VLOG SATISFYER PRO DELUXE

Heb je mijn review over de Satisfyer Pro Deluxe al gelezen (SEX TOY REVIEW #354: SATISFYER PRO DELUXE)? Zeker ook even doen, maar ik denk dat het bekijken van deze vlog genoeg informatie biedt om ervoor te zorgen dat je nooit, maar dan ook nooit de Satisfyer Pro Deluxe aanschaft! Elke andere Satisfyer is beter! En elke andere Womanizer ook! En die koop je natuurlijk allemaal bij de leukste seksshop van Nederland (die ‘van’ mij): www.maanzin.nl! Maar de Satisfyer Pro Deluxe? Koop! Hem! Niet!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Who cares, als ie maar een tuutje heeft…. Zo heerlijk grappig als jij vertelt over tuutjes en het belang daarvan.
  Dank je wel voor de vrolijke noot op deze troosteloze donderdag…

 2. mini-me schreef:

  dus als ik je goed begrijp moet ik deze niet kopen…..
  ;-)

 3. Anna schreef:

  Ik wou een womanizer kopen. Maar wacht eerst even de review af voor de nieuwste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.