SEX TOY TEST #49: PALM POWER OPZETSTUKKEN

Naam: Palm Power opzetstukken Sensual Set
Producent: Powerbullet
Prijs: € 24,90

Waar te koop: Bol.com
Formaat: ongeveer 100 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Palm Power koppen. Ontworpen om te passen op de Palm Power massager.’
Is dat ook zo? Ze passen perfect
Aantal punten: 10/10

Dit is een afbeelding van palmpower opzetstukken

Het roze kopje/topje van de Palm Power die ik gisteren besprak kan eraf. Die is helemaal gemaakt van flexibel siliconen en die kan je nadat je ‘m eraf hebt gehaald gemakkelijk schoonmaken. Altijd fijn! Maar nog veel fijner is dat je kan afwisselen met opzetstukjes! Ik kreeg namelijk ook nog het doosje met de Palm Power opzetstukken (de Sensual set) om te testen opgestuurd en ja, toen, toen was die hele Palm Power ineens geniaal.

Ik heb voor mijn Hitachi ongeveer alle opzetstukken die er te koop zijn en geen eentje kon mij echt heel gelukkig maken (ik gebruik ze nooit meer, maar ga ze binnenkort wel bespreken in een gezellige Hitachi-opzetstukken-week). Ik weet nu al dat ik de Palm Power nooit zonder 1 van de opzetstukken ga gebruiken.

Dit is een afbeelding van opzetstukken voor de palm power

Er zitten dus 2 opzetstukken voor de Palm Power in die SensualSet-doos. De Palm Onder, met een ronde flexibele hals voor G-Spot stimulatie en de Palm Duaal met ‘dubbele actie uiteinden’ voor G-Spot en clitorale stimulatie. Nu kunnen die fabrikanten er altijd van alles bijzetten, maar iedere vrouw is ander en ieder kutje dus ook bij mij doet de Palm Onder het dus op de een of andere manier heel goed als G-spot stimulator, inclusief clitoris-stimulator. Dat andere ding (de Palm Dual dus) is wel leuk, maar er gaan wat mij betreft teveel trillingen verloren richting m’n clitoris. De Palm Onder trilt tegen m’n G-spot, maar de bol van de Palm Power komt dan precies (met al z’n krachtige trillingen) tegen m’n clitoris. Supergoed en lekker en met recht een orgasmekanon.

Wat vooral leuk is aan de Palm Power is z’n prijs. De Palm Power kost maar € 48,90 en deze opzetstukken (samen) zijn € 17,90. Voor zo’n 60 euro heb je dan wel in 1 keer een vibrator die je op 3 verschillende manieren kan gebruiken! De Palm Power is een extreem krachtige vibrator (die het ook zachtjes kan doen als je dat wil), die gemakkelijk schoon te maken is, er sexy uitziet en volgens mij ook niet zo gauw kapot te krijgen is. Gegarandeerd door toptesters!

DE PALM POWER IS HIER TE KOOP (€ 69,90) »

DE SENSUALSET OPZETSTUKKEN IS HIER TE KOOP (€ 24,90) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.