SATISFYER PRO 2 VIBRATION – SEXTOY REVIEW #575

Naam: Satisfyer Pro 2 Vibration
Producent: Satisfyer
Prijs: € 59,95
Formaat: 16 x 5,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: ABS-plastic met siliconen tuutje
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘De naam van de Satisfyer Pro 2 – Vibration verraadt het al, maar het heeft een magische vibratie upgrade gekregen. De welbekende pulsaties kun je vanaf nu combineren met geweldige vibraties.’
Is dat ook zo: Had van mij niet gehoeven…
Cijfer: 3

Dit is een afbeelding van satisfyer pro 2 vibration

Ik moet het ze daar bij Satisfyer nageven; ze zijn erg druk bezig met het bouwen van een imperium aan sekstoys! Het assortiment bestond een paar jaar terug alleen nog maar uit een ‘gewone Satisfyer’; de goedkope kopie van de Womanizer, maar inmiddels is de naam Satisfyer uitgegroeid tot een merknaam en bestaat het assortiment niet alleen meer uit simpele luchtdruk-toys, maar uit zo ongeveer elk denkbaar seksspeeltje. Buttplugs, vibratoren in alle soorten en maten, cockringen, masturbatoren, partnertoys en gelukkig, ook nog gewoon speeltjes op luchtdruk! En ze hebben zelfs meerdere toys op luchtdruk en er komen er ook steeds meer bij. ‘Why tell me why’, zou Anita Meijer zingen! Ik kreeg de Satisfyer Pro 2 Vibration opgestuurd. Ik weet niet of ik hier op zat te wachten.

De afgelopen maanden is Satisfyer met 5 seksspeeltjes op de markt gekomen die allemaal hetzelfde kunnen; luchtdruk stimulatie geven in combinatie met trillen. Waarom 5 dezelfde speeltjes? Ik snap dat niet. Ik hoef dat ook niet te snappen. Maar het zegt wel iets over waar Satisfyer voor staat als merk. Heel veel verschillende vergelijkbare toys maken (of kopiëren), niet al teveel aandacht aan de kwaliteit besteden, er een flinke reclamecampagne tegenaan gooien, alle sekstoytesters een exemplaar sturen, groothandels voorzien van flinke kortingen, winkels voorzien van leuke displays en gaan! En daarna alles weer vergeten en door met de volgende batch toys. YOLO!

Dit is een afbeelding van satisfyer pro 2 vibration luchtdruk sextoy

Er zijn momenteel 6 Satisfyers met luchtdruk én vibratie op de markt

Eind 2017 kwam Satisfyer met 3 nieuwe toys op de markt, waaronder de Satisfyer Pro Plus Vibration. Deze toy combineerde luchtdruk met vibratie en daarmee was Satisfyer de eerste sekstoyfabrikant die dit deed. Top! Natuurlijk kon er nog wel wat verbeterd worden, maar hé; leuk bezig en eindelijk ook eens iets origineel en niet gejat! Check: SATISFYER PRO PLUS VIBRATION – VIBRATOR REVIEW #406!

Je zou zeggen; goh, Satisfyer, verbeter die Satisfyer Pro Plus Vibration to the max en klaar ben je! Maar nee, zo rollen ze dus niet bij Satisfyer! Bij Satisfyer dachten ze; we brengen 5 nieuwe toys op de markt in verschillende prijsklassen en de gebruikers zoeken het maar lekker uit!

Dit is een afbeelding van satisfyers op luchtdruk en vibraties
Dit zijn dus 6 toys die allemaal precies hetzelfde kunnen. En al die namen beginnen ook steeds meer op elkaar te lijken, pro, deluxe, fashion, vibration, luxury!

Satisfyer Luxury High Fashion (€ 149,95)
Satisfyer Luxury Haute Couture (€ 129,95)
Satisfyer Luxury Prêt-à-porter (€ 129,95)
Satisfyer Pro 3 Vibration (€ 59,95)
Satisfyer Pro 2 Vibration (€ 59,95)

Wat precies de verschillen zijn tussen deze toys? Geen idee! Ze zien er dan wel allemaal verschillend uit, maar ze hebben allemaal dezelfde opties (11 luchtdrukstandjes en 10 vibratiepatronen). Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar ik denk dat de motortjes in al deze 5 toys hetzelfde zijn. Maakt dat uit? Nou, de duurste is € 149,95 en de goedkoopste is € 59,95. Je maakt mij niet wijs dat die 90 euro verschil in het materiaal zit.

De Satisfyer Pro 2

Van alle luchtdruk-Satisfyers die er te koop zijn heb ik misschien wel de meeste hekel aan de Satisfyer Pro 2. Okay, niet helemaal waar, want de Satisfyer Pro Deluxe Next Generation vind ik helemaal stom, maar deze 2 toys hebben de meest bizar gevormde tuutjes. De Satisfyer Pro Deluxe Next Generation heeft helemaal geen tuutje en hoe ik er dan voor moet zorgen dat de luchtdrukstimulatie op m’n klit terecht komt? Geen idee! Check: SEXTOY REVIEW #354: SATISFYER PRO DELUXE.

De gewone Satisfyer Pro 2 (Next Generation) doet het op zich prima, maar ik vind het tuutje dus niet heel prettig. Het is fijn dat je ‘m eraf kan halen om ‘m schoon te maken, maar ik vind persoonlijk de rand te breed; die is 7 mm. Ik heb liever een dunne rand en een groot ‘gat’ waar de luchtdruk doorheen komt. Dit heeft waarschijnlijk met mijn anatomie te maken; een heel klein klitje waar ik zelf ook nog wel eens naar moet zoeken.

De Satisfyer Pro 2 Vibration is qua vorm zo ongeveer de Satisfyer Pro 2 (Next Generation), alleen wordt het aan-uit-knopje nu gebruikt om door de vibraties te scrollen. Het tuutje is precies hetzelfde.

Dit is een afbeelding van tuutje satisfyer pro 2
Ik vind de rand dus veel te breed, maar misschien vind jij dat juist wel fijn?

De Satisfyer Pro 2 Vibration

Deze review gaat dus over de Satisfyer Pro 2 Vibration en ik had eigenlijk al aan het begin kunnen schrijven; Jesus, wat een kutding is dit zeg. Maar ik heb ontzettend veel tijd in het testen gestopt, dus ook deze review verdient mijn (en jullie) uitgebreide aandacht!

Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik deze Satisfyer zo’n 20 keer heb getest. En ik vond hem tijdens de eerste testronde al kut, maar hij lag op m’n bureau en vaak is de toy die op m’n bureau ligt ook de toy die ik erbij pak als ik even snel tussendoor moet ontspannen (vaak).

Ik heb het al eerder bij Satisfyer-luchtdruk-toys gemerkt en dat is dat de overgang van standje 2 naar 3 of 3 naar 4 niet helemaal lekker loopt. Die overgang is wat mij betreft te groot. Ik hou van zachte luchtdrukstimulatie en de overgangen tussen de verschillende standjes moeten in kleine sprongetjes gaan. Dit is wat ik wil, maar dit is niet wat ik krijg bij de Satisfyer Pro 2 Vibration.

Dit seksspeeltje hapert en stottert aan alle kanten. Zowel van 1 naar 4 als weer terug. Soms reageert de Satisfyer niet eens op de knopjes en soms gaat-ie een paar seconden later ineens uit zichzelf tóch een standje omhoog of naar beneden. Om op dat standje dus te blijven ‘stotteren’ (sorry, ik kan geen ander woord verzinnen). Seksspeeltjes die uit zichzelf ineens ‘dingen gaan doen’! Heel erg irritant, echt heel erg irritant, maar ik was steeds te lui om er een andere toy bij te pakken, dus als ik het uiteindelijk voor elkaar kreeg om de toy in een constante luchtdrukstimulatie te krijgen liet ik ’t voor wat ’t was en kwam uiteindelijk toch klaar.

Dit is een afbeelding van satisfyer pro 2 vibration luna review

Zeg maar nee, dan krijg je er twee!

Ik wilde m’n review gaan schrijven en deze toy genadeloos afbranden tot ik ineens bedacht; misschien is mijn Satisfyer Pro 2 Vibration wel kapot? Dat zou ook nog kunnen! Want hoewel sommige andere Satisfyers ook niet helemaal lekker lopen en ik echt niet het beste van het beste verwacht van Satisfyer, was dit stotteren wel heel erg gortig. M’n Satisfyer Pro Traveler en de Satisfyer Pro Penguin doen het immers heel erg goed.

Dus ik mailen naar Satisfyer of ik misschien een nieuwe kon krijgen? En je kan veel over Satisfyer zeggen, maar niet dat ze niet meteen dezelfde dag nog een nieuw exemplaar sturen. Bedankt daarvoor, maar dat nieuwe exemplaar was dus gewoon net zo klote. Stotter de stotter en haper de haper. En dan heb ik het nog niet eens over de vibraties van dit speeltje gehad.

Dit is een afbeelding van satisfyer 2
Twee keer niks.

De vibraties van de Satisfyer Pro 2 Vibration

Ik weet niet wat voor een motortje ze gebruikt hebben voor dit seksspeeltje en ik weet ook niet waar ze ‘m precies geplaatst hebben in de behuizing, maar je voelt de trillingen dus bijna niet in het tuutje. je voelt een heel zacht geritsel en eigenlijk is geritsel nog een te lief woord ook. Maak daar maar ‘gerochel’ van. De trillingen zijn in het handvat een stuk beter te voelen dan in het tuutje en dat lijkt me niet helemaal de bedoeling.

Conclusie

Ik weet het niet hoor, met al die gecombineerde technieken die tegelijkertijd op m’n klit worden afgevuurd. Vibraties zijn bij mij in combinatie met luchtdruk niet echt nodig. Luchtdruk alleen is echt meer dan genoeg. Het is wel geinig als het kan, okay, maar het is wel een beetje een overkill aan stimulatie als je het mij vraagt. Daarnaast, lieve peoples van de Satisfyer; zorg voor heel goede trillingen en zorg voor heel goede luchtdrukstimulatie en zorg ervoor dat je ze afzonderlijk van elkaar kan gebruiken; dan heb je wat mij betreft een goede toy gemaakt. Maar deze Satisfyer Pro 2 Vibration geeft slechte luchtdrukstimulatie én slechte trillingen, dus dubbelkut. En ik vraag me heel erg af of die andere 4 uit de grond gestampte Satisfyer-combi-toys wél goed zijn.

DE SATISFYER PRO 2 VIBRATION IS HIER TE KOOP (€ 59,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Sandra schreef:

  Nou, die hoeven we dus niet te gaan kopen ;) Ondanks dat het ding prut is, toch weer grondig onderzoek gedaan!

 2. DP schreef:

  20 keer testen, hopelijk niet met dit warme weer, hulde voor je doorzettingsvermogen.

 3. W&M schreef:

  Heb je de pro penguin eigenlijk ooit getest?

  Wij zijn daar zeer tevreden over, maar hebben geen vergelijkingssite materiaal.

  Dus benieuwd naar de mening van een expert

  • Luna schreef:

   Ja, die heb ik getest en die vond ik super… ik heb er alleen geen review van geschreven… toen Satisfyer net begon waren er ‘ineens’ ook 5 verschillende luchtdruktoys… die kreeg ik toen allemaal tegelijk… waarom ik er geen review over schreef? Geen idee! :-)

 4. Anne schreef:

  Ik vind die pro plus vibration juist wel goed (leuker dan de pro penguin zonder), en de pro 3 vibration vond ik qua vorm en vibraties nog beter maar heb ik moeten weggooien omdat het tuutje loskwam (slecht geplakt). Ik wacht nu op die laatste versie met losse tuutjes.
  Ik heb de combinatie luchtdruk/vibraties liever dan enkel luchtdruk omdat ik luchtdruk soms ’teveel stimulatie’ vind, en dan zet ik de vibraties soms aan en daarna weer af om ‘af te leiden’ :)

  • Luna schreef:

   Echt??? Die Pro Plus Vibration was inderdaad leuk en best goed… die hadden ze van mij mogen optimaliseren… ik heb die Pro 3 Vibration ook en die vind ik zelfs nog rukkerderder… niet schoon te maken tuutje en ik krijg het tuutje niet goed om m’n klit… maar eh… jij hebt nu 3 Satisfyers gekocht (toch allemaal 60 euro per stuk), had je niet liever een goede Womanizer gehad? Of heb je die ook al? ;-)

   • Anne schreef:

    Ik heb ze alle 3 veel goedkoper gekocht : ik denk de pinguin 20 euro en de andere 35 euro. De pinguin was mijn eerste luchtdruk. Het leek mij het veiligste om de eerste keer niet direct voor de dure wonaminzer te gaan.
    De pro 3 had ik gekocht omdat dat mij een gemakkelijkere vorm leek om te combineren en ik tevreden was over die pro plus.. Maar inderdaad: die tuutjes snap ik niet!
    Ik heb na alle lof uiteindelijk ook een womanizer gekocht maar zoals hiervoor gezegd: enkel de luchtdruk vind ik soms teveel dus die komt niet zo vaak uit de kast.. En die was pas duur :(
    De meest gebruikte is hier trouwens nog steeds de zumio voor uitwendig (na jouw review te lezen), is het enige dat in het nachtkastje ligt hier :)

    • W&M schreef:

     De pro penguin bevalt ons prima, maar de vraag is of de womanizer iets toevoegt.

     Blijkbaar niet en dan is prijs-kwaliteit echt wel een dingetje, maar laat me graag overtuigen van het tegendeel.

     • Anne schreef:

      @W&M: Het zijn beide luchtdruks zonder extra’s (zoals patronen of vibraties). Womanizer heeft meer standjes, maar als je al de pinguin hebt en tevreden bent? Ik zou het persoonlijk denk ik niet meer kopen, tenzij ze met een womanizer komen met vibraties of patronen :-)
      De womanizers kosten ook gewoon veel, en ik heb nog veel op mijn verlanglijstje staan die iets totaal anders zijn (zoals de doxy 3)..

 5. Sandra schreef:

  Wat een nep!!! Ik ga sparen voor de lekkerste womanizer die er is.

 1. 12 januari 2022

  2astronomy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.