SENSUAL GLASS NIKITA – DILDO REVIEW #574

Naam: Sensual Glass Nikita
Producent: Sensual Glass
Prijs: € 39,95
Formaat: 17 x 3,2 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t
Materiaal: glas
Waar te koop: Euphoria-erotiek.nl
Verkooppraatje: ‘Mooie gekleurde dildo van massief glas. Fijne vorm om g-spot of p-spot te stimuleren tijdens een erotische massage. Fijne geribbelde schacht!’
Is dat ook zo: Zeker een mooie, gekleurde dildo!
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van sensual glass dildo nikita

Van Mark, ja, dat mannetje van die leuke seksshop in Heerenveen (Lindengracht 43) en die van de online seksshop Euphoria-erotiek.nl kreeg ik een glazen dildo opgestuurd. En niet zomaar een glazen dildo, neen, een glazen dildo die ikzelf had uitgezocht, want… een dildo in alle kleuren van de regenboog! De Sensual Glass Nikita is kleurtechnisch prrrrrachtig! Hoe hij voelt, dat lees je in deze review.

Sensual Glass is een merk van de Nederlandse groothandel Rimba! Ik testte al eerder iets van dit merk (en heel toevallig kreeg ik die dildo ook van Mark van Euphoria-erotiek.nl), namelijk de Dolly! De Dolly is een glazen anaaldildo en hier kun je m’n review nog een keer lezen: DOLLY ANAALDILDO – DILDO REVIEW #392. De Sensual Glass Nikita is een dildo die denk ik meer mensen zal aanspreken (mij sowieso).

De verpakking van de Sensual Glass Nikita

Het is een gewone, simpele kartonnen doos, die verpakking van de Sensual Glass Nikita en daar is helemaal niks mis mee. Het gaat er voornamelijk om hoe de dildo die erin zit verpakt is, want een glazen dildo moet je wel een beetje meer beschermen dan een dildo van siliconen of metaal. Gelukkig hebben ze daar prima over nagedacht bij Sensual Glass, want de dildo zit verpakt in een schuimrubber hoes én in bubbeltjes plastic! Better safe than sorry!

Dit is een afbeelding van verpakking glazen dildo sensual glass nikita
That’ll do.

Heel even over de kleuren-awesomeness van deze dildo

Ja, en dan haal je de Nikita uit de verpakking en dan kun je eigenlijk alleen maar kirren; “Oooooooooh, it’s sooooooo pretttttttty!!!” Want je hebt glas en je hebt glas en je hebt dildo’s in alle kleuren van de regenboog en ik hou van alle vormen en maten en kleuren, maar… deze dildo heeft dus gewoon alle kleuren van de regenboog! Het is een unicorn-dildo! Een My Little Pony-dildo! En hij glimt en straalt als een, eh, eh, My Litlle Pony dus! In deze ‘kleur’ zijn er nog meer sekstoys van Sensual Glass, al zijn dat allemaal anaaltoys (maar ook heel gaaf). I like! Hij heeft ‘een voetje’ zodat je ‘m gemakkelijk neer kan zetten en ook wat gemakkelijker vast kunt houden tijdens gebruik.

Dit is een afbeelding van sensual glass nikita
Soooooooo pretty!!

De voordelen van een glazen dildo

Ik blijf het gewoon bij iedere review van glazen seksspeeltjes doen; het even opsommen van alle voordelen die een glazen seksspeeltje heeft. Want dat zijn er nogal wat.
– Glas is niet-poreus! Dit betekent dat het een veilig materiaal is! Er kunnen geen chemicaliën gaan ‘lekken’ en als je het speeltje schoonmaakt, dan is het ook 100% schoon, omdat er dus geen ‘viezigheid’ in de poriën kan verdwijnen. Dikke vette SCORE!
– Glas is superglad en dat kan superlekker zijn.
– Een glazen speeltje kan niet breken terwijl je ’t gebruikt.
– Je kan elk soort glijmiddel gebruiken bij je glazen seksspeeltjes en je hebt dus ook maar heel weinig van dat glijmiddel nodig.
– Je kunt ook geen snijwondjes krijgen van het gebruik van een glazen seksspeeltje! Of… er moet ooit een keer een stukje af zijn gebroken (maar ik neem aan dat je dat wel even checkt).
– Geen zin meer in je glazen seksspeeltje? Dan kun je ‘m gewoon in de glasbak gooien! Wordt-ie gerecycled! Hoe leuk!
– Glazen seksspeeltjes lenen zich perfect voor temperatuur-spelletjes, want het materiaal neemt snel de temperatuur van z’n omgeving aan. Dus even onder de warme of koude kraan houden en je kunt beginnen. Niet koken en ook niet in de diepvries leggen (of heel eventjes), want het spreekt voor zich dat je een kokend hete toy of bevroren toy niet kunt gebruiken.

Hoe voelt de Sensual Glass Nikita dildo?

De bol van deze dildo doet me een beetje denken aan de bol van mijn favoriete dildo de Njoy Pure Wand, al is-ie ietsje kleiner (en uiteraard minder zwaar) (en de Njoy Pure heeft een kromming). Mijn G-spot reageert heel goed op een harde bol zoals bij dit soort dildo’s. Glas en metaal zijn de hardste materialen die je kunt gebruiken voor sekstoys en daar moet je van houden (ik hou ervan) (maar ik hou ook een zacht materiaal zoals siliconen).

Dit is een afbeelding van metalen dildo glazen dildo
Shiny, happy dildo’s!!!!

Voor een snel en hard (vaak squirt-)orgasme vind ik dildo’s of toys met ribbels (veel ribbels) (grote ribbels) fijn en praktisch. Maar voor een wat zachtere aanpak is zo’n bol ideaal. De bol nestels zich als het ware tegen m’n G-spot aan en door de dildo dan heel zachtjes te bewegen, wordt m’n G-spot heel subtiel gestimuleerd, wat zorgt voor een heel lang en lekker en loom en uitgerekt orgasme. Toegegeven; ik vind de Njoy Pure Wand lekkerder, maar de Sensual Glass dildo is lichter, dus gemakkelijker ook in m’n eentje te gebruiken.

Overigens kan ik van een dildo alleen niet (nou ja, bijna nooit) klaarkomen en gebruik ik dus altijd m’n vingers, zijn vingers, zijn tong, of een seksspeeltje om m’n clitoris te stimuleren ondertussen (just so you know).

De ribbels van de Sensual Glass Nikita

Dus met die bol van de Nikita kun je lekker loom en langzaam over je G-spot bewegen. Check! Maar die ribbels, voel je daar nog wat van? Nou! Niet als je ‘m dus zachtjes over je G-spot laat bewegen, maar… je voelt ze wel degelijk als je de dildo op en neer beweegt (dus; in en uit) en dan (bij mij) vooral bij m’n vaginaopening en de eerste paar centimeter van mijn vagina. Dit is een heel lekker en ook wel leuk gevoel. Ik weet dat ‘leuk’ niet echt klinkt als iets geils, maar het is een heel apart gevoel. De meeste dildo’s met ribbels hebben die alleen aan de bovenkant zitten (voor die G-spot), maar deze ribbels lopen langs de gehele dildo (het is een spiraal) en je voelt ze dus ook aan de onderkant.

Dit is een afbeelding van sensual glass dildo review nikita

Conclusie

Hele goede, vooral ook hele mooie glazen dildo, deze Sensual Glass Nikita. Elton John zong: ‘Oh Nikita, you will never know, anything about my home / I’ll never know how good it feels to hold you.’ Nou, ik weet dus dikke prima how good it feels to hold deze Nikita! Feels very good, YES!

DE SENSUAL GLASS NIKITA DILDO IS HIER TE KOOP (€ 39,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Sandra schreef:

  Ohhh, hij is inderdaad mooi. Een eenhoornpik!
  Ik hoop dat Mark een flink aantal op voorraad heeft!

 2. Anne schreef:

  Ik had net de glazen Fay op mijn lijstje gezet, maar nu jij en Tess zo vol lof zijn over deze denk ik dat ik voor deze ga ;)

 3. DP schreef:

  Een kleurrijke dildo voor een kleurrijke persoonlijkheid. Zo grappig dat ik vanmorgen ook kleurrijke, mega, soortement droomvangers zag en meteen aan jou moest denken. Brings a smile on my face ent als het lezen van je reviews.

 4. Ier schreef:

  Oh leuk! En helemaal niet zo duur :) ook fijn!

 5. R. schreef:

  Leuk, die kleurtjes! Doorzichtig glas vind ik bij toys ook prachtig. Ik ben momenteel toevallig aan het rondneuzen voor een glazen speeltje en ben heel benieuwd naar de warm/koud sensaties die je ermee uit kunt proberen =)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.