SEKSTOY TREND: CLITORIS ZUIGENDE SEKSSPEELTJES

Sinds de Womanizer zo’n 2 jaar geleden op de markt kwam proberen meerdere fabrikanten een graantje mee te pikken van het succes van dit werkelijk revolutionaire seksspeeltje. Vaak roepen sekstoy-fabrikanten dat hun nieuwste product iets revolutionairs is, iets nieuw, iets echt goeds en vooral iets wat je een orgasme gaat geven zoals je nog nooit een orgasme hebt gehad!!! Meer dan 99% van de fabrikanten liegt. Het bedrijf achter de Womanizer beloofde iets revolutionairs en sprak de waarheid. De Womanizer doet iets wat geen enkel ander seksspeeltje ooit deed; hij geeft je door middel van luchtdruk een AWESOME (en snel) orgasme.

Logisch dus dat er al snel copycats op de markt kwamen! En ook Womanizer zelf (of eigenlijk epi24, het bedrijf achter de Womanizer) kwam met een nieuwere versie, de Womanizer Pro! Ik zet hieronder even de voor- en nadelen van alle ‘clitoris zuigende seksspeeltjes’ voor je op een rijtje. Kun je beter kiezen!

1. Womanizer W100 – € 159,-

womanizer

De Womanizer W100 was het eerste seksspeeltje op luchtdruk en eigenlijk ook meteen de beste (als je het mij vraagt. Zelfs de meest kritische sekstoy-testers waren gigantisch onder de indruk toen ze de Womanizer W100 voor het eerst tussen hun benen kregen. Orgasme na orgasme en bijna iedereen schreef; ik weet niet hoe dit ding werkt, maar hij werkt! En hoe! Okay, hij is € 159,- en dat is een hoop geld. Maar je krijgt ‘m wel met een orgasme-garantie! Het enige nadeel, voor zover het een nadeel kan zijn (mij boeit het niet); hij is niet waterproof.

Hier lees je mijn review van de Womanizer W100. En je koopt ‘m natuurlijk HIER.

En mocht je nog niet overtuigd zijn, check dan vooral mijn hysterische filmpje!

2. Womanizer Pro – € 189,-

womanizer pro

De Womanizer Pro is de verbeterde versie van de Womanizer W100. Hij heeft 3 standjes meer dan de gewone Womanizer W100 (2 zachtere standjes en 1 super-mega-hard standje). Vooral de 2 zachtere standjes zijn de moeite waard, vind ik. De gewone Womanizer W100 is op standje 1 al behoorlijk intens en de 2 extra standjes die de Womanizer Pro toevoegt zijn leuk als ‘voorspel’ en wat voor mij vooral prettig is; ik kom in die 2 standjes niet meteen binnen een minuut klaar.

Hier lees je mijn review van de Womanizer W500. En ook die koop je natuurlijk HIER.

In dit filmpje laat ik het verschil tussen de Womanizer Pro en de gewone Womanizer zien! Ze allebei goed. HEEL GOED!

3. Conquest – € 59,95

conquest

De prijs voor de meest lachwekkende en vooral debiele poging om de Womanizer na te maken gaat naar de Conquest! In een poging om mee te liften op het overweldigende Womanizer-succes kwam Shots Toys met een soortement van plastic kinderföhn met daarin in een ‘zuig-systeem’ wat nog niet eens in de schaduw mag staan van het ‘luchtdruk-systeem’ van de Womanizer. ZO SLECHT! Maar als je wil lachen, of als je graag je clitoris klem krijgt tussen een paar stukjes siliconen, dan moet je ‘m vooral aanschaffen. Hij is een stuk goedkoper dan een Womanizer in ieder geval; voor € 59,95 heb jij een speeltje in huis waar je spijt van krijgt.

Hier lees je mijn review van de Conquest oplegvibrator.

Ja, vooral erg lachen met de Conquest.

4. Satisfyer – € 49,95

satisfyer

Ik kan het zelf nooit waarderen als er copycats van ‘mijn werk’ op de markt komen. Zo maakte ik ooit look-a-like poezen van stof en er was een dame die dacht het goedkoper te kunnen dan ik. Haar knuffels waren inderdaad een stuk goedkoper, maar ook een stuk lelijker (en ja, dat mag ik zeggen). Ook worden mijn dromenvangers wel eens sort of gekopieerd en, ja, dat mag ik weer zeggen; de mijne zijn toch 100 keer mooier. Duurder, maar mooier! Hetzelfde geldt voor de Satisfyer. Hij is een stuk goedkoper dan de Womanizer, hij werkt wat minder subtiel (voor mij is hij te heftig), maar… hij werkt wél precies hetzelfde als de Womanizer. Hij mist dus de wat zachtere, eerste standjes die de Womanizer wel heeft, maar verder werkt hij op precies dezelfde manier. Op luchtdruk dus. En… de Satisfyer is wél waterproof. Iets wat de gewone Womanizer niet is. Dus ik begrijp het echte helemaal als er vrouwen zijn die voor deze copycat gaan, want het scheelt meer dan 100 euro.

Hier lees je mijn review van de Satisfyer. En je koopt ‘m HIER!

5. Noirefontaine Jouvence – € 119,-

noirefontaine

Noirefontaine is een (Belgisch?) merk waar ik nooit eerder van hoorde, tot ik erachter kwam dat zij ook een nep-Womanizer op de markt brachten; de Jouvence. Ze gebruiken zelfs hetzelfde verkooppraatje als de Womanizer! ‘Uniek concept met 99% orgasme garantie. De clitoris wordt gestimuleerd zonder rechtstreekse aanraking of vibraties, het toestel werkt namelijk op een soort blaas -en zuigkracht. Dit vermijdt over-stimulatie van de clitoris en leidt tot meer intense orgasmes.’ Nou, zo uniek is hun concept niet. Hij heeft 10 zuigstandjes en dat zijn er meer dan de Womanizer, maar toch… voor een paar tientjes meer zou ik toch echt wel voor the real deal gaan.

6. Fiera – $ 250,-

fiera

De Fiera is misschien wel het meest bullshit product dat vorig jaar op de markt is gebracht. Het is een seksspeeltje, maar dan niet om mee klaar te komen, neen, het is seksspeeltje wat je gebruikt om geil te worden. En als je dan geil genoeg bent, dan is het de bedoeling dat je met je man gaat neuken. Zoiets is dan ongeveer de bedoeling, want we weten allemaal dat mannen totaal niet in staat zijn tot een beetje voorspel natuurlijk. Voor slechts $ 250,- koop je daarom een mini-nep-Womanizer (want hij zuigt dus heeeeeeeel zachtjes) die het opgeil-klusje wel even zal klaren. Of beter; die koop je dus niet.

7. Vagina Sucker – € 29,95

vagina sucker

Okay, de moeder van de zuigende seksspeeltjes mag hier in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Al te koop sinds de jaren 70! Zuigt niet alleen, zoals de Womanizer, je clitoris in een vacuüm, maar zuigt je hele kutje dusdanig in elkaar dat alles strak komt te staan. Kan ietwat pijnlijk zijn, maar je hebt daarna wel een 2 keer zo grote kut. Mocht je daar behoefte aan hebben natuurlijk. Je kunt de ‘Vagina Suckers’ wat mij betreft volledig links laten liggen, maar er zijn vrouwen die ze wél lekker vinden. En er zijn mannen die het mooi vinden om een vrouw met een opgezwollen vagina te zien. Dus… doe vooral wat je zelf wil!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Guido schreef:

    Womanizer pro for the win! De zachtere standjes zijn zeker een aanwinst, de hardere standjes zijn heel lekker als je hem niet direct op de clitoris zet maar in de buurt. Verder is de vormgeving zo dat je hem ook onder het neuken kan gebruiken. Heerlijk om als man je vrouw mee te verwennen…

  1. 7 mei 2018

    […] dit merk al 2 jaar geleden, maar omdat ik ‘m nooit zelf testte maakte ik het linkje niet) (lees: SEX TOY TREND: CLITORIS ZUIGENDE SPEELTJES). Of lijkt op, lijkt op… het is precies dezelfde. Prima, maar nou niet iets om ‘trots’ op te […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.