LUNA GEEFT WEG: TANTUS-PAKKET T.W.V. € 150,-

give away tantus pakket
Het is weer tijd voor een give away lieve lezers en lezeressen! Hoera! Blijf vooral m’n site de komende weken goed in de gaten houden, want er komen nog veel meer give away’s aan (maar blijven vooral ook je speeltjes kopen via linkjes vanaf deze site of gewoon bij www.maanzin.nl natuurlijk)! De give away van deze week is weer een leuk pakketje met Tantus producten! Ik kreeg ze allemaal opgestuurd door het mannetje van Easytoys.nl, zodat ik ze kon weggeven aan 1 van jullie! Wat zit er deze week allemaal in? Nou, het is weer een pakketje dat vooral leuk is voor mannen of stelletjes! Je vindt een Tantus Acute dildo ($ 45,69), een Tantus Prostate Play ($ 71,40) en een Tantus Vibrating Supersoft C-ring ($ 52,49) in het pakketje! Dit allemaal ter waarde van, omgerekend, zo’n 150 euro! Jawel! En… voor wie niet bekend is met het merk Tantus; het is een supergoed merk, met superlekker aanvoelende siliconen speeltjes! Ik hou ervan! Hoe kun je dit pakket winnen? Door iets leuks, liefs, aardigs of geils te zeggen hieronder in de reacties. Ik maak volgende week dinsdag (9 augustus 20:00) de winnaar bekend (althans, dat is mijn bedoeling, maar sommige kennen me al wat langer en weten dat ik nog wel eens een dag later kan zijn, of 2 of 3, maar ik doe m’n best)!

Update: And the winner is… Alwin!!! Hiep hiep hoeraaaaaaaa!!!!!! Verder hou ik van jullie allemaal hoor! ALLEMAAL! Hou vooral ook m’n site in de gaten, want aanstaande maandag geef ik iets NOG toffers weg!! En ik heb het artikel zelfs al klaar staan, dus ik kan het niet vergeten!

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Lady suuz schreef:

  Nou als dat je niet in zevende goddelijke geile hemel brengt weet ik het ook niet meer.. gaaf zeg! Lijkt me ontzettend gaaf om alle 3 te proberen samen met mijn partner.. xx Lady suuz

 2. Jorn schreef:

  Mijn vrouw en ik worden dit weekend samen 60 en vieren dit met een sweet sixty party. Dit zou de kers op de verjaardagstaart zijn en ons sexleven nog spannender te maken voor de komende 30 jaar..!!

 3. Josje schreef:

  Oh my god oh my god oh my god! Tantus!
  Deze zou ik heeel graag willen winnen en uitvoooeeerig willen uitproberen met mijn lieve verkering! Tantus staat al een jaar op mijn lijstje om uit te proberen (voor mijn doen knap omdat ik een impulsaankoper ben met een obsessie voor seksspeeltjes, en een iets te kleine portemonnee voor dat soort ‘aanvallen’). Maargoed… Lieve Luna… Ik zou deze speeltjes heul heul graag winnen daar komt het allemaal op neer ;)

 4. Maarte schreef:

  Lieve luna

  Ik zou dit pakket graag willen uitproberen
  Tantus speeltjes heb ik nog niet in mijn collectie dit zou een mooie geile aanvulling zijn

 5. Joachim schreef:

  Wow, wat een super-pakket. Ik heb zelf nog geen Tantus-speeltjes, maar ik heb er alleen nog maar goede dingen over gehoord. Fantastisch :-) Ook mijn vrouw ziet het zitten om dit allemaal te testen (nu alleen nog de kinderen uit huis krijgen ;-) )

 6. Jeroen schreef:

  We zijn op je site uitgekomen omdat we op zoek zijn naar ons eerste speeltje om mee te gaan experimenteren. Als we dit mooie pakket zouden winnen zou dat natuurlijk een super begin zijn “Duimen duimen duimen duimen duimen”

 7. Robert schreef:

  Zo, wat een geweldig pakket, lijkt me super in daar mee te experimenteren met m’n vrouw! En als het pakket de kleuren heeft van het plaatje, zou het helemaal geweldig zijn. Dat kleurt echt supergoed bij ons slaapkamerinterieur! Echte aanwinsten voor op onze nachtkastjes.

 8. Alwin schreef:

  Jij bent natuurlijk sowieso de knapste, leukste, meest creatieve, inventieve, meest down-to-earth blogger die ik ken. En naast ontwerpen, knutselen, koken, schrijven, pubers opvoeden, stylen, designen, knippen, plakken, shoppen, ploggen en koffie drinken met Jehova’s ben je sowieso de beste (en leukste). Mijn eerste speeltje uit jouw shop ligt te verstoffen in de kast, iets met sleeve en zonder handen weet-ik-wat. Geen succes. En omdat ik inmiddels al bijna 3 jaar een vrijgezellige single ben, en het met de dates ook niet echt meezit (Poes Pelde is mijn favoriete bedpartner), is het tijd voor wat actie in de taxi!! Dus ik zeg, lieve Luna, bring it on!!

 9. Diana schreef:

  Hoi hoi…
  Als ik hem win voor mijn man word het zowiezo nog gezelliger in bed….
  En ik trakteer jou op een eigengemaakte taart…
  Een caramel short cake….

 10. Olove schreef:

  Wow Luna,
  Wat een super pakket en wat veel…… Hoewel ik alles zelf wil proberen / gebruiken beloof ik plechtig 1 item aan een andere deelnemer te schenken. Hoe gaaf is het als ook anderen van Tantus kunnen genieten. Kan niet wachten om te gebruiken en ook een item hiervan weg te geven.

 11. Antonia schreef:

  Hoi Luna,

  ‘Double penetration’, dat leek hem wel wat, de schat! Ons seksleven is niet saai maar om het na al die jaren tussen de lakens nog steeds spannend te houden moet je wel creatief blijven. Een triootje? Geen haar op m’n hoofd die daar aan denkt. Alsof de lieverd dit voorzag had hij via internet, een dildo besteld. Afgelopen week de postbode aan de deur met een discreet pakketje. Aan haar gezicht kon ik zien dat de afzender van dit anonieme discrete pakketje haar wel bekend was. ‘WTF’, ook een vrouw van in de vijftig heeft nog steeds geile buien. Ja, U leest het goed, ver in de vijftig.

  Maar wraak zou ik nemen, vandaag nog. Als meneer dacht dat enkel vrouwen gepenetreerd kunnen worden, en ook nog dubbel, dan heeft hij het goed mis. De Tantus Acute met zijn lengte van bijna 13 cm zal hem vooralsnog te groot zijn maar de prostaat massager met een diameter van 2.7 centimeter dat moet lukken.
  Waarom ik nooit eens iets voor hem gekocht heb weet ik niet goed. Maar aan z’n gekreun te horen als ik met mijn vinger zijn prostaat masseer, weet ik dat hij toe is aan een prostaat vibrator. Laat het dan de Tantus zijn.

  Liefs Antonia.

  • Lola schreef:

   Oh ik moest zo grinniken om dit verhaaltje! Zo te horen heeft hij inderdaad wel even payback verdiend;). Jammer genoeg zou ik mijn vriend hier nooit aan krijgen ben ik bang

  • J.T. schreef:

   het is geen Wraak hoor….. je doet hem er plezier mee (al beseft hij dat misschien nog niet)…..

 12. Michael schreef:

  Ik doe graag ook mee met deze actie in de hoop dit leuke geile prijspakket te winnen :) :)

  Xx

 13. xxxFromBelgium schreef:

  Hallo Luna, zonder jou zou ons seksleven toch een heel pak saaier zijn. De warme zwoele zomernachten worden plots nog een stuk heter. Om een meidengroep uit Engeland te (mis)quoten: you spice up our lives xxx

 14. J.t. schreef:

  Wat een leuke actie Luun. Ik doe graag mee. Lijkt mij heel bijzonder om eens een paar nieuwe toys te migen uitproberen…..haha. Nee hoor, als ik win geef ik de set aan nummer 2 ;-)

 15. R schreef:

  Een fantastische actie! Graag zou ik dit pakket eens uitproberen, samen met mijn vaste partner, een beetje jeu geven aan onze intieme momenten. Toegegeven, het is eigenlijk niet nodig. We zijn altijd in voor nieuwe dingen en die komen ook regelmatig voor, dus er is al jeu. Maar iets meer mag altijd, iets gratis is nooit weg en iets wat Luna zelf aanbeveelt hebben we nog niet.

 16. Mark schreef:

  Super gaaf pakketje Luna, ik ben benieuwd of ik mijn eerste prostaat speeltje zou winnen zodat ik je reviews misschien eens kan beantwoorden.

  Xxx

  Mark

 17. Daan schreef:

  Oh man, de Tantus staat helemaal vanboven aan mijn verlanglijstje! Ik geef je nog eens reviews van ieder speeltje er bovenop!! Ik hoop dat ik ook eens geluk heb deze keer ;)

  Groetjes!

  Xxx

 18. Thomas schreef:

  Lieve Luna

  Ik win waarschijnlijk toch weer niets ;) maar ik wou je zeggen dat je echt fan-tas-tisch werk levert! Door jou ben ik samen met mijn vriendin de wereld van seksspeeltjes ingedoken en ons seksleven is veranderd :)

  Keep up the good work!!

  xx

 19. Wesley schreef:

  Ik reageer alleen omdat het valt te proberen, en mijn vriendin vindt het waarschijnlijk tof. Of niet, zien we dan wel!

 20. Jan Jansen schreef:

  Hey Lina, je blog heeft internationale uitstraling, ook deze Belg leest je blog graag en gulzig! We durven nog niet echt met volle overgave aan het anale gespeel, dus als we iets cadeau krijgen is de drempel wat lager, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik kan je een afleveradres in NL bezorgen om de verzendkosten te drukken Sorry voor de vrijpostigheid, maar we hopen eens een keertje iets bij je te winnen. Bedankt voor je excellente blog, we hebben al veel geleerd!

  Vele groeten nog uit Belgenland!

 21. Fen Erwin schreef:

  YES nog net op tijd voor de deadline na een vakantie ;-). Om een beetje in de leuke vakantie stemming te blijven zou dit perfect zijn.

 22. Nicolas schreef:

  Hoi Luna!

  Wat een geluk dat je weer je deadline bent vergeten! ;) zo kan ik nog snel proberen dit tantus pakket proberen te versieren!
  Ik hoop dat ik deze keer eens geluk heb :)

  Groetjes!
  Xxx

 23. Myriam schreef:

  Potverdikkie, vrije dag, geile bui, pak mijn Tarzan toy en……… Niks dus!!
  Oké geen paniek, batterijen vervangen……
  Nog niks!!!
  Ladyfinger erbij gepakt en alsnog een voldaan gevoel.
  Daarna mobiel erbij gepakt om naar jouw winkel te gaan voor een nieuwe en dan deze actie!!
  En aangezien nieuwe minnaar volgende week voor het eerst komt die gek is op speeltjes (vooral anale) hoop ik dat ik niet te laat ben voor de actie.
  Keep up the good work Luna!!

 24. J.T. schreef:

  Tromgeroffel…… (misschien wordt Luun daar wakker van….. ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.