DE ANAAL BALLON DIE IK NIET TESTTE (FILMPJE)

Ik test dus niet alles wat me wordt opgestuurd. In het filmpje zeg ik dat de anaalballon die ik laat zien het enige speeltje is dat ik nooit testte, maar dat is niet waar. Waarom zeg ik het dan? Why tell me why? Ik kreeg ooit 2 losse zilveren balletjes om te testen en dat durfde ik niet aan, want ik was bang ze nooit meer terug te vinden. En ook de meeste jelly speeltjes laat ik links liggen. Maar qua ‘raar en niet getest’ staat deze anaalballon toch echt wel op nummer 1. Ik zou ‘m dus niet kopen (maar hij is HIER te koop, in m’n eigen shop, maar ik heb er, goede verkoper als ik ben, bijgeschreven dat ik ‘m niet aanraad). Mijn geschreven review kun je ook nog teruglezen: SEX TOY TEST #71: BAD KITTY, ANAL BALLOON.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Knaluitjepanty schreef:

    Op mijn telefoon zit de rode ‘play’ knop van het filmpje precies op je neus, wat een heel vrolijk clownesk plaatje oplevert zo met die ballon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.