GAST REVIEW: SATISFYER PRO 2.0

Ik vind jullie allemaal zo lief! Naar aanleiding van mijn review van de Satisfyer 2.0 heeft lezeres E. ‘m gekocht en voor mij (en jullie, the peoples) een gast review geschreven! Want… ik heb dus een nogal gevoelige (en kleine) clitoris en kon daarom de Satisfyer 2.0 niet echt goed testen, omdat het mij allemaal veel en veel te heftig was (lees anders nog maar een keer mijn REVIEW #282: SATISFYER PRO 2.0). Maar lezeres E. heeft een wat minder gevoelige klit en bij haar duurde het zelfs best lang voordat ze tot een orgasme kwam! Lees hieronder haar review!

Naam: Satisfyer Pro 2.0
Producent: EIS
Prijs: € 49,95
Materiaal: siliconen / ABS plastic
Formaat: 270 mm bij 50 mm (maximaal)
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘Als je op zoek bent naar een revolutionair seksspeeltje dat er niet alleen modern uitziet, maar ook nog eens betaalbaar is en zorgt voor een intens orgasme, dan zit je met de Satisfyer Pro 2.0 helemaal goed.’
Is dat ook zo? Op zeker!
Score: 9

satisfyer pro 2.0 review

Al jaren smacht ik naar een Womanizer. Het leek me een fan-tas-tisch ding, ware het niet dat mijn budget zo’n bedrag echt niet trok. Ik wilde er heus wel voor sparen, maar keer op keer kwamen er andere zaken tussen die prioriteit hadden. Ik heb ooit zelfs tijdens een workshop de vraag ‘Wat zou je doen als je plots zomaar 5000 euro?’ kreeg beantwoord met: “Een Womanizer kopen!! Dames, bekijk ‘m op Google!).” Dit tot grote hilariteit van m’n workshop-collegae.

Dat de Womanizer voorlopig niet tot de mogelijkheden behoorde, daar had ik al mee leren omgaan. Ik had immers al een We-Vibe Touch en een Ola Minna. In het verleden was ik ook de trotse bezitter van een Hitachi Magic Wand. Was ja, want een orgasme uitstellen op de allerhoogste vibratiestand bleek een wisse dood voor de Hitachi te betekenen. Blij las ik dus Luna’s review over de Satisfyer 2.0. De Satisfyer bleek nogal heftig. Ik kan wel wat hebben, sterker nog, ik vind de We-Vibe Touch in z’n allerhoogste stand nét aan voldoende voor een goed orgasme. Snel bestellen dus, die Satisfyer Pro 2.0!

De volgende dag werd-ie al bezorgd. Een heel licht doosje, wat ook wel klopt, de Satisfyer Pro 2.0 is een stuk groter dan de We-Vibe Touch, maar wel lichter(slechts 250 gram). Tot mijn vreugde was hij al opgeladen dus ik kon ‘m direct uitproberen. Het systeem van de Satisfyer werkt op luchtdruk en daar kon ik mij echt niets bij voorstellen. De uitleg die ik erover kan geven is er een die erg pragmatisch is. Het systeem is pneumatisch en klinkt ook pneumatisch; als een zacht naaimachientje, als-ie zomaar aanstaat. Eenmaal goed gepositioneerd hoor je ‘m bijna niet meer. Je klit wordt zachtjes naar binnen gezogen en weer losgelaten (ik had in ’t begin moeite om de vergelijking met een kolfapparaat los te laten!).

De buitenring trilt waar-ie mijns inziens ook hoort te trillen. Ik zet vibrators namelijk noooooit direct op mijn klit, maar ernaast, of erboven, op het stemvorkje (daar waar de zenuwen vlak onder de huid lopen). Nu is de ene klit uiteraard de andere niet. Ik ben in het bezit van een hele, hele, kleine klit, dus de kans dat de buitenrand mijn klit raakt, ook al zit de Satisfyer niet goed, is nagenoeg nul. De buitenrand trilt namelijk vrij hard en intens, en dat zou ik ook niet direct erop willen hebben, maar je klit ligt dus vrij. Door de luchtdrukverschillen stroomt het bloed heel snel richting je klit, waardoor deze gevoelsgewijs heel warm wordt, zeg maar gerust heet, en zwelt dus ook heel snel op. Superslim systeem dus en een orgasme-garantie (zoals die bij de Womanizer): ja, die snap ik zeker wel.

Nadelen zijn er ook wel. Ik vond stand 1 wel al behoorlijk heftig. Of dit een nadeel is? Nu ja, mijn ervaring leert me dat ik stand 1 gewoonlijk al heftig vind in beginsel en dat ik vaak moet wennen aan een nieuw speeltje. In de loop der tijd kan ik wel steeds hoger, qua standje. Ook had ik gehoopt op een vrij vlot orgasme met de Satisfyer Pro 2.0, maar dat is niet zo. Het duurt praktisch net zo lang als met een standaard clit-stimulator, alleen vind ik de fase voor het orgasme leuker door de warmtesensatie. Het voelt alsof je eerder in de vlak-voor-het-orgasme-gevoel zit. Het orgasme zelf is daardoor korter, maar hoger piekend, en door (vermoedelijk) de bloedstroom richting je kutje blijft mijn klit nog uren kloppen. Echt, uren! Dat is overigens een enorm voordeel!

Ik vind de Satisfyer 2.0 qua interactie wel de meest passieve qua seksspeeltjes. Het goede plekje zoeken en klaar ben je. Dat vind ik een klein nadeeltje. Kan ook een voordeel zijn, uiteraard. Het is wel echt een uitstekende aanvulling in m’n nachtkastje! Niet te vergelijken met welke andere clit-stimulator dan ook en daarom een echte must-have. Maar indien je in het bezit bent van een zeer gevoelige of grotere klit, zou ik eerder alsnog uitwijken naar de Womanizer.

DE SATISFYER 2.0 IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Lieve E.! Heel erg bedankt voor je review! Niet alleen namens mij, maar ook namens alle vrouwen met een Womanizer-wens en een niet-zo-gevoelige clitoris! Ik zal zelf nog een keer een filmpje maken waarin ik zowel de Womanizer als de Satisfyer Pro 2.0 naast elkaar laat draaien! Want… die dame uit het filmpje hierboven is natuurlijk een promotiedame van de Satisfyer zelf en die vindt allllllles supergeil en goed en lekker.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Luna schreef:

  Lieve iedereen! Ik heb het al vaker gezegd onder andere reviews, maar mijn site is geen Marktplaats.nl voor seksspeeltjes… ik vind het niet goed dat er ‘gehandeld’ wordt in tweedehands toys… maar… ik vind jullie wel allemaal heel lief, dat dan weer wel!

 2. C.J. schreef:

  Jammer, wilde net een trilnaald verkopen. Dit leek me we een goed platform…

 3. Janns schreef:

  Hmm, interesting! Ik heb op de Lelo smart want medium de hardste stand nodig, dus vermoedelijk geen heel gevoelige clit… Hoewel ik het gevoel te moeten plassen wel herken.
  Maar groot of Klein? Geen idee
  Wel Suf dat hij Tijdens jouw en Deze review €10 duurder is Geworden. Eens even dubben of ik het durf ge gokken!

 4. AK schreef:

  Ik heb hem net ontvangen, bevalt op zich goed :) Wel inderdaad gelijk heel heftig. Beetje jammer alleen dat ik er net te laat achter kwam dat Satysfier dit najaar (waarschijnlijk augustus zelfs volgens een bron) met 4 nieuwe verbeterde modellen aankomt. Die met minder heftige standjes zouden beginnen en een waarschijnlijk iets mooier design hebben (ik vind dit toch wel een beetje een plastic prul, ondanks dat het ergonomisch wel fijn vasthouden is).
  Dus voor de dames die twijfelen: Misschien verstanding om nog een paar weekjes te wachten met bestellen! :)

  • Luna schreef:

   Satisfyer (het merk dus) komt binnenkort ook met een soort van We-Vibe, maar dan veel goedkoper dan de We-Vibe… En een Satisfyer Pro 3.0; ik ben benieuwd… zeker als hij zachtere standjes heeft, dan is het een geduchte concurrent voor de Womanizer (al voelt hij inderdaad goedkoop/plastic aan) :-)

 5. meb schreef:

  Net een nieuwe Satisfyer binnen gekregen nadat de eerste was overleden.
  Dat was al vrij snel, we zullen het maar op een productie fout houden kan gebeuren, kosteloos retour gestuurd en keurig een nieuwe gekregen.
  Nu de nieuwe ook de versie 2.0, maar deze heeft toch een iets ander uiterlijk hij is wat meer matter van kleur.
  En deze heeft er ZEKER veel zachtere begin standen op zitten en zo op het gevoel pulseert deze ook veel meer.
  Nog niet uitgeprobeerd maar het lijkt een goede verbetering.

 6. Heidi schreef:

  Ik zag deze aanbieding https://korting.lindanieuws.nl/satisfyer-pro-2 en mijn eerste gedachte was om bij jou te kijken of die Satisfyer wat is Ik ben aan het dubben of ik niet toch voor de Womanizer moet gaan maar misschien heeft hier iemand iets aan deze link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.