SEKSTOY TEST #152: PENIS PET

Naam: Penis Pet
Producent: You2Toys
Prijs: € 9,95
Formaat: 35 cm x33 cm x 2 cm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Easytoys.nl

Het verkooppraatje: ‘Fantastisch pet voor een vrijgezellenfeest of een ander festijn. Een bungelende penis met ballen bovenop de pet. Dat wordt nog eens genieten zeker weten dat je alle aandacht krijgt tijdens dat leuke feestje met de Penis Pet op je hoofd!’
Is dat ook zo: OMG!
Score: 2

152penispet2

Ik test zo ongeveer alles wat mij wordt toegestuurd, behalve als het gevaarlijk is voor m’n lichaam (als er dus weekmakers in het speeltje zitten). Ook durf ik sommige speeltjes niet te testen, zoals de metalen geishaballetjes (ik was bang dat ik ze nooit meer terug zou vinden of dat er een vleesboom omheen zou groeien) of de anaalballon (ik was bang dat-ie in m’n reet zou ontploffen. Sommige speeltjes laat ik wat langer liggen omdat ik er nog niet aan toe ben (zo heb ik nog 2 soorten elektroseks-speeltjes liggen, maar ik durf ze nu nog niet te testen, maar dat komt vanzelf, echt, echt, ik voel het moment aankomen).

En sommige speeltjes verdienen het eigenlijk niet eens om getest te worden! Zo kreeg ik de Penis Pet toegestuurd van de dame van Easytoys.nl en deze Penis Pet staat voor alles wat ik verafschuw aan vrijgezellenfeesten, carnaval en andersoortige onderbroekenlol en schuine moppen. Gelukkig had de dame van Easytoys.nl er ook bij geschreven dat de pet een grapje was, hahahaha (de dame van www.easytoys.nl is heel lief hoor)! Maar… ik laat me niet kennen natuurlijk, ik ben wel dé toytester van Nederland, ja!

152penispet

De pet past perfect en ik moet toegeven; hij ziet er in het echt veel mooier uit dan op de productfoto. En hij staat me echt geweldig, ik weet het, maar ik heb ‘m toch, met veel pijn in m’n hart, weggegooid.

DE PENIS PET IS HIER TE KOOP (€ 9,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.