VIBRATOR REVIEW #350: HOP TRIX RABBIT

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Trix
Producent: Hop Pleasure Bunnies (Blush Novelties)
Prijs: € 69,95
Formaat: 17,5 x 2,8 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet en USB
Materiaal: siliconen
Het verkooppraatje: ‘De Trix vibrator van het merk Hop is een luxe rabbit vibrator met 2 motoren. De schacht is gebogen voor extra stimulatie en buigt mee door het flexibele materiaal.’
Is dat ook zo? Hij heeft geen 2 motoren, maar 2 vibratiepunten, maar is wel okay
Aantal punten: 7/10

hop trix vibrator

Na de afgelopen tijd alleen maar ingewikkelde en uitgebreide producten te hebben getest was het weer eens een keertje tijd voor iets gewoons. Iets normaals. Iets niet al te moeilijks. En iets niet al te duurs. Ik mocht de Trix testen! Een rabbit vibrator van het merk Pleasure Bunnies (een onderdeel van Blush Novelties)! Ik kreeg ‘m opgestuurd door het mannetje van Easytoys.nl, waarvoor mijn eeuwige dank en natuurlijk onderstaande review!

Ik ben niet echt een fan van Blush Novelties (en ik wist toen ik deze vibrator uitkoos ook niet dat dit het bedrijf was achter dit (sub)merk Hop. De naam ‘novelties’ zegt eigenlijk al genoeg; ze maken wél seksspeeltjes, maar noemen het ‘novelties’ zodat ze bepaalde Amerikaanse wetten kunnen omzeilen aangaande het materiaal waarvan de speeltjes gemaakt zijn. ‘Echte’, lees ‘goede’ seksspeeltjes zijn gemaakt van veilig (en duurder materiaal) en die worden meestal (maar zeker niet altijd) verkocht als ‘medical devices’. Maar… om een seksspeeltje als ‘medical device’ te mogen verkopen moet je als fabrikant meer belasting betalen én het seksspeeltje moet FDA approved worden. Veel te veel gedoe voor de meeste fabrikanten (in Amerika). Het blijft een ingewikkelde business, die hele seksspeeltjes-business! Regels. Wetten. Wetten en regels! Wil dit zeggen dat alle seksspeeltjes van het merk Blush Novelties (of alle speeltjes met ‘sold as a novelty only’) slecht zijn? Nee, dat zeker niet. Deze Trix Hop is bijvoorbeeld best okay.

De Trix Hop heeft een basic verpakking en uitstraling

Ik vind de naam ‘Hop’ helemaal leuk, net als het logo van de Hop-collectie! Strak, maar toch ‘gezellig’ en ‘lief’, maar ook weer niet kinderachtig. Je krijgt geen hardkartonnen doos, maar gewoon een plastic verpakking met daaromheen karton. Lekker basic dus. Ook de Trix Hop zelf ziet er niet heel bijzonder of spectaculair uit. Een gewone, basic duo-vibrator, of in het geval van de Trix Hop; een rabbit vibrator.

Er zijn trouwens nog 3 rabbit vibratoren binnen de Hop-collectie en ze hebben allemaal leuke namen (Jessica Rabbit, Cottontail en Lola Bunny) (alleen de Jessica Rabbit is ook te koop bij Easytoys.nl).

hop trix rabbit vibrator

Ik wil nog wel even vermelden dat iets in mij een bedrijf dat het soort siliconen dat ze gebruikt voor hun producten enorm overdrijft (‘platinum cured silicone’, ‘100% pure medical silicone’) een beetje wantrouwt. Siliconen is siliconen. Er allemaal superlatieven aan toevoegen is niet nodig, behalve als je iets te verbergen hebt. En helaas mogen fabrikanten nog steeds van alles op de verpakking zetten, ook al is het niet 100% waar. Regels. Wetten. Wetten en regels! De Trix Hop is volgens de verpakking dus gemaakt van ‘platinum cured silicone’. Wat dat precies is? Weten ze waarschijnlijk zelf ook niet.

Het formaat van de Hop Trix

De Hop Trix is niet groot; 17,5 x 2,8 centimeter (met een ‘invoerdiepte’ van 10 centimeter). Een ideaal maatje voor beginners dus, of voor vrouwen voor wie het allemaal niet zo groot en breed hoeft. Ik ben zelf erg gecharmeerd van het gedeelte voor je clitoris; dat is lekker breed. Maar ik hou dan ook van ‘rondom trillingen’ tegen m’n klit en ben meestal niet zo’n fan van een ‘pinpoint trilling’. Het clitorale gedeelte heeft de vorm van een brede mannenduim en dat is fijn (dit gedeelte is zelfs een stukje breder dan het gedeelte dat je inbrengt).

De trillingen van de Hop Trix

Holy shit, wat trilt deze vibrator fel. Niet megadiep, zeker niet, maar ook niet oppervlakkig of buzzy, maar fel en hard. Ik zou dit eigenlijk geen rabbit vibrator noemen, maar een haze vibrator. Geen konijn, maar een haas dus. Hier moet je van houden. Ik heb de Hop Trix meerdere keren getest (doe ik bijna altijd met m’n seksspeeltjes) en de ene keer vond ik de trillingen fijner dan de andere keer. Op sommige dagen (ik zou hier eigenlijk een keer een grafiekje van moeten maken, want het heeft vast te maken met de stand van de maan) is m’n klit gewoon gevoeliger en dan kan ik harde trillingen gewoon niet verdragen (ook niet van een wand vibrator op hogere standjes bijvoorbeeld). Maar! Op de dagen dat ik de trillingen van de Hop Trix wél kon verdragen waren ze ook erg lekker. Lekker hard. En fel. Het meest zachte standje van de Hop Trix is dus al hard en fel en hij heeft daarna nog 2 steady trilstandjes. Bij de 4 vibratiepatronen ga je dus altijd van ‘fel’ naar ‘superfel’ qua trillingen.

hop trix rabbit

In de online beschrijving van de Trix Hop staat dat hij 2 motoren heeft, maar dat is niet het geval. Hij heeft 2 ‘vibration points’. De trillingen zijn dus voelbaar in de staaf en in het clitorale gedeelte en… omdat het siliconen gedeelte van de Trix Hop iets van de trillingen absorbeert zijn de trillingen daar iets minder heftig en fel dan tegen je G-spot.

De knopjes van de Hop Trix

De Hop Trix heeft 2 knopjes; een plus-knop en een min-knop. Als je de plus-knop een tijdje ingedrukt houdt, dan gaat-ie aan (lijkt langer dan 3 seconden te duren) en als je de min-knop een tijdje ingedrukt houdt dan gaat-ie uit. Als de Trix Hop trilt, dan kun je met die plus- en min-knop door de 7 verschillende vibratiestanden scrollen. De knopjes zijn tijdens gebruik niet echt heel gemakkelijk te vinden (want ze liggen verzonken in het siliconen), maar als je de Trix Hop regelmatig zou gebruiken, dan raak je waarschijnlijk vanzelf gewend aan de locatie van de knopjes.

tarzan vibrator hop trix

De Trix Hop is volledig waterproof omdat je ‘m op kunt laden middels een magneetsysteem met USB-snoertje. Het is wel een heel klein magneetje, maar als-ie eenmaal vast klikt dan zit-ie goed vast.

Conclusie

Een lekkere felle, basic rabbit vibrator, deze Trix. Ik kan er niks anders van maken. Door z’n medium formaatje is-ie zeker geschikt voor beginners, al zijn de trillingen echt wel heftig te noemen. Hierdoor (door die heftige trillingen dus) zou ik ‘m eerder aanraden aan vrouwen die echt van die heftige trillingen houden (of nodig hebben om tot een orgasme te komen). Ik vind het een goede vibrator met een prima prijs, maar op sommige dagen (als de maan in het laatste kwartier staat) (of iets in die richting) dan is hij iets te fast and furious voor mijn klit.

DE TRIX HOP IS HIER TE KOOP (€ 69,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Pillow Princess Reviews schreef:

    Ik snap je terughoudendheid naar Blush toe volledig – vooral hun houding naar Tantus toe, heb je dat gezien? Maar ze lijken het wel beter te doen, de laatste tijd, en de Hop ziet er best leuk uit! Bedankt voor de review!

  2. Tess tesst schreef:

    Zelfs op de verpakking van de We-Vibe Wish staat sold as a novelty. Het gaat er om dat een sextoy niet voor medisch gebruik is, wat ook niet zo is natuurlijk, dus daarom hoeft het niet aan de medische richtlijnen te voldoen. Dus of die tekst wel of niet op een verpakking staat, zegt eigenlijk niks.

    Ik vind trouwens dat Blush, naast al die vreselijke poreuze toys, ook echt wel veel leuke, siliconen, toys heeft. Als ik het goed begrepen heb, hoor Sola ook bij Blush en daar zitten ook echt wel mooie toys tussen.

    Het Tantus gedoe was wel echt fout van wat ik daarover gehoord heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.