KASANDRA BABYDOLL SET – LINGERIE REVIEW #528

Naam: Kasandra Babydoll Set
Producent: Livia Corsetti Fashion
Prijs: € 22,95
Formaat: S/M en L/XL (ik heb de L/XL)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: 90% polyamide, 10% elasthaan
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Kasandra babydoll set is een uitdagend setje met een stijlvolle uitstraling. De zwarte babydoll omhult je bovenlichaam in een doorschijnende stof.’
Is dat ook zo: Ja, is eigenlijk best wel…
Cijfer: voldoende (7)

Dit is een afbeelding van kasandra babydoll lingerie setje review

Mijn zoektocht naar het geilste, leukste, mooiste, best-zittende lingeriesetje gaat gewoon door op de dinsdag, alleen dus dit keer op de woensdag, want ik had gisteren de hele dag bouwvakkers over de vloer! En aangezien ik de foto’s altijd op de dag zelf maak, omdat ik nu eenmaal een slechte planner ben, leek het mij niet verstandig om in deze Kasandra Babydoll die ik kreeg van Easytoys.nl door het huis te huppelen terwijl er buiten mannetjes de dakgoot aan het vervangen waren. Hadden zij vast niet erg gevonden, maar ik heb m’n grenzen! M’n foto’s delen van dit doorzichtige lingeriesetje op het wereldwijde web, zodat iedereen ze kan zien; no problem!

Het is me trouwens opgevallen dat veel lingeriemerken gevestigd zijn in Polen. Daarmee bedoel ik dat de hoofdkantoren daar zijn gevestigd. De lingerie zelf wordt (natuurlijk) gewoon in China gemaakt. Ook Livia Corsetti, het merk achter deze Kasandra Babydoll is gevestigd in Polen.

De verpakking van het Kasandra Babydoll-setje

Ik had het te laat in de gaten (what else is new), maar het Kasandra Babydoll-setje zit eigenlijk in een heel leuk doosje verpakt. Ik dacht dat het 1 doos was, maar het is een kartonnen wikkel met daarin een best schattig doosje (dat je dus open kunt doen). Ik had dit alweer gesloopt. Dit zegt alles over mij en m’n temperament. Ik trok het lingeriesetje er dus van de bovenkant uit, terwijl ik het er eigenlijk heel chique gewoon uit had kunnen pakken door het dekseltje van het doosje te doen. Ik had dan een stukje zijdepapier aangetroffen met daarin het lingeriesetje. Moeilijk verhaal dit. Maar als je alles wat voorzichtiger aanpakt dan ik, dan heb je een doosje waarin je het setje prima kunt bewaren (zo blijft alles lekker overzichtelijk) (niet dat ik zo’n overzichtelijke lingerie-afdeling heb, maar ooit ga ik ook als een Marie Kondo m’n kledingkast aanpakken).

Dit is een afbeelding van verpakking kasandra babydol review setje

Zit die Kasandra Babydoll een beetje lekker in elkaar?

Dit setje geeft me niet het jesus-wat-zit-dit-goed-en-mooi-in-elkaar-effect dat setjes van bijvoorbeeld het merk Obsessive me wel geven, maar toch; het zit best goed in elkaar. Het voelt wat fragiel, maar ik denk dat dat voornamelijk komt door het dunne, doorzichtige stofje waarvan dit setje is gemaakt. Op het slipje zitten aan de linkervoorkant strass-steentjes geplakt (leuk) (ik heb het nog niet gewassen, dus ik weet niet hoe leuk het blijft). Het hemdje heeft een strass-dingetje in het midden tussen de borsten en strass-dingetjes bij de spaghetti-bandjes. Het voelt dus allemaal okay. Niet wow, maar gewoon okay.

Dit is een afbeelding van strasssteentje
Shine bright like a strass-steentje!

Een lingeriesetje met een shortje!

Ik kon het zelf amper geloven, maar er bestaan dus lingeriesetjes met shortjes! Geen stringetje, maar gewoon een enigszins keurig broekje met pijpjes! Geweldig! Niet dat de modellenfoto’s op verpakkingen iets zeggen, maar de dame op de verpakking van dit lingeriesetje ziet er niet uit als een superslanke vrouw met maatje 34! Het shortje zat bij haar ook echt als een shortje en aangezien ik maatje L/LX had aangevraagd zou niets mij in de weg staan om eindelijk een lingeriesetje te passen waarbij niet alleen het bovenstukje, maar ook het slipje gewoon perfect zat. Dacht ik.

Dit is een afbeelding van slipje kasandra setje review babydol
Dit is het shortje. Ik wil niet heel moeilijk doen, maar doe het toch; hoe dan!!!??? Hoe moet een volwassen vrouw met maatje L/XL hierin passen? Dit is een maatje 34. Hoogstens 36. Het is toch een shortje? Een lekker lossig broekje dat je heupen en je kont bedekt? Nee dus.

En ja, het shortje rekt heus wel een heel stuk mee, dus ik pas ‘m wel met m’n maatje 42/44 reettechnisch gezien, maar het voelt helemaal niet meer als een shortje (als in boxershortje). Het voelt gewoon als een normaal slipje. Het ziet er eigenlijk ook uit als een normaal slipje. Het is niet stom, het is niet vreselijk en het zit best okay, maar het zit niet zoals ik gehoopt had. En ja, ik hoopte dat het bij mij net zo zou zitten als bij het model op de verpakking (a girl can dream!!!!!)!

Dit is een afbeelding van kasandra setje babydol review lingerie
Dit is de meest sexy foto die ik van mezelf kon maken in dit setje. En gelukkig ook nog Instagram-waardig, want het doorschijnende effect is op deze foto niet te zien!

Dit is een afbeelding van doorzichtig materiaal kasandra lingerie
Hier wel.

Asymmetrisch? Eh???? Okay!

Op de foto op de voorkant van de verpakking komt het niet helemaal over en ik zag het eigenlijk pas toen ik het Kasandra Babydol-setje uit de verpakking haalde, maar het hemdje is dus asymmetrisch.

Dit is een afbeelding van hemdje kasandra review setje

Op de foto houdt het model het hemdje ook lekker zwierig bij de puntjes vast, maar dat zit er bij mij dus niet in. Bij mij valt eigenlijk amper op dat het een asymmetrisch setje is, want eh, nou ja, het zit gewoon allemaal best strak en het materiaal kruipt omhoog.

Dit is een afbeelding van kasandra babydol lingerie setje
Dit setje doet geen wonderen voor mijn figuur. UNDERSTATEMENT VAN HET JAAR. Oh!! En de naad van het slipje loopt dus door het midden. Ik hoef niemand uit te leggen dat dit ook geen wonderen doet voor je schaamlippen. Ik heb er niet veel last van, omdat het dus heel lichte, luchtige stof is, maar sexy is anders.

Had even een paar eurocent meer geïnvesteerd in een paar centimeter stof meer en de boel had ietwat kunnen zwieren. Nu zwiert er dus helemaal niks.

Ik moet wel zeggen; ik voel dit setje amper. Het zit heerlijk luchtig en het zit eigenlijk nergens te krap of te strak. Dat is dan wel weer een pluspuntje. Maar ik voel me maar gewoontjes. Is niks mis mee, maar ja, dan kan ik net zo goed een onderbroek van de Zeeman aantrekken die al jaren in de kast ligt.

Conclusie

Hij is leuk, hij past eigenlijk best goed en ik kan dit setje gemakkelijk de hele dag onder m’n normale kleding dragen zonder dat ik het voel zitten (ook al kruipt het slipje ietwat omhoog), dus eigenlijk alleen maar pluspunten. Ook de prijs, € 22,95, valt reuze mee. De strass-steentjes zijn ook leuk, al vallen ze niet zo heel erg op als ik zou willen, maar toch, maar toch. Dit setje heeft voor mij niet echt de WOW-factor die ik verwachtte.

DE KASANDRA BABYDOLL SET IS HIER TE KOOP (€ 22,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Sandra schreef:

  O, wat doe je goed je best om van een saai setje (want dat vind ik het) een leuke review te maken. En dat lukt je nog ook. Maar ik blijf het wel een saai setje vinden.
  Sexy foto’s weer. You rock!

 2. John schreef:

  Ieder z’n mening, maar een doorzichtig setje vind ik niet snel saai. Achterkant ook doorzichtig?

  Een paar mooie zwarte kousen had het setje compleet gemaakt. Ik hoop dat deze ook snel een keer voorbij komen.

 3. Linda schreef:

  Ik vind het tof dat je gewoon met setje en al op de foto gaat, op die manier is het veel beter in te schatten voor je mede-maat 42’ers hoe het eruit zal zien. Kudo’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.