LE DÉSIR GISELLE HALTER TEDDY – LINGERIE REVIEW #577

Naam: Le Désir Giselle Halter Teddy
Producent: Le Désir / Shots Media
Prijs: € 29,90
Formaat: one size fits all
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t
Materiaal: 80% polyester, 20% elastaan
Waar te koop: Bol.com.
Verkooppraatje: ‘De Rosary Sexy Halter Teddy van Le Desir is een naadloze en strapless teddy van Italiaanse makelij en wanneer je deze prachtige sexy outfit aantrekt weet je zeker dat jij alle aandacht van je partner opeist.’
Is dat ook zo: Aandacht opeisen van m’n partner is niet zo heel moeilijk, mezelf hier echt lekker in voelen is dat wel
Cijfer: onvoldoende

Dit is een afbeelding van le desir halter teddy giselle

Ik denk dat ik het doosje met deze ‘Le Désir Giselle Halter Teddy’ al een paar maanden op de plank had liggen. Maar ja, mijn seksspeeltjes-lingerie-kantoor is dus écht een chaos en in die chaos zag ik onlangs het doosje met deze paarse teddy weer liggen. Tijd voor een review!

Le Désir is een submerk van Shots Media (ja, dat Nederlandse bedrijf bij mij aan de overkant van de Waal). Le Désir wordt gemaakt in Italië en nu zou je denken; goh, als het in Italië (of Frankrijk) gemaakt wordt, dan is het wel wat (op de een of andere manier doen landen als Italië en Frankrijk je denken aan chique lingerie). Maar het is heel erg weinig, deze Giselle Halter Teddy.

Dit is een afbeelding van le desir lingerie setje

De verpakking van de Le Désir teddy

Het doosje van deze teddy ziet er prima uit. Op de foto een man in pak en een dame in het betreffende lingeriesetje. Vind ik zelf altijd wel een geil beeld; een helemaal aangeklede man en een naakte (of half-naakte) vrouw ernaast. Met de verpakking is dus weinig mis; de foto spreekt tot mijn verbeelding en ik hoop dat de teddy mij net zo mooi staat als de dame op de verpakking. Dat is echter niet het geval.

Dit is een afbeelding van verpakking le desir

Eerste indruk van deze Le Désir teddy

Als je de teddy uit de verpakking haalt, dan sta je met een heel klein lapje ‘stof’ in je handen. Het is eigenlijk een soortement van panty met gaten, maar dan zonder de benen. Ik heb regelmatig bij AliExpress van dit soort lingerie besteld (catsuits en body’s met open kruis) en die waren allemaal rond de 2 of 3 euro, inclusief verzenden. Ik noem dit ‘van-het-lijf-af-te-rukken-setjes’. Het is niks qua kwaliteit, het is niks qua pasvorm, maar als je het aantrekt, dan is het best geil en het is zo goedkoop dat je het gewoon van je lijf kan laten rukken, want je gaat dit soort dingen toch niet wassen, want de kans dat het materiaal een wasbeurt in goede staat overleefd is klein.

Dit is een afbeelding van le desir lingerie review setje luna
Ik word hier niet blij van.

Ik vind de kleur van deze Le Désir teddy wél heel tof! Paars! En ook het psychedelische ‘kant’-patroon vind ik leuk. Maar de randjes van deze teddy zien er erg onverzorgd uit, beetje rafelig, beetje lelijk geknipt. Het algehele gevoel van dit soort lingerie is cheap. En er is helemaal niets mis met cheap, maar deze teddy is € 29,90 en dat vind ik een hoop geld voor iets wat je waarschijnlijk maar 1 keer aantrekt. Kanttekening; eigenlijk slaat het sowieso nergens op dat je (ik) lingerie koop(t) om je van het lijf te laten rukken, want milieu, duurzaamheid, etc.

Hoe zit-ie dan?

Het materiaal rekt uitermate goed, dus ik pas in deze one size fits all en ik denk dat je er tot en met maatje 50 ook nog wel in zou passen. Of het dan nog mooi staat, dat is een ander verhaal. Mijn verhaal is dat ik deze teddy niet heel erg geweldig vindt staan. Ik voel ‘m niet, zeg maar. Op sommige plekken zit alles ‘mooi’ en strak, zoals rondom m’n borsten, maar in m’n nek zit het allemaal veel te los (en lelijk). Ook tussen m’n benen (het is een open kruisje) hangen er 2 losse dunne strookjes. Ik ben er voor de foto’s een beetje voordelig bij gaan staan, maar echt sexy wordt het niet.

Dit is een afbeelding van le desir lingerie pakje review
Ik kan gelukkig wel doen alsof ik me er heel sexy in voel en eigenlijk ben je dan al over de helft van je écht sexy voelen, toch?

Dit is een afbeelding van kruisje teddy
Kijk! Zo zien die losse strookje van tussen m’n benen eruit na 2 uurtjes dragen. Heel erg cheap. En totaal niet sexy. En ik denk na 1 keer wassen ook kapot.

Bij m’n borsten kruipt de boel bij beweging wat naar beneden en bij m’n benen juist omhoog. Zo krijg je een hangborsten-effect in combinatie met een hoogopgesneden-badpak-effect. Geen effecten waar ik echt op zit te wachten. Maar dat is persoonlijk. Hou je van een setje dat je het gevoel geeft hangborsten te hebben? Dan is dit je ding!

Dit is een afbeelding van dit dus
Hahahaha! Dit dus! Geil is iets heel anders. En dan staan mijn borsten nog gewoon pront omhoog, maar als je ook maar een ietwat naar beneden loensende tepelstand hebt, dan is het helemaal lachen met deze teddy!!

Dit soort lingerie voelt overigens wel heel prettig aan, want je voelt het haast niet zitten. Tel daarbij het open kruisje op en je kan er prima een avondje lol mee hebben (en vaak is dat ook genoeg) (maar dan is € 29,90 best duur).

Conclusie

Ja, nou, ja, nou, ehhhh. Best leuk, best geilig voor een keertje, maar ik vind € 29,90 echt een heleboel geld voor een stukje panty met gaten.

DE LE DÉSIR GISELLE HALTER TEDDY IS HIER TE KOOP (€ 29,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. DP schreef:

  Oh WOW really? Ik snap dat de halter teddy al met 1-0 achterstaat als de de randjes rafelig en onverzorgd zijn maar ik vind hem zo op het eerste gezicht prachtig staan. De kleur en het ronde kant design vind ik super, het accentueert vrouwelijke vormen en met jouw mooie curves is het een lust voor het oog.
  Als ik na het lezen op de details ga letten zie ik hoe slecht de afwerking is bij bijvoorbeeld je hals. Bij het vergelijken van de eerste en laatste foto valt, omdat jij het had benoemd, ook het afzakken van de bovenkant op maar dat is zeker niet storend. Bij een goeie afwerking zou de teddy van mij een 10 krijgen maar uiteindelijk gaat het ook om het gevoel wat het de draagster geeft en het is natuurlijk pas echt geil als beide partners het geil vinden

 2. Sandra schreef:

  Trek maar weer uit, Luun. Jij bent rete sexy (we hebben genoeg foto’s gezien om day te onderschrijven) maar dit setje is dat niet.
  Laat het lekker aan flarden trekken en hijs je volgende keer weer in iets voordeligs.

 3. Patrick schreef:

  Hij staat je wel goed, maar 30 euro …. hoe dan? :)

 4. Elske schreef:

  Voor minder geld en meer fun is bij Zeeman een leuke kanten body verkrijgbaar. .. en past prima!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.