SATISFYER PRO PLUS VIBRATION – VIBRATOR REVIEW #406

Naam: Satisfyer Pro Plus Vibration
Producent: Satisfyer
Prijs: € 69,95
Formaat: 18 x 3
Gewicht: 114 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Geniet van een opwindende clitorisstimulatie met de Satisfyer Pro Plus Vibration. De vibrator heeft twee motoren die apart van elkaar te bedienen zijn.’
Is dat ook zo: Mijn gebeden zijn verhoord!
Score: 8.5

Dit is een afbeelding van satisfyer pro plus vibration

Oh. My. Fucking. God! Ik weet niet hoe ze het doen daar bij Satisfyer, maar ze hebben het gedaan! Ze hebben mijn gebeden, en waarschijnlijk ook de gebeden van heel veel andere vrouwen verhoord! Praise the Lord! Of eigenlijk Praise Satisfyer! ‘Als jullie in Mij blijven en mijn woorden in jullie, kun je vragen wat je wilt en het zal gebeuren.’- Johannes 15:7! Want!!! Ik vroeg om een seksspeeltje met luchtdruk EN trillingen en… ik kreeg een seksspeeltje met luchtdruk EN trillingen! En op de zoveelste dag schiep Satisfyer de… Satisfyer Pro Plus Vibration. En Satisfyer zag dat het goed was.

Okay! Ik kreeg van Satisfyer een waanzinnig goed gevulde doos opgestuurd, alllll the way from Germany! In die doos zat de Satisfyer Pro Plus Vibration die ik in deze review zal bespreken, maar ook nog een Satisfyer G-Spot Rabbit (ja, een G-spot vibrator MET ook nog eens luchtdruk) en ook nog een Satisfyer Pro 4 Couples (een partner vibrator MET dus ook die luchtdruk-trillingen)! Ja, dat is wel even een OMG waard dacht ik zo! Want… Oh! My! God! Ze hebben bij Satisfyer dus niet 1 keer geluisterd naar wat de gebruikers graag zouden willen, nee, dat hebben ze 3 keer gedaan (er komt trouwens ook nog een Satisfyer voor mannen, dus eigenlijk 4 keer). Heel veel punten voor de voortvarendheid van Satisfyer, wat mij betreft!

De verpakking van de Satisfyer Pro Plus Vibration

Zijn we de witte doosjes met daarop een afbeelding van het product wat erin zit al zat? Nee hoor! Ik nog niet. Lekker duidelijk. Lekker clean. Al lijkt het me wel erg saai worden in de echte offline seksshops als alle verpakking zoveel op elkaar lijken. Maar de Satisfyer Pro Plus Vibration zit dus in een wit kartonnen doosje. Daarin vind je de Satisfyer Pro Plus Vibration, een USB-oplaadsnoertje (via magneet) en een handleiding waarin in 10 talen (maar geen Nederlands) wordt uitgelegd hoe alles werkt. In die handleiding lees je ook de volgende positieve dingen; deze Satisfyer is volledig waterproof en oplaadbaar via USB! Het schijnt trouwens dat speeltjes op luchtdruk nog intenser zijn als je ze onder water gebruikt (hier heb ik geen ervaring mee overigens).

Dit is een afbeelding van verpakking satisfyer pro plus vibration

De look and feel van de Satisfyer Pro Plus Vibration

De Satisfyer Pro Plus Vibration ziet eruit als een ‘gemiddelde vibrator op luchtdruk’, maar dan wel net even anders. Hij heeft het handvat, hij heeft het tuutje, maar het gedeelte waar het tuutje aanzit is een stuk langer dan bij de andere luchtdruk-speeltjes. Is niet erg, want je kan het tuutje nog steeds gemakkelijk op je klit zetten, al is het, net zoals bij alle andere speeltjes op luchtdruk, even passen en meten voordat hij precies goed zit (dus je klit vacuüm zuigt). Alle nieuwe speeltjes van Satisfyer zijn trouwens gemaakt van wit siliconen en hoewel die kleur niet mijn voorkeur heeft, ziet alles er wel heel mooi en lief uit.

Dit is een afbeelding van dmgvhrnx0ai iui

Ik ben gewend om m’n luchtdrukspeeltjes in m’n rechterhand te houden en dan zo schuin op m’n klit te zetten. Dit kan ook prima met deze Satisfyer, maar ik denk dat hij meer bedoeld is om ‘recht’ erop te zetten, zodat het handvat richting je navel gaat. Het gaatje in het tuutje van deze Satisfyer is namelijk niet symmetrisch en rond, maar iets gebogen en ovaal. Maakt geen reet uit, als je ‘m maar op je klit gezet krijgt uiteindelijk. Lukte uiteindelijk prima!

De luchtdruk-functie van de Satisfyer Pro Plus Vibration

De afstand van het tuutje tot het ‘zuigmechanisme’ is bij deze Satisfyer Pro Plus Vibration door de vormgeving wat langer, er moest immers niet alleen een zuigmechanisme in dit speeltje, maar ook nog eens een motortje voor de vibraties!

Dat het zuigmechanisme wat verder af zit van het tuutje, dat merk of voel je niet tijdens het gebruik. Ik niet in ieder geval. Nu heb ik deze Satisfyer niet op z’n allerhardst laten ‘zuigen’, omdat mijn klit dat niet trekt. Dus het zou kunnen dat het allerhardste standje van deze Satisfyer misschien iets minder hard is dan bij andere speeltjes op luchtdruk, puur en alleen door de afstand van het tuutje tot het zuigmechanisme. Jesus, wat een technisch verhaal dit Luun! Zuigt-ie? JA! Hij zuigt heerlijk! De zachtere standjes zijn heerlijk en vergelijkbaar met de zachtere standjes van alle andere luchtdrukspeeltjes die ik heb! Prima dus. Dikke prima.

De tril-functie van de Satisfyer Pro Plus Vibration

Je kunt de tril-functie van de Satisfyer Pro Plus Vibration gebruiken zonder dat je ‘m laat zuigen (en vice versa natuurlijk). De trillingen zijn dan wel niet superdiep en eigenlijk zelfs een klein beetje oppervlakkig te noemen, maar toch, maar toch. Hij kán trillen en dat kan-ie in 10 verschillende standjes; 3 steady en 7 patronen. Het is mij niet gelukt om puur en alleen met het trillen van deze Satisfyer tot een orgasme te komen, maar als ik misschien iets beter m’n best had gedaan (meer geduld had gehad) had het denk ik wel gekund (maar waarom zou je een seksspeeltje dat kan zuigen én trillen alleen laten trillen?).

Dit is een afbeelding van satisfyer pro plus vibration luna

Overigens snap ik heel goed dat het moeilijk is om 2 soorten techniek in 1 speeltje te bouwen. Een speeltje op luchtdruk zal altijd een ‘tuutje’ moeten hebben en om dan ook nog diepe trillingen door te geven aan dat tuutje, dat is lastig. Ik vind echt dat ze hun best hebben gedaan met dit speeltje, maar mocht er ooit een Satisfyer Pro Plus Vibration 2.0 komen, dan is dit zeker een verbeterpuntje.

De combinatie is best wel heftig

Maar goed, het gaat natuurlijk om de combinatie van het trillen met het ‘zuigen’, want dat is het unieke van dit speeltje. Over die combinatie van zuigen met trillen kan ik heel kort zijn; OMG, Jesus, wat heftig, ik kan mijn orgasme niet lang tegenhouden, point of no return, WOW. Ik herinner me nog ‘mijn eerste keren’ met m’n allereerste Womanizer. Toen kon ik m’n orgasme ook niet lang uitstellen, zelfs niet op de zachtste standjes. Inmiddels ben ik wat meer gewend aan het gevoel van een speeltje op luchtdruk en kom ik niet binnen een minuutje klaar, maar kan ik het gevoel wat langer aan (als ik wil) (ook op de iets hardere standjes) (nooit op de hardste, want die vind ik gewoon niet lekker). Maar hetzelfde allesoverheersende gevoel, alsof m’n orgasme echt uit me gezogen wordt, heb ik met de Satisfyer Pro Plus Vibrations (als ik ‘m dus laat zuigen én vibreren). Awesomeness.

Dit is een afbeelding van satisfyer pro plus vibration review

Conclusie

Is dit de beste vibrator op luchtdruk? Nee, dat is en blijft (vind ik) de Womanizer Pro40! Is dit de beste vibrator? Nee, zeker niet, er zijn honderden vibrators die beter zijn op elk front. Maar! Dit is momenteel het enige seksspeeltje op de markt die luchtdruk combineert met trillingen! En dat maakt deze Satisfyer Pro Plus Vibrations nou net zo bijzonder en uniek en leuk! Dus was je toch al van plan om een vibrator op luchtdruk aan te schaffen, maar twijfel je of het wat voor je is, dan is deze Satisfyer zeker het overwegen waard… vind je de stimulatie op luchtdruk niks (kan het me niet voorstellen), dan heb je in ieder geval nog de vibraties waar je van kunt genieten. Had je al een seksspeeltje op luchtdruk, maar ‘mis’ je toch iets qua clitorale stimulatie (kan het me niet voorstellen)… ook dan is deze Satisfyer het overwegen waard. Of wil je gewoon een keer iets anders, iets heftigs (dat kan ik me heel goed voorstellen); neem deze Satisfyer mee in je gedachten! Of in je gebeden, nog beter!

DE SATISFYER PRO PLUS VIBRATIONS IS HIER TE KOOP (€ 69,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Uny schreef:

  Yay ben blij dat je m goed vind.. ik heb m ook, vind m heel fijn.. de andere 2 modellen daarentegen totaal niet.. weet niet hoe ik dat ga aanpakken

 2. Uny schreef:

  Ik heb je alleen niet over de knopjes gehoord.. ze zijn zo verstopt en moeilijk te zien en druk je welleens verkeerd. Je moet het apparaatje kennen wil je niet meer op de verkeerde knop drukken haha

  • Luna schreef:

   Ja, die knopjes zijn wennen, maar dat is eigenlijk met elke vibrator… al hadden ze de knopjes verhoogd kunnen maken, dat ben ik met je eens :-)

 3. An schreef:

  Ik begin gelijk met bidden ;)

 4. Tess tesst schreef:

  Je bent een stuk enthousiaster dan ik haha :D Ik weet het niet zo goed met dit ding hoor. Ik vind dat de vibraties overheersen als je een zachter zuig standje hebt en als je dat dan harder zet, dan is het gelijk weer ZO VEEL!
  Ik moet hem echt nog wat vaker proberen voor ik weet wat ik er van vind geloof ik :D

  Maar het is wel tof dat Satisfyer dit heeft gemaakt. Volgens mij is dit de eerste toy die ze niet nageaapt hebben :D

  • Luna schreef:

   Ja, ze eindelijk vernieuwend bezig, dus daar verdienen ze alleen al 100 punten voor… Ik vind de combinatie van zuigen en trillen wel VEEL, maar precies goed om ‘over het randje’ te komen… en het feit dat je kunt kiezen is ook prettig… volgende keer diepere trillingen (en wat subtieler) en ze hebben de hit van 2019 te pakken ;-)

 5. Anna schreef:

  Wauw. Je bent zo overtuigend, en ik had geen speeltjes op mijn kortetermijnverlanglijstje staan, maar dit klinkt wel heel goed!

 6. Marjan schreef:

  Het klinkt heel erg goed. Fijne review!

 7. Cynthia schreef:

  Yay, deze stond ook op mijn verlanglijst, maar dit gaat niet lang meer duren :D

 8. Cynthia schreef:

  Ik heb het eindelijk gekocht een zuigend speeltje. Maar het speeltje doet het niet voor mij. Ik heb het me anders voorgesteld. Wel spijtig want nu ligt het maar in de kast :(

 1. 15 januari 2018

  […] Bron: VIBRATOR REVIEW #406: SATISFYER PRO PLUS VIBRATION […]

 2. 16 januari 2018

  […] door de lieve mensen van Satisfyer! Ik besprak al eerder de Satisfyer Pro Plus Vibration (VIBRATOR REVIEW #406: SATISFYER PRO PLUS VIBRATION) (en daar ben ik zeer over te spreken), maar van alles in die lekkere doos uit Duitsland was ik […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.