OBSESSIVE INTENSA CHEMISE + SLIP – LINGERIE REVIEW #530

Naam: Obsessive – Sexy Chemise met open cup en slip
Producent: Obsessive
Prijs: € 27,90
Formaat: S/M en L/XL (ik heb de L/XL)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: 94% polyamide, 6% elasthaan
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Sexy Chemise Met Slip van Obsessive is een verleidelijk kledingstuk dat u zowel kunt dragen om uw partner mee te verleiden als om in te slapen.’
Is dat ook zo: Nou, mijn partner vindt mij alles verleidelijk staan, dus wat dat betreft een ‘ja’, maar verder voel ik me hier nou niet echt ‘verleidelijk’ in.
Cijfer: onvoldoende (5)

Dit is een afbeelding van obsessive chemise intensa lingerie review luna

Soms zit het mee… soms zit het tegen! Ik ben echt een fan van het merk Obsessive, maar soms kies ik een lingeriesetje uitdat er heel leuk uitziet op de foto, maar dat mij gewoon niet past. Of staat. Of… nou ja, lees m’n review!!

Obsessive heeft inmiddels heel wat punten bij me gescoord qua lingeriesetjes die ik al eerder heb mogen testen, passen, dragen en herdragen. Ik koos deze ‘Intensa Chemise’ dan ook zelf uit, omdat ik dacht dat het een perfecte match met mijn voluptueuze figuur zou zijn.

De verpakking en eerste indruk van de Intensa Chemise

Ik loop hier even snel doorheen, want ik heb al vaker lovende woorden gesproken over de verpakkingen en de kwaliteit van de Obsessive-lingeriesetjes. De verpakking is zo goed! Zo keurig! ZO netjes! Alles zit keurig opgevouwen, met een papiertje erbij en dan in een beschermpapiertje en in een hard kartonnen doosje met daarop een foto van een model dat het lingeriesetje draagt. Ik vind de fotomodellen van Obsessive niet zo ‘slettie’ als de fotomodellen van andere lingeriemerken. Niet dat er iets mis is met ‘slettie’, maar ik zie liever een ‘gewone vrouw’ dan een model met platinablond haar, nepborsten en pruilende lippen.

Dit is een afbeelding van verpakking obsessive intensa chemise lingerie review
Oh, deze verpakking heeft per ongeluk wél zo’n platinablonde vrouw met pruillipje.

Het setje zelf voldoet ook weer volledig aan de verwachtingen die ik inmiddels heb bij Obsessive; met veel zorg in elkaar genaaid, prachtig kant, stevig en met oog voor details. Zo op het oog lijkt me dit nog steeds een setje dat perfect matcht met mijn figuur.

Dit is een afbeelding van intensa chemise obsessive
Dit is m’n buik als ik net sushi heb gegeten. Haha, nee hoor, dit is altijd m’n buik. Op zich valt er nog wel wat geiligs voor dit setje te zeggen zo. Ware het niet dat dit een slipje van mezelf is en ik er op m’n alllllllervoordeligst bij ga staan.

En? Past de Obsessive Intensa Chemise?

Het hemdje, of dus eigenlijk de ‘chemise’ van dit setje past hoor. Het is even wat gedoe om ‘m aan te krijgen, want die bandjes zitten dus op een specifieke manier, maar als je ‘m eenmaal aanhebt, dan heb je ‘m aan.

Dit is een afbeelding van achterkant chemise intensa obsessive lingerie review
De achterkant is eigenlijk best okay, toch? Heeft wel wat, die bandjes. Ik heb trouwens ooit een man gekend die specifiek geilde op die vetjes boven een bh-bandje, achter je schouder. Moest ik ineens aan denken.

Jammer alleen dat dit een ‘chemise’ moet zijn, dus een ‘jurkje’, ‘nachtjurkje’ of ‘onderjurkje’, maar bij mij dus gewoon valt als een hemd. En als je op zoek bent naar een hemdje, dan koop je wel een hemdje, toch?

Dit is een afbeelding van voorkant obsessive intensa chemise
Leuk hemdje joh! Soort van.

Zit het een beetje mooi en lekker bij m’n borsten?

Mijn borsten zijn echt niet de kleinste, maar ze staan nog wel gewoon lekker prontificaal de goede kant op. De tepelstand is nog steeds goed (dus lichtelijk omhoog) en ik doorsta de ‘potloodproef’ ook nog steeds (een potlood blijft niet hangen als je ‘m eronder stopt) (okay, misschien een paar seconden). Maar echt, wat weet dit hemdje mijn borsten te verpesten. In plaats van de boel een beetje bij elkaar te drukken om ietwat omhoog te duwen trekt dit hemdje m’n borsten juist uit elkaar, dus van het midden af. M’n tepelstand gaat hierdoor nogal bijzonder staan (net als bij nepborsten waar de tepelstand soms niet meer recht vooruit, maar naar links en rechts wijst). Ik noem dit; de schele tepelstand. Ik word er niet blij van.

Dit is een afbeelding van tepelstand obsessive chemise intensa lingerie setje
De schele tepelstand in beeld.

Daarnaast zit de cupnaad op een heel onlogische plek voor mijn gevoel en hierdoor gaan m’n borsten er onderuit ‘hangen’ in het hemdje. Nu kan ik m’n borsten wel wat ophijsen, zodat ze wel in het ‘cupje’ passen, maar ja, dan komen m’n tepels er weer bovenuit. Dus… alle cupmaten boven de 85C; dit hemdje doet geen wonderen voor je borsten en geeft ook geen steun. Ook alle borsten die ietwat zijn gaan hangen (welke niet); dit hemdje doet geen wonderen voor je figuur. De pasvorm van dit hemdje benadrukt juist je hangborsten (waar dus helemaal niks mis mee is, met hangborsten, maar je wil toch wel lingerie waarin je je geil voelt) (jaaaaa, hangborsten zijn ook geil) (heel moeilijk dit). Ik krijg als ik dit hemdje wat langer aanheb last van het ‘dubbele tiet’-effect.

Dit is een afbeelding van dubbele tieten
Dit effect heb ik ook wel eens gezien bij vrouwen met een borstvergroting die niet helemaal goed was gegaan. Opeens heb je er 4 borsten. Er zal vast iemand zijn met een fetish voor een dubbele tiet, maar die heb ik niet.

Het slipje van de Intensa Chemise

Zolang als er XXXS slipjes bij een XL-setje worden geleverd zal ik blijven zeiken. Want, WAAROM? Why, tell me why!!! Nu is dit betreffende setje ook qua hemdje al erg aan de kleine kant, maar het slipje slaat echt alles. Echt! Past perfect om m’n bovenbeen! Supersexy, supergeil! NOT!

Ik heb even ’the math’ gedaan! Het elastiek van dit slipje is 65 centimeter lang. Dus… een vrouw met een taille van 65 centimeter zou dit slipje prima passen. Ik denk zelfs dat vrouwen met een taille van 60 centimeter ‘m nog passen, omdat je heupen nu eenmaal breder zijn en hij dus vanzelf z’n plek wel vindt.

Nu is een taille van 60 centimeter verdomde klein. Ook verdomde ‘perfect’, want de ‘ideale maten’ schijnen 90-60-90 te zijn. En deze ‘ideale maten’ horen volgens mij bij een maatje 34 of 36.

Nu kun je het slipje uitrekken tot een centimetertje of 105. Maar ik hoef niemand te vertellen dat het elastiek dan wel heel erg strak staat. Dit strakke standje noemen we ‘standje-rollade’. Van dit standje wordt je optisch niet blij, maar het zit ook gewoon niet lekker. Het snijdt in m’n vet en vel en het geeft je vooral het gevoel dat je ’te dik’ bent, want hé, je hebt een maatje XL gekocht en als je het slipje dan toch zo strak zit, dan word je niet blij. Overigens; mijn taille is 94 centimeter, dus ik zou eigenlijk nog wat ‘rek’ over moeten hebben. Ha! Haha! HAHAHAHAHAHAHAHA!

Dit is een afbeelding van slipje chemise intensa obsessive lingerie review
Ook om te lachen; in het minuscule slipje zit ook een minuscuul stukje katoen genaaid dat zo ongeveer tegen je anus aankomt als je ‘m aanhebt. Ha! Haha! HAHAHAHAHAHAHAHA!

Gratis tip voor de sexy lingerie-fabrikanten

Niet dat ook maar 1 lingerie-fabrikant hier mee zal lezen, of als ze dit per ongeluk wél lezen dat ze er dan ook maar iets mee zouden doen, maar ik wil het toch maar even geschreven hebben; willen jullie de dames die maatje L of XL hebben blij maken? Maak dan gewoon slipjes die qua taillebreedte zo’n 80 centimeter zijn. Het mag zelfs 85 centimeter zijn. Of 90 centimeter! Of 1 meter! Kost je een heel klein stukje elastiek meer. En voor dat ene kleine stukje elastiek willen alle consumenten en inkopers van shops vast wel wat meer betalen. Nu moeten wij met ons maatje-42 en maatje-44 altijd het slipje weggooien. Over duurzaam gesproken. Ik zou prima 1 euro meer betalen voor een slipje dat een flinke slag groter is. En het leuke is; als je een iets groter slipje maakt qua taillebreedte… dan passen de dames met maatje 40 en 38 ‘m ook nog prima! Doe het voor de vrouwen met maatje 42 en 44! Doe het voor de mensheid! Doe het voor het milieu!

Conclusie

Heb je maatje 36 of 38 en heb je niet al te grote borsten, dan staat dit setje in maatje L/XL je vast fantastisch! Het is prachtig en het is met zorg gemaakt, alleen is er over de maatvoering niet goed nagedacht. Heel jammer.

DE INTENSA CHEMISE IS HIER TE KOOP (€ 27,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Ier schreef:

  “Prontificaal”
  Leuke review weer, jammer van dat slipje..je zou denken dat die maatvoering niet zo gek moeilijk zou moeten zijn..

  • Luna schreef:

   Haha, altijd leuk als iemand je woordgrapje eruit haalt!!! En ja, ik snap echt niets van die maatvoering van die slipjes… zo zonde!

 2. Sandra schreef:

  Je moet inderdaad wel echt slank zijn voor de meeste, zo niet alle, lingerie setjes.

 3. DP schreef:

  Toen ik je bericht op twitter las had ik bijna geen tijd om op ♡ te klikken, want ik wilde meteen naar je review, vanwege die mooie foto verwachte ik een positieve review, niet wetende dat dit een foto was op je alllllllervoordeligst, hoewel ik ook die foto met de luxaflex op de achtergrond je er mooi vind uitzien. Ook je borsten zien er in eerste instantie prachtig uit maar ik begrijp wel wat je bedoeld als we een close-up krijgen te zien. Mannen kijken er toch anders naar dan vrouwen.
  Het is inderdaad best wel vreemd als een fabrikant veel aandacht besteed aan de verpakking want dat maakt alles net wat leuker en spannender om uit te pakken, maar dan vervolgens totaal geen oog heeft voor een gedeelte van de inhoud.
  Maak een keuze, of een goed passende slip erbij of helemaal geen slip. Nu blijf blijf je als koper een beetje met een kater/onbedekte poes zitten. Nu maar hopen dat er een fabrikant is die dit leest.

 4. Patrick schreef:

  Leuke review weer. Keep it going

 5. A! schreef:

  ‘setjes’ lijkt synoniem aan 34/36! Broeken koop ik in maat 38, onderbroeken in maat 42, Zit een raadselachtige logica achter.

 6. Bob Walberg schreef:

  Nou ja dan moet het maar zonder slip ;-)

 7. Maurice schreef:

  Modemakers willen de vrouwen altijd het uiterste mooiste of meest sexy maken.
  Lingeriemakers kunnen dus nog veel leren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.