DIRTY SECONDS – REVIEW

 

Hoe leuk is het spel ‘Dirty Seconds’? HEEL LEUK! Als je het spel ‘30 Seconds‘ kent, dan weet je dat dit spel gegarandeerd zorgt voor vele uurtjes spelplezier! Wij hebben het in huis en het blijft gewoon leuk om te doen. In het kort en gekopieerd van de doos: ‘Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish?’

Lottelust.nl kwam met een geniale spinoff van dit spel (en stuurde ons allemaal een doosje), namelijk Dirty Seconds! Het idee is ongeveer hetzelfde, maar dan moet je teampartner allerlei ‘vieze woorden’ raden! Al zijn de woorden dus niet echt vies, maar wel allemaal gerelateerd aan iets seksueels in de allerruimste zin van het woord! ECHT! ECHT! ECHT! SUPERLEUK!

Het spel bestaat trouwens uit 100 kaarten met aan beide zijden 4 begrippen. Dat zijn 800 begrippen in totaal, écht genoeg voor een paar uur fun! Op de rode kant van het kaartje staan ‘dirty’ begrippen, op de zwarte kant ‘extra dirty’ begrippen en die ‘extra dirty’ begrippen zijn vooral extra moeilijk (u mag, nee, moet Google er soms bij pakken)!

Ik speelde een kort rondje van dit spel samen met Tess en Jay van Tesstesst.nl en Ruud van Misspoppie.be en we weten 1 ding zeker; dit spel willen we een keer met z’n allen in het echt spelen. Met veel bier en wijn en kaas en worst, maar vooral weer elkaar écht kunnen zien!

JE KOOPT DIRTY SECONDS HIER (€ 21,50) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.