RIANNE S. DUO VIBE – VIBRATOR REVIEW #297

Naam: Duo Vibe
Producent: Rianne S.
Prijs: € 79,90
Materiaal: siliconen
Formaat: 18,8 centimeter lang (totaal) x 3,5 centimeter breed
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘De Duo Vibe is ontworpen voor stellen die het leuk vinden om creatief aan de slag te gaan in bed. Met zijn sterke vibraties is deze elegant ontworpen vibrator een zeer luxe vibrator waar je beide ontzettend veel plezier aan zult beleven.’
Is dat ook zo? Ja, nou, eigenlijk best wel ja!
Score: 8

Afbeelding van Rianne S. Duo Vibe partner vibrator

Bijna een jaar geleden vroeg Rianne Swierstra, jazeker, de vrouw achter het merk Rianne S. (what’s in a name) mij om een nieuw, door haar ontwikkeld, seksspeeltje te testen! Een speeltje dat toen nog geen naam had en ook nog niet op de markt was, maar inmiddels onder de naam ‘Duo Vibe’ te koop is. Of eigenlijk ‘multifunctionele Duo Vibe Stellen Vibrator’ (what’s in a name). Ik kreeg toen een blauw exemplaar toegestuurd, maar de Duo Vibe is nu gewoon te koop in het vertrouwd Rianne S.-paars! Rianne stuurde me ook een paar vragen mee en die kan ik hier, inclusief mijn antwoorden, ook wel even publiceren! Want de Duo Vibe is LEUK!

Hoe werkt de Duo Vibe als vibrator voor de vrouw?

Goed! De vorm is goed en als je ‘m op en neer beweegt (intern dus), dan wordt m’n G-spot gestimuleerd. Fijne bolling en niet al te groot, dus ik denk dat hij ook erg leuk en goed is voor beginners. De trillingen zijn niet de diepste (een wand vibrator is uiteraard dieper), maar als je ‘m tegen je clitoris houdt, dan kan ik er wel van klaarkomen. Je kunt ‘m gemakkelijk vasthouden als je ‘m in en uit wil bewegen, alleen zitten de knopjes op een ingewikkelde plek als je ‘m zelf gebruikt (solo dus).

Omdat de knopjes zijn meegenomen in het design (ze liggen er dus niet ‘bovenop’) is het lastig om van de ene naar de andere vibratiemodus te gaan. Je drukt vaak op het verkeerde knopje, waardoor het ‘masturbator-gedeelte aangaat. Ikzelf zou dit speeltje er niet vaker bijpakken, maar dat is ook omdat ik dus al heel veel vibrators heb (dan kies ik momenteel eerder voor Fun Factory Bi Stronic Fusion of de DOXY Die Cast).

Hoe werkt de toy als masturbator voor de man?

Mijn man vindt ‘m leuk! Hij zal ‘m er zeker nog eens bijpakken tijdens een solosessie (had ik niet verwacht). Het was even uitvogelen hoe hij precies het lekkerste trilt en hoe je ‘m dan vast moet pakken, maar de vorm sluit goed om z’n pik heen en het stimuleert lekker. Goede vorm. Tijdens het ‘opwarmen’ beweeg je de Duo Vibe op en neer met de staaf, tijdens ‘bijna klaarkomen’ moet hij wel met z’n hand het ronde gedeelte omklemmen voor wat extra grip.

Ook mijn Belgische sekstoytest-college Matthias is over de Duo Vibe te spreken (je leest zijn uitgebreide review HIER) (hij heeft er ook een filmpje bij). Matthias heeft ‘m ook anaal getest, zodat ik nu ook wel durf te stellen; de Duo Vibe is ook leuk als prostaat-dildo! Matthias vindt de Duo Vibe vooral een leuke afwisseling naast gewone masturbatoren (zoals bijvoorbeeld de Tenga Flip Hole). Vindt mijn man hier ook!

Is de Duo Vibe ook op andere manieren te gebruiken?

Jazeker! We hebben ‘m op verschillende manieren geprobeerd! Missionarishouding terwijl ik de staaf in me had en hij het ronde gedeelte penetreert. Dit voelt niet echt lekker voor beiden. Het speeltje wordt er steeds een beetje uitgetrokken en gaat dan ‘scheef’ weer terug, wat niet prettig voelt. En het voelt ook een beetje raar om een seksspeeltje te gaan penetreren terwijl je ook je vrouw kunt penetreren natuurlijk. De keuze is hier thuis dan snel gemaakt.

Afbeelding van hoe je de Duo Vibe partner vibrator van Rianne S. kan gebruiken

Op z’n hondjes terwijl hij het speeltje vasthoudt; dit gaat op zich wel, maar het voelt nogal ‘onhandig’ voor hem. Waarom een speeltje vasthouden terwijl je ook je vrouw helemaal vast kan pakken? Op z’n hondjes voegt voor mij als vrouw dan ook niets toe.

Onze idee is dat dit speeltje misschien wel leuk zou zijn als je ‘m anaal inbrengt, zodat de ring zich bij de toegang naar de vagina bevindt. Op deze manier voelen zowel hij als ik iets van de trillingen/klem. Alleen is anale seks iets waar ik me echt op voor moet bereiden en er ook zin in moet hebben en dat was nu niet het geval. Dus… dit is wel iets wat ik nog wel een keer wil uitproberen… het nodigt wel uit, zeg maar. Ik denk dat het speeltje zich hiervoor (als écht duo-speeltje) het beste leent.

Afbeelding van de verpakking van de Rianne S. Duo Vibe partner vibrator

Wat vinden jullie van de ribbels?

De ribbels in de staaf; voel ik niks van. Ribbels in het ronde gedeelte; voelt mijn man niks van. Uiteindelijk zijn de ribbels vooral lastig met schoonmaken, je moet er echt een borsteltje bijpakken (zeker als je ‘m niet meteen na gebruik schoonmaakt, maar de ochtend erna). Zeker de bobbeltjes in het ronde gedeelte; lastig schoonmaken en ze voegen qua gevoel dus niets toe. Ook de ribbels op het uiteinde zijn optisch wel leuk, maar in praktijk voegen de ribbels niets toe en ook hier; goed schoonmaken. Van mij hadden de ribbels dus wel gekund, maar ze zitten er nu eenmaal op.

Foto van Luna met de Rianne S. Duo Vibe koppelvibrator

Conclusie

Ik vind dit echt een speeltje voor ‘beginnende stelletjes’, want je kan er veel kanten mee op. Je hebt 1 speeltje en je hebt er allebei plezier van, zowel solo als samen. Mijn man vond het lekker om gepijpt te worden terwijl ik ook het ronde gedeelte erbij gebruikte (dus op neer of gewoon laten trillen tegen zijn ballen.

Ik vind het sowieso lekker om gebeft te worden terwijl hij een vibrator of dildo in me beweegt, dus daar leent dit speeltje zich ook perfect voor. Ik heb natuurlijk heeeeeeeel veel andere speeltjes, maar stel dat ik die niet zou hebben, dan kan ik me voorstellen dat stelletjes dit speeltje aanschaffen om samen te kunnen gebruiken. Je kan er veel kanten mee op en het is sowieso leuk om hier samen mee te experimenteren (misschien zijn er zelfs wel opties waar wij niet opgekomen zijn)!

DE DUO VIBE VAN RIANNE S. IS HIER TE KOOP (€ 79,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.