SEX TOY REVIEW #354: SATISFYER PRO DELUXE

Product: Satisfyer Pro Deluxe
Producent: Satisfyer
Lengte: 13 x 10.5 x 6 centimeter
Gewicht: 188 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Prijs: € 89,95
Verkooppraatje: ‘De Satisfyer Pro Deluxe bezorgt je door de nieuw ontwikkelde technologie sneller meerdere en intensere orgasmes.’
Is dat ook zo? Flikker op man.
Score 1/10

Een paar maanden geleden kreeg ik van een mannetje van Satisfyer alle, maar dan ook alle Satisfyers die er op dat moment te koop waren (okay, 4, ik had er al 1). Ik was blijkbaar niet de enige toytester die zo’n pretpakket kreeg, want volgens mij kregen alle, maar dan ook alle toytesters toen zo’n pakket. Ze willen bij Satisfyer overduidelijk de concurrentie aangaan met Womanizer en ze proberen dat op een heel goede manier door de blogwereld te paaien (ik ben te paaien met geld, toys, wijn en My Little Pony’s). Vandaag een review van de Satisfyer Pro Deluxe. De duurste Satisfyer onder de Satisfyers!

De Satisfyer Pro Deluxe is niet alleen de duurste Satisfyer onder de Satisfyers, hij heeft ook meteen de chiqueste, duurste naam. Althans, zet ergens ‘Pro Deluxe’ achter en je denkt met de allerbeste te maken te hebben toch? Een Satisfyer Pro Deluxe klinkt beter dan de Satisfyer 1, lijkt me. Maar is-ie ook beter? Nee! Nee! Nee! NEEEEEEEEEEE!!!!!

satisfyer pro deluxe vibrator

5 verschillende Satisfyer-modellen

Er zijn momenteel dus 5 verschillende Satisfyer modellen op de markt. Ik kreeg ooit de Satisfyer Pro 2 en dit was dan ook de eerste Satisfyer die ik testte (ik vond ‘m te heftig) (lees hier: SEKSTOY REVIEW #282: SATISFYER PRO 2.0) …). Overigens hebben sommige vrouwen juist dat heftige nodig (lees hier: GAST REVIEW: SATISFYER PRO 2.0). Ik kreeg de andere 4 Satisfyers opgestuurd, zodat ik alle modelletjes met elkaar kon vergelijken. Maar ergens snapte ik toen al niet; waarom ineens 4 nieuwe Satisfyers op de markt brengen (ze kwamen allemaal tegelijk uit)? Wat voegt dat toe? Waarom? Why tell me why? Als je een goed product hebt, dan sta je toch achter dat product? Dan hoef je toch niet 4 verschillende versies uit te brengen? Ik begrijp dat je misschien een versie op batterijen uitbrengt, want iets goedkoper en daarom een andere doelgroep. Maar wat Satisfyer deed is voor mij onbegrijpelijk. Maar waar maak ik me druk om! Het gaat natuurlijk om geld. Snap ik. Ik wil ook geld. Heel veel geld (en toys en wijn en My Little Pony’s). Maar laat ik in ieder geval iedereen ervan gaan weerhouden om geld uit te geven aan deze Satisfyer Pro Deluxe. Wat! Een! Slecht! Product!

satisfyer pro deluxe luchtdruk

Brekend nieuws: een vrouw is NIET plat

Waar alle andere luchtdrukvibratoren een tuutje hebben is deze Satisfyer Pro Deluxe plat. En de bedoeling van een luchtdrukvibrator is juist dat je het tuutje, het mondje, over je clitoris heen zet en dat dat tuutje je clitoris ietwat vacuüm zuigt. En dat hele vacuüm zuigen en daarna die zachte (of harde, net wat je lekker vindt) luchtdruk, dat zachte zuigen, dat, dat, dat, is de bedoeling van die hele luchtdrukvibrator! Maar ik krijg deze hele Satisfyer Pro Deluxe niet op m’n klit geduwd! Of… nou ja, ik krijg ‘m er wel tegenaan geduwd, maar omdat de Satisfyer Pro Deluxe dus plat is (okay, het tuutje steekt 1 millimeter uit) wordt er helemaal niks vacuüm gezogen. Niks. En nu heb ik echt geen raar kutje. Volgens mij heb ik een prima kutje. Mijn binnenste schaamlippen zijn klein en zitten gezellig tussen m’n buitenste schaamlippen. En mijn klitje is klein en misschien wat lastig te vinden (al heb ik er zelf geen moeite mee), maar om deze Satisfyer Pro Deluxe te laten werken heb je een klit nodig die een centimeter boven je buitenste schaamlippen uitsteekt. Heb ik niet. En ik betwijfel of er vrouwen zijn die dat hebben.

Oh wacht! Ik bedenk me net iets! Als vrouwelijke bodybuilders aan de hormoonpillen gaan, dan wil hun clitoris nog wel eens gaan groeien! En als die klit nou uitgroeit tot een klein pikkie van een centimetertje 2, dan kunnen ze die mooi in deze Satisfyer Pro Deluxe stoppen. Voor alles is een markt. Alleen denk ik niet dat ze deze markt bij Satisfyer voor ogen hadden.

En die ene knop op de Satisfyer Pro Deluxe is ook heel kut

De Satisfyer Pro Deluxe heeft 1 knop. Hoeveel? EEN! Heel erg luxe hoor! Laat me niet lachen. Alle andere Satisfyers hebben meerdere knoppen, maar degene met het woord ‘Pro Deluxe’ achter z’n naam heeft er maar eentje. Hahaha! Wat een humor. Met die knop zet je ‘m dus aan (1 keer indrukken) en weer uit (3 seconden ingedrukt houden). En… met die knop scroll je dus ook langs alle trilstandjes. Hij heeft 11 trilstandjes en dat zou hartstikke leuk zijn als je dat hele apparaat ook op je klit geduwd kreeg! Dus eigenlijk boeit het helemaal niet dat deze luchtdrukvibrator maar 1 knop heeft, want het is toch een niet-bruikbaar seksspeeltje. Maar mocht het jou wel lukken om je klit hier in te krijgen (nee), dan moet je genoegen nemen met die ene knop en je realiseren dat als je een standje te hard gaat (en dat kan heel erg naar voelen op je klit), dat je dan het hele apparaat van je klit moet halen, ‘m uit moet zetten en ‘m dan weer aan moet zetten om op standje 1 te beginnen. LEKKER MAKKELIJK JOH!

satisfyer pro deluxe vibrator die werkt op luchtdruk

Zijn er nog meer slechte dingen te vermelden?

Over het hele design is trouwens niet nagedacht. De Satisfyer Pro Deluxe heeft de vorm van een avocado en, zeker als je wat glijmiddel gebruikt en dus wat gladde handen hebt, dan glijdt dit ding zo uit je handen. Lekker dan. NOT! Ook zit het tuutje, dat je dus niet over je klit krijgt, maar LORD KNOW’S I’VE TRIED, niet echt heel stevig vast. Als je dus een paar pogingen hebt ondernomen om dat tuutje te laten vacuüm trekken, dan kun je dat tuutje zomaar ineens kwijt zijn. Of kwijt, kwijt, hij is eraf gevallen, tussen je schaamlippen blijven steken, door de poes meegenomen of door de hond doorgeslikt.

Oh. En ze zeggen daar bij Satisfyer wel dat-ie 100% waterproof is, maar ik heb gelezen dat dit dus niet het geval is en dat sommige Amerikaanse webshops ‘m daarom al uit hun assortiment hebben gehaald.

Conclusie

Koop deze Satisfyer Pro Deluxe niet! Doe! Het! Niet! Elke andere Satisfyer is beter! Trust me! Elke andere Womanizer trouwens ook!

DE SATISFYER PRO DELUXE IS HIER TE KOOP (€ 89,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Esmé schreef:

  Een echt kut ding dus. Ontwerp is echt een beetje ….. tja waardeloos haha. Heb het met plezier gelezen dat is wel weer fijn :).

  • Luna schreef:

   Hahaha, nou, daar doe ik het voor! Want echt… het voelt zo zinloos soms om over producten te schrijven die gewoon echt slecht voor iedereen zijn… ik wil volstaan met; koop dit niet… Klaar! :-)

 2. Tess schreef:

  Oh ja, ik had dat met die Satisfyer Pinguin, ik was de hele tijd dat tuutje kwijt. Moet je tussen je schaamlippen gaan zoeken naar dat ding. Echt. Dan voel je je sexy. Ugh.
  Ik vond de Satisfyer Pro 2 redelijk oke, en die andere die ik heb getest, de Satisfyer 2, das net een motor die niet goed wil starten en doet uiteindelijk je clit gewoon pijn. Die anderen (ja ik heb ook het hele pakket gekregen) heb ik niet eens geprobeerd.
  Ik hou gewoon van de Womanizer.

 3. K schreef:

  Ik heb de satisfyer pro penguin en ben er erg blij mee! De knopjes en bediening daarvan is niet ideaal, maar goed genoeg. Maar ik zie dat deze nu €80,- kost! Toen ik deze kocht (4mnd geleden) was ie maar €50,-. Niet veel geld voor een goed en oplaadbaar speeltje. En ondanks de verhoging van de prijs scheelt het nog erg veel met de prijs van een womanizer…

 4. An schreef:

  Vraag ik me toch af: laten dat soort bedrijven een product niet testen vóórdat het op de markt komt? Iedere tester had dan toch dezelfde conclusie getrokken? Het ding past niet. Dan hoef je hem ook niet op de markt te brengen. Persoonlijk ben ik nog steeds erg blij met mijn womanizer :).

 5. Joke schreef:

  Is er verschil tussen de womanizer en de eerste satisfyer?

 6. Marjan schreef:

  Ik heb me weer enorm laten vermaken door je review… zo te lezen ben ik heel goed bezig met mijn womanizer…

 7. Linda schreef:

  Heb m zien liggen in de winkel en vroeg me precies dat af wat ik nu die jou bevestigd lees. Bedankt dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.