OBSESSIVE CHEMISE (ROZE MET KANT) – LINGERIE REVIEW #522

Naam: Obsessive Chemise
Producent: Obsessive
Prijs: € 39,90
Formaat: S/M of L/XL (ik heb de L/XL)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: polyamide / elastaan
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Roze Met Kant Chemise van Obsessive is een verleidelijk kledingstuk dat u zowel kunt dragen om uw partner mee te verleiden als om in te slapen. De chemise heeft een speels en vrouwelijk uiterlijk is roze van kleur en heeft een satijnen glans.’
Is dat ook zo: Nou, ik heb een ander idee bij verleiden
Cijfer: onvoldoende (voor mijn maatvoering)

Dit is een afbeelding van obsessive roseberry chemise

Het is weer dinsdag! Ik zat even niet zo in een sekstoy-testende-flow, maar elke dinsdag een lingeriesetje reviewen heb ik beloofd en… beloofd is beloofd! Ik kreeg deze chemise. Eh, chemise? In ruil voor een eerlijke review!

Ik moest het even Google’en, want ik had nog nooit van het woord ‘chemise’ gehoord, maar ‘chemise’ is dus Frans voor ‘overhemd’ of ‘a modern type of women’s undergarment’. Okay, een soort onderjurk dus. Hartstikke leuk, maar mijn idee van een onderjurk is dit niet.

De verpakking van de Obsessive Chemise

Zoals jullie al in m’n eerdere lingerie reviews hebben kunnen lezen; de setjes van Obsessive zitten prachtig verpakt! Echt. In elk doosje zit trouwens ook een briefje van de werknemer die het product heeft verpakt; ‘Surprise! The box you’re unpacking right now was prepared by… me!’ Dit is een heel toffe manier om je producten aan de man (M/V) te brengen en ik herken het van Lush (op al hun producten zit een sticker met een tekening van de persoon die het product heeft gemaakt). Leuk.

Dit is een afbeelding van verpakking obsessive

Eerste indruk van de Obsessive Chemise

En… zoals ik ook al in m’n eerdere lingerie reviews heb geschreven; wat zijn de producten van Obsessive goed in elkaar gezet. Wat een mooie materialen, wat een mooi kant! Alles zit gewoon prachtig in elkaar. De chemise (ja, ik ga het vanaf nu gewoon ‘jurkje’ noemen hoor) is gemaakt van een soort rekbaar satijnen stof met onderaan een breed stuk kant. Datzelfde kant is gebruikt als een soort inzetstuk onder de borsten. Het jurkje is voorzien van cups met baleinen en bovenaan de ‘beha’ zit een leuk kanten ‘roezeltje’. Echt prachtig. Maar daar houdt alles op.

Dit is een afbeelding van lingerie review obsessive chemise jurkje
Hieronder houdt alles op.

Het slipje van de Obsessive Chemise

Ik ga hier geen foto van plaatsen, want ook ik heb m’n grenzen, maar echt, dit is het lelijkste stringetje dat ik ooit heb aangehad. Afgezien van het feit dat-ie veel en veel en veel te klein is en dus in m’n heupen snijdt is het materiaal echt rukkerderuk als slipjesmateriaal. Het is van een heel glad satijnachtig spul (94% polyamide en 6% elastaan) (geen katoen van binnen) en doordat het zo strak zit en zo glad is glijdt het slipje tijdens het bewegen meteen tussen m’n schaamlippen. Nu zullen er vast heel veel mensen zijn die dit supergeilig vinden, maar ik behoor niet tot de mensen die dit supergeilig vinden zitten. Het supergladde materiaal in combinatie met het veel te kleine slipje (en mijn XL kont) zorgt er ook voor dat het minuscule driehoekje van het slipje ‘naar beneden getrokken wordt’, zodat mijn streepje schaamhaar er bovenuit piept. Ook hier; er zullen vast mensen zijn die dit supergeil vinden. Ik niet.

Dit is een afbeelding van sipje obsessive roseberry chemise
Die kan meteen weggegooid worden…

Ik wil graag nog even verder zeiken over de te kleine tangaslipjes die haast standaard worden geleverd bij ‘dit soort setjes’. Ook hier; er zullen vast mensen zijn die het juist heel geil vinden, maar COME ON, zo’n klein tangaslipje bij een setje in de maat L/XL? Als ik die aanheb, dan klappen de vetjes van mijn venusheuvel ernaast en erboven en als ik iets lelijk vind, dan zijn het wel die vetjes. Dus; exit slipje van deze Obsessive Chemise. Overigens zal dit slipje vast wel mooi staan bij iemand met maatje 36 of 38, al blijft het ’tussen-de-schaamlippen’-probleem dan wel bestaan ben ik bang.

Het jurkje van dit Obsessive-setje

En dan voel je je superlekker in je vel, je haar zit goed, je voelt je fit, gezond, vrolijk en energiek en dan trek je dit jurkje van Obsessive in maat L/XL aan en dan denk je; knoop mij maar op. Hier gaat pasvorm- en materiaaltechnisch zoveel mis (en dan laat ik dat slipje nog buiten beschouwing). Ik zal even puntsgewijs aangeven wat er misgaat.

De beha

Ik wist niet dat het mogelijk was, maar mijn borsten zijn te klein voor dit jurkje. Ze passen er prima in, daar niet van, maar het roze gedeelte zit niet strak genoeg (voor mijn gevoel). Er is nog ruimte over en ik kan de bandjes niet nog strakker zetten. Ook vind ik het gedeelte tussen m’n borsten niet mooi. Daar zit een opening (sommige beha’s hebben dit ook) waar de baleinen ‘samenkomen’. Misschien dat dit mooi staat bij grotere borsten, maar ik kies ook nooit dit soort beha’s eigenlijk.

Dit is een afbeelding van lingerie setje review obsessive chemise
Als je er leuk bij kijkt, dan valt die beha dus haast niemand op.

Het materiaal

Ik had dit misschien eigenlijk al van tevoren kunnen weten toen ik het setje uitkoos, want dit gladde materiaal, zeker als het strak zit, vind ik nooit sexy. Misschien als je een waanzinnig afgetraind lijf hebt, maar als je wat meer hobbels en bobbels hebt, dan zie je al die hobbels en bobbels heel goed zitten. Vooral bij je navel. Echt, dit is toch nooit sexy (ook hier geldt; er zullen vast mensen zijn die zo’n schaduwnavel waanzinnig geil vinden).

Dit is een afbeelding van obsessive lingerie review chemise
Alsof ik 5 maanden zwanger ben. En die navelschaduw! Die navelschaduw! En dan valt deze foto nog mee, want ik draag niet het tangaslipje dat eigenlijk bij dit jurkje hoort, want dan was het rol op rol op schaduw op schaduw geweest.

Het gladde materiaal kruipt trouwens ook omhoog, dus na een paar meter lopen, spelen, vrijen zit dit jurkje dusdanig gestroopt dat we niet meer kunnen spreken van een jurkje, maar een hemdje.

Dit is een afbeelding van hemdje obsessive lingerie review

Conclusie

Hoewel het er allemaal prachtig uitziet en ook prachtig is gemaakt, kan ik dit setje niet echt aanraden. Ik kan me hier op geen enkele manier sexy in voelen. Het materiaal kruipt omhoog en ik denk dat dat ook zal gebeuren als je een kleinere maat hebt dan ik. De glimmende stof en de pasvorm benadrukt de plekken waar ik zelf juist helemaal niet de nadruk op wil leggen (buik-vetje, heup-vetje) (en in het geval van het slipje; vulva-venusheuvel-vetje).

DE OBSESSIVE CHEMISE IS HIER TE KOOP (€ 39,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. wenn0s schreef:

  Wat heb je toch een heerlijke humor. Ik kon nooit een woord verzinnen voor navelschaduw, maar deze is echt leuk verzonnen :)

 2. Ridgeheart schreef:

  Jij maakt van de dinsdag bijna een weekenddag, ik kijk er net zo naar uit!!!

  Leuke review!

 3. Anne schreef:

  Oooo, ik heb ook wat van die gladde jurkjes in huis. Drama! Het ziet er altijd zo leuk uit op het model. Maar die heeft dan ook drie vier maatjes minder…….ik voel me altijd net zo’n ingesnoerde rollade. En die strings zijn idd ook een grote ergernis.

  • Luna schreef:

   Misschien als dit jurkje 3 maten groter was, dat het dan wat soepeler zou vallen… strak bij de tieten en losjes rond de heupen… dan was het misschien nog wat… maar dit gaat ‘m niet worden ;-)

   • Marjan schreef:

    Jaaaa, dát model ja…. zodat je nog sexy a la Emauelle door de slaapkamer kunt dansen, met je chemise om je heen zwierend, zodat er net een bloot stukje heup of bil te zien is….. en je je ook echt sexy voelt… en geen rollade…

 4. Sandra schreef:

  Nou, inpakken en nooit meer uitpakken. En ik voel met je mee wat betreft de string, bij dit soort setjes standaard ellende dingen. Ik heb er ooit één aangetrokken en die heb ik nooit meer terug gevonden. ;-)

  • Luna schreef:

   Hahahahahahaha! Ja, ik ben benieuwd of er van dit soort setjes zijn zonder van die ieniemienie stringetjes… met gewoon een leuk en passend slipje… mag best klein zijn, maar wel passend… ik ga op zoek!

 5. Maurice schreef:

  Rubens de schilder zou er wel geilig van worden, denk ik :)
  Weer heerlijk geschreven. Zeker je humor waardeer ik.

 6. Ier schreef:

  Oh, wat een naar materiaal. Niet lief voor je lijf :( ik vind de dinsdagen erg leuk zo trouwens :)

 7. Marjan schreef:

  Ik gruwel ook zo van die te strakke te gladde te glimmende stofjes…. al vind ik navelschaduw prachtig gevonden…. een 10! voor dat woord dan…..

 8. tanneke schreef:

  Ik hoop dat er binnenkort iets komt wat wel geschikt is voor maat 44 en cupmaat H. Zal mijn man vast leuk vinden!

 9. Robert schreef:

  Deze reviews zijn echte toppertjes hoor, hulde!

 10. Petra schreef:

  Hi Luna,
  Ik vind AL je reviews geweldig om te lezen! Nu ook over de lingeriesetjes. En ook ik haat die strakke stringetjes die ze erbij doen! Als niemand ze draagt waarom doen ze ze er dan in godsnaam bij?!! En ik ben benieuwd of ze nu ook meer setjes maken voor een maatje meer….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.