MASTURBATOR REVIEW #353: VIBRA HEAD

Ook J.T. heeft weer zin en tijd om de mannenspeeltjes die de afgelopen weken zijn binnengekomen aan een uitgebreide test te onderwerpen! Hieronder lees je zijn review van de Vibra Head. Een eh, unieke masturbator! Thanks again voor de review J.T.!

Product: Vibra Head
Producent: Love Botz
Lengte: 22 cm
Invoerdiepte: 9,5 dm
Doorsnede / diameter: 8 centimeter maximaal, 4,5 centimeter minimaal
Batterijen/oplaadbaar: 4 AA-batterijen
Prijs: € 89,95
Verkooppraatje: Deze automatische rode masturbator geeft jou het ultieme hand job gevoel. De masturbator ligt makkelijk in de hand en trilt je naar een gegarandeerd hoogtepunt.
Is dat ook zo? Nou ik zou wel even willen weten wat die garantie inhoudt, want trillen… eh… laat staan tot een hoogtepunt.
Score 1/10

vibra head mastubator

Enige tijd geleden alweer had ik met Luna bij onze favoriete koffiebar in het midden des lands afgesproken. Dit doen wij op zeer onregelmatige basis en we hebben het dan over deze site, tatoeages, het leven in het algemeen en natuurlijk ook alle producten die de tijd daarvoor ten kantore van Climaximaal.nl zijn binnen gekomen. Soms heb ik het vermoeden dat andere gasten stiekem mee zitten te luisteren gezien de rode oortjes die ze vaak krijgen. Dit kan natuurlijk ook van de hete koffie komen. Anyway, bij dit soort ontmoetingen neemt Luna vaak mijn nieuwe pretpakket mee. Een tas vol spullen die ik weer voor jullie mag testen. In het laatste pretpakket, dat Luna heel subtiel in een grijze vuilniszak had verpakt, zat onder ander deze masturbator van het merk Love Botz; de Vibra Head, een masturbator die Luna toegestuurd kreeg van het mannetje van Easytoys.nl waarvoor onze hartelijke dank. Maar hoe toepasselijk bleek achteraf de vuilniszak te zijn geweest!

De Vibra Head is niet oplaadbaar

Aangezien de grootste hitte wel weer uit het huis verdwenen was had ik wel weer eens zin mijn pik ergens in te steken. En als dan mevr. J.T. niet thuis is, is een masturbator een goed alternatief. Zo kwam het dat ik naar deze Vibra Head greep. Op de verpakking geen bimbo te bekennen, dus dat is meestal een goed teken. In de doos zit een groot venster zodat je de kegelvormige masturbator goed ziet liggen. Top! Maar… bij het openen van de doos blijkt de masturbator ook de enige inhoud te zijn. Geen snoertjes, zakjes glijmiddel, handleidingen of iets in die richting. Nog maar eens de doos bestudeerd dan. Op de achterkant van de verpakking lees ik: ‘Unique masturbator, bla, bla, 30 patronen, bla bla’… en dan… ‘werkt op 4 AA batterijen (niet meegeleverd).’ WTF?

vibra head

Men plaatse 4 batterijen

Nu ben ik niet voor 1 gat te vangen (wat een heerlijk dubbelzinnige opmerking in deze context; je mag hem zelf invullen) en heb ik voor dit soort calamiteiten altijd volle batterijen klaar liggen. Dus dop eraf draaien, op zoek naar een plekje om de batterijen te stoppen. Je haalt er dan een soort houdertje uit. Daar de 4 batterijen in gedaan en teruggeplaatst. Dop er weer op en de Vibro Head is klaar voor gebruik.

Een heel korte testronde met de Vibra Head

Ik moet toegeven; de grip is prima. Dit komt door de kegelvorm. Op de zijkant zitten 2 knoppen. Een knop is voor het aan- en uitzetten en 1 is om de 30 verschillende trilstandjes te selecteren. Aan de onderkant zit dan een grote opening die dan overgaat in, tsja, wat eigenlijk? Een vernauwing, maar wat is het? Moet dit een huig voorstellen? Het gaat om een Vibro HEAD dus ik ga er van uit dat deze masturbator een pijpbeurt moet simuleren? Okay, wat zij willen! Dus… let the testing begin… and… end… Dit was serieus de kortste testperiode ooit. Wat een KUT-ding. En NEE, de naam Vibro Pussy had het ding ook geen eer aangedaan.

Hij trilt niet

De Vibra Head trilt voor geen meter! Je kunt nog beter een mobieltje aan je pik vastbinden en dan jezelf gaan bellen, dan kom je nog sneller klaar. Aan die 30 patroontjes heb je totaal niets. Het is dat je HOORT dat ze verschillend zijn, maar daarmee heb je het ook gehad. Je kunt niet voor- of achteruit scrollen door de patroontjes (al zou ik niet weten waarom je dat überhaupt zou willen, maar goed). Dus wil je naar het vorige patroontje terug, dan zul je 30 keer de ‘mode’-knop moeten indrukken. Of hem aan en uit zetten en dan weer van voor af aan beginnen.

Nog meer klachten? Jazeker!!

Zal ik nog even doorgaan met afzeiken? Nou, aangezien de lucht niet weg kan uit de masturbator is het niet heel makkelijk in en uit te stoten. Mocht je dan uiteindelijk toch klaar komen in dit ding (HOE DAN?) dan zul je alle sappen en glijmiddelen er zelf uit moeten spoelen en ‘vingeren’, want de binnenzijde is er niet uit te halen (Godzijdank is het ding waterproof, alhoewel ik waterresistant bij dit ding een betere term zou vinden).

Tel daar bij op dat je dus 80 euro voor dit ding moet betalen, hij niet oplaadbaar is en er zelfs geen zakje glijmiddel o.i.d. bij zit en je snapt dat ik hier niet heel erg blij van word. Voor een tientje minder koop je een Tenga Flip Hole (lees: MASTURBATOR REVIEW #147: TENGA FLIP HOLE), en voor 2 tentjes meer koop je mijn referentie masturbator: de Tenga Zero (lees: MASTURBATOR REVIEW #312: TENGA FLIP ZERO).

Het enige waar deze Vibro Head goed voor is is om er een potje mee te gaan kegelen. Nadeel is dan wel dat je er 10 nodig hebt.

DE VIBRA HEAD IS HIER TE KOOP (€ 89,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Else schreef:

  Leuke review met een freudiaanse of outer space verschrijving erin, 9,5 dm (zo diep, echt ;-) )

 2. Marjan schreef:

  Nou daar is geen woord Frans bij…. En dat moet dan nog 90 euro kosten ook…… wat erg….

 3. Gert schreef:

  Beste J.T.

  Bedankt voor de waarschuwing. Kan ik doorsparen voor de Fliphole Zero.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.