BLACK LEVEL ZWART LAK MINI JURKJE – LINGERIE REVIEW #543

Naam: Zwart lak mini jurkje
Producent: Black Level
Prijs: € 49,95
Formaat: verkrijgbaar in S, M, L, XL en 2XL (ik heb de L)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t
Materiaal: 100% polyester, coating polyurethaan
Waar te koop: Euphoria-erotiek.nl
Verkooppraatje: ‘Sexy lak jurkje van Black Level voor een spannende avond in een club of naar een feestje.’
Is dat ook zo: Precies mijn idee!
Cijfer: voldoende (als ik de goede maat aan zou hebben een 8.5)

Dit is een afbeelding van black level zwart lak mini jurkje review lingerie

Van Mark, de man achter de eerste dankzij crowdfunding geopende seksshop in Nederland (misschien zelfs wel ter wereld) Euphoria-erotiek.nl stuurde mij een pakketje met leuke dingetjes. En ik ben gek op leuke dingetjes! In het pakketje trof ik een ‘zwart lak mini jurkje’ van het merk Black Level! Iets wat ik zelf niet zo snel zou uitkiezen trouwens! Hoe het jurkje staat en zit? Dat lees en zie je in m’n review!

Black Level is een merk van OV-Grosshandel, oftewel Orion Verlang, of gewoon Orion uit Duitsland, 1 van de grootste sekstoy-producenten in Europa! Black Level is een merk dat alleen maar lak, lak en lak produceert! Lekker makkelijk zoeken dus als je op zoek bent naar… een lak-lingerie-setje!

Dit is een afbeelding van zwart lak mini jurkje insta
Hallo Instagram! Op deze foto zie je al dat het jurkje niet helemaal strak zit…

De verpakking van het Black Level lak jurkje

Het zwarte lak mini jurkje zit in een… zwarte doos! Met daaromheen een overwegend zwarte sleeve met een foto van een rossig model met net zulke witte benen als ik! Een lingeriesetje hoeft helemaal niet in een ingewikkelde, supermooie, superdure verpakking te zitten (al is dat wel heel leuk en fijn en draagt het bij aan het ‘cadeautjes-effect’), maar gewoon in een plastic zak, zoals sommige merken het opsturen, dat is gewoon stom. Black Level doet het echter prima.

Dit is een afbeelding van black level zwart lak mini jurkje

Eerste indruk van het Black level lak jurkje

Jeetje, dit is wel heel veel lak! Het is dan ook een jurkje en geen lingeriesetje, I know! Het jurkje zit goed in elkaar, netjes afgewerkt, niks mis mee. Het voelt alleen niet heel chique en sexy voor mij. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Lak oogt al snel best goedkoop en het voelt ook wat goedkoop aan. Ligt niet aan dit jurkje, maar aan de grote hoeveelheid lak die ik ineens door m’n handen voel glijden. Alsof ik op de Albert Cuyp een couponnetje sta uit te zoeken. Maar er zijn genoeg mensen die lak juist supersexy vinden.

Hoe past-ie?

Hij past! Hoera!!! Wat zeg ik; hij is eigenlijk iets te groot! Ik heb een maat L aan, maar ik denk dat ik gemakkelijk een M had gepast. Heel erg fijn aan dit jurkje is dat de rits aan de achterkant lang is, zodat je erin kunt stappen en je het jurkje niet over je hoofd moet trekken. Dit is iets waar ik met mijn brede heupen regelmatig last van heb; het jurkje is te strak en de rits te kort om over m’n heupen te hijsen, dus moet over m’n hoofd en haar (waardoor je make-up meteen naar de klote is, je haar zit slecht en je moet je bril afzetten om je jurkje aan te trekken). Anyway! Ik pas ‘m! En als ik in het labeltje kijk, dan snap ik waarom het jurkje me iets te groot is; ze gebruiken bij Black Level een NORMALE maatvoering! Maatje L is 44/46! Dus een maatje M is waarschijnlijk 40/42. Hiervoor mijn eeuwige dank!

Dit is een afbeelding van zwart lak mini rokje black level
Lekker zwierig hoor!

Hij is vooral te groot bij m’n borsten

Ik heb vooral ruimte over bij m’n borsten. M’n taille zit goed, al had ’t dus ook daar een maatje kleiner gekund. Dan had alles net een stuk strakker en dus beter gezeten. Het materiaal rekt trouwens een flink stuk mee, dus dat is fijn, al had ik het dus helemaal niet nodig in dit geval.

Dit is een afbeelding van tieten zwart lak mini jurkje

Hoe was je lak kleding?

Je kan lak kleding gewoon wassen in de wasmachine op 30 graden. Wel even apart wassen (of met dezelfde kleuren). Je mag lak kleding ook gewoon centrifugeren. Het kan dat er waterdruppeltjes op de lak komen te staan als je de kleding daarna te drogen hangt, dus het handigste is je kleding uit te hangen en het lak even af te nemen met een droge doek (de lak is een apart laagje dat gelijmd is op polyester. Wil je lak kleding ophangen in de kast? Doet dat dan niet in een afgesloten zak, want dan kan er schimmel ontstaan.

Ik weet niet of lak mijn ding is

Ik weet het allemaal niet. Het vorige lak-ding (het was wetlook, maar leek op lak) dat ik paste (COTTELLI WETLOOK BODY – LINGERIE REVIEW #526) (ook gekregen van Euphoria-erotiek.nl toevallig) vond ik wel echt helemaal bij me passen qua looks, maar dit jurkje? Ik weet het niet. Ik heb voor deze review de foto’s uitgezocht waar ik mezelf er goed op uit vind zien, maar ik voel me een beetje een eh, travestiet. En nu weet ik niet of dat door het materiaal komt (het is nogal veel lak waarmee ik me heb omhuld) of dat het aan de pasvorm ligt (zo’n zwierig rokje maakt je reet vaak 10 keer groter), of het feit dat ik de verkeerde maat aan heb. En… het kan ook nog gewoon aan m’n hoofd liggen (m’n bril gaf me vandaag een Dame Edna-gevoel) (op de foto’s).

Dit is een afbeelding van zwart lak mini jurkje review test lingerie

We vragen het aan een toevallige voorbijganger

“Wat vind jij ervan?”, vraag ik aan M. terwijl ik een paar rondjes draai.
“Oh, maar dit staat je hartstikke leuk en hij past ook perfect, je kan dit jurkje niet gaan afzeiken in je review hoor, want je had hier dit weekend prima mee naar de Kamasutrabeurs gekund.”
“Ehhh, maar dat zou ik nooit doen”, zeg ik.
“Dat weet ik wel maar het is echt een jurkje om mee naar een kinky feest te gaan toch?”
“Maar zie je niet dat ik hier allemaal ruimte over heb?”, zeg ik en ik wijs hem op de flapjes die ik naast m’n borsten zie zitten.
“Nee, dat valt echt niet op! Het is natuurlijk wel een beetje alsof je aan Miss KOMO-zak 2019 meedoet, maar dat heb je altijd met al dat gladde materiaal.”
“Je maakt het er niet beter op hoor!”, zeg ik.
“Nee, maar ik meen het, het staat je echt leuk en ook wel een beetje sexy.”

Okay, ‘leuk’ is niet het effect waar ik voor ga als ik een zwart lak mini jurkje aan heb. Dan ga ik toch echt voor ‘geil’ of ‘sexy’.

Dit is een afbeelding van zwart lak mini jurkje 1
Het had allemaal net wat mooier gestaan als ik een maatje M had gehad.

Conclusie

Hartstikke leuk jurkje! De maatvoering gaat waarschijnlijk uit van je cupmaat en het rokje is lekker ruim, dus valt over elk formaat billen en heupen! Ik had echt gemakkelijk een maatje M gepast en hoe fijn is dat eens een keertje voor de verandering! En als ik een M had gehad, dan waren m’n borsten ook wat meer platgedrukt en omhoog geduwd en dan had alles wat strakker en geiler gezeten. Nu zat het iets te ruim voor mij. Maar; leuk jurkje om te dragen naar een feestje en of je er een slipje onder draagt, dat kun je lekker zelf beslissen.

HET BLACK LEVEL LAK MINI JURKJE IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Tess schreef:

  Oh ja, deze heb ik ook een keer getest! Ik vind dit dus het ideale basic lakjurkje! Ik draag ‘m soms met een witte petticoat er onder en wit schortje er over. En dan natuurlijk een witte veren plumeau :D Of ik doe er andere accessoires bij, zoals netkousen en dan van die net-handschoentjes. Je kan er zoveel kanten mee op. Maar wel meer voor op een bdsm/fetish feestje dan gewoon thuis in de slaapkamer ja.

  • Sandra schreef:

   Sorry Luun, het ligt echt niet aan jou…. maar ik vind het je niet staan. Dat miss Komo klopt wel een beetje. Komt ook door dat het zo kreukelig is en te ruim. Ik zal hem in elk geval niet snel kopen / aantrekken.

   PS: ik kreeg (zeker na jouw blogs van lang lang geleden) het idee dat alles wel zo’n beetje kan op de Kamasutrabeurs dus of dat nou een goed argument is, ik weet het niet.

   • Luna schreef:

    Ja, hij zit zo kreukelig omdat-ie te ruim is… ik heb ‘m een tijdje opgehangen om te kijken of de kreukels eruit zouden ‘hangen’ en dat hielp maar een beetje… ik denk dat lak vooral strak moeten zitten wil het mooi ogen…
    En; op de Kamasutrabeurs kan en mag (bijna) alles en qua kleding mag je alles dragen sowieso… maar ik zie mezelf er in dit jurkje niet rondlopen (maar, met een maatje M zou ik prima de boodschappen gaan doen) ;-)

  • Luna schreef:

   Dit is inderdaad ’the little black dress’ onder de fetishjurkjes… :-)

   • Emily schreef:

    Ooh wat is deze gaaf! Wel jammer dattie bij de rok zo kreukt omdat t er slappies bij hangt… had misschien mooier geweest als ze de rok hadden gevoerd met een dikkere stof ofzo? Maar hij staat je ook echt vet!

 2. DP schreef:

  Inderdaad, als het iets beter had gepast, had het misschien wel wat sexier en geiler geweest, het ziet er leuk uit maar is het net niet. Wel weer een leuke review. Ook grappig om te lezen dat M. het wel geschikt had gevonden voor de Kamasutra beurs.

 3. Richard schreef:

  Dus. Als je wel het juiste maatje had dan doe je nog een review en ben je wel blij?

  Wie helpt ermee om haar het goeie maatje te geven!

  • Luna schreef:

   Ik ben sowieso blij!!! En volgende week een review van weer een ander setje… en de week daarna weer en weer en weer! :-)

 4. Myrthe Moon schreef:

  Ik ben verliefd. Op het jurkje of op jou, daar ben ik nog niet helemaal uit. ;)

 5. Patrick schreef:

  Leuk jurkje. Staat je goed !

 6. Emily schreef:

  Ooh wat is deze gaaf! Wel jammer dattie bij de rok zo kreukt omdat t er slappies bij hangt… had misschien mooier geweest als ze de rok hadden gevoerd met een dikkere stof ofzo? Maar hij staat je ook echt vet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.