IN HET NACHTKASTJE VAN… KARIN

Naam: Karin
Leeftijd: 45
Relatie: nee
Beroep: Trainer/coach
Hoeveel speeltjes heb je: ongeveer 15 denk ik

nachtkastjekarin

Hoe ziet jouw seksleven eruit?
Na een jarenlang behoorlijk passief seksleven te hebben gehad met mijn toenmalige partner, die er niet van hield, voel ik dat ik sinds ongeveer drie maanden volledig los ben gegaan. Ik heb na een lange worsteling besloten te gaan onderzoeken of mijn seksuele fantasieën werkelijkheid moeten worden, oftewel, ik ben de wereld van BDSM in gedoken. En ik kan je zeggen… een GEWELDIGE wereld.

WOW! Dat klinkt super!
Dat is ook zo. Het is een ongelofelijk respectvolle wereld, bijzonder creatief en ja, het klopt echt, mijn fantasieën moeten werkelijkheid worden!! Door deze wereld kom ik eindelijk tot rust en voel ik me mooi en opwindend. Heel bijzonder!!

Herinner je je eerste seksspeeltje nog?
Ik kocht mijn eerste speeltje denk ik al 15 jaar geleden. Een vleeskleurige vibrator die uiteindelijk heeeeeeel snel stuk was. Ik heb hem tijdenlang nog zonder batterijen gebruikt. Sinds ik drie maanden geleden ben toegetreden in de bijzondere BDSM wereld, gebruik ik al mijn speeltjes vaker dan ik ooit gedaan heb. Ik heb nu een aantal contacten gehad en merk daardoor dat ik een soort onverzadigd ben. Ik denk er veel aan en ben daardoor ook vaak opgewonden.

Dus je gebruikt de speeltjes zowel solo als met bedpartners?
Ja, ik gebruik mijn speeltjes zowel met een speelpartner, als in mijn eentje. Ik moet zeggen dat ik dat eerste wel het meest fijne vind, maar ook in mijn uppie zijn ze ondersteunend aan uiteindelijk tot een hoogtepunt komen.

Wat is het laatste speeltje dat je kocht?
Ik heb als laatste een anal hook gekocht. En ja, het is errug fijn. Hiervoor was mijn laatste aanschaf een vibrator, maar ik moet zeggen dat ik daar regelmatig door teleurgesteld ben. Ik heb er meerdere gekocht de afgelopen jaren, maar ze voldoen maar beperkt aan mijn wensen. Of te klein, of te snel stuk, of de vorm klopt weer niet, of de clitoris stimulator werkt niet goed.

Koop je liever online of offline en waarom?
Het heeft mijn voorkeur om online te kopen. Komt ook omdat er geen dergelijke winkel in de buurt is en daarbij zie ik mezelf daar ook niet zo snel naar binnen gaan. Ik heb de afgelopen periode vrij veel speeltjes gekocht en als de kwaliteit goed is, geef ik liever veel geld uit, dan weinig. Ik heb vorig jaar de We-Vibe van 100,- gekocht. En heel eerlijk… ik vind het weggegooid geld. Althans, als je hem in je eentje wil gebruiken.

Echt??? Ja, in je eentje is er misschien weinig aan. Maar als je ‘m samen gebruikt is-ie echt geweldig (vind ik dan en de verkering vindt alles allang leuk en lekker als ik geniet). Wat is je lievelingsspeeltje?
Ik heb een dildo van 25 centimeter en die is vrij dik. Die voel ik goed waardoor hij ook heel fijn is. Alleen hij heeft ook batterijen, maar dat werkt dan weer niet voor mij. Deze heeft een zuignap waardoor je hem ergens op kunt plaatsen. Da’s dan wel weer fijn.

Wat is het slechtste speeltje dat je ooit gebruikte?
Hmm, slechtste seksspeeltje. Tepel zuignappen. Van die paarse bolletjes die je vacuüm kunt laten zuigen op je tepels. Alleen… even bewegen is er weer afvallen!!

Hahaha, ja, die heb ik ook ooit getest. Wat een onzindingen zijn dat! En… tot slot… welk speeltje staat er nog op je wishlist?
Welke absoluut op mijn wishlist staat is de Europe Magic Wand Vibrator, bij voorkeur nog met de multispeed erbij. Deze heb ik veel in filmpjes gezien. Het lijkt dat dit echt een topper is!!!! Het schijnt zelfs dat je deze ook hebt met stroomstootjes ofzo? Dat zullen vast de echt professionele zijn.

Ik heb onlangs een Wand-vibrator toegestuurd gekregen die inderdaad ook nog stroomstootjes geeft (met de illustere naam ‘Zeus Arcana Electro Vibe’, aaargh). Ik durf ‘m alleen nog niet te gebruiken, ik ben toch nog ietwat huiverig voor elektroseks (mietje!). Lieve Karin, dankjewel voor al je antwoorden en ik wens je heel veel plezier in de wereld van de BDSM!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jt schreef:

    Haha. Ja gezien de vele filmpjes van kink.com mag de Hitachi zeker niet ontbreken!
    Suc6 bij je verdere ontdekkingsreis!
    En, lees binnenkort op deze site mijn verhaal over electrostimulatie!

    Jt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.