GIVE AWAY: KYO PISTON ‘SEKSMACHINE’ T.W.V. € 169,-

Dit is een afbeelding van kyo piston give away
Het is weer tijd voor een give away! En dit keer een give away speciaal voor mannen! Voor mensen met een piemel! Of voor mensen (M/V) die het aan een ander mens (M/V) willen geven! Het is in ieder geval een apparaat om een pik mee te verwennen! Het is de KYO Piston, een seksmachine, een neukmachine, een sekstoy die je geheel handsfree (althans dat is de bedoeling) tot een orgasme zou moeten brengen! Vriend L. testte ‘m en schreef er een review over (KYO PISTON – SEXMACHINE REVIEW #542)! Ik mag namens Motsutoys.com een KYO Piston + een extra sleeve (dus dan heb je er 2) en een fles glijmiddel weggeven t.w.v. € 169,-! Thanks Motsutoys.com!!! Je kan ‘m winnen door hieronder (of op Instagram @lunaclimaximaal) een reactie achter te laten! Gewoon iets liefs, leuks of gezelligs zeggen! Ik maak volgende week dinsdag 23 april, 20:00 de winnaar bekend)!

De winnaar is inmiddels bekend (via Instagram)!

DE KYO PISTON IS HIER TE KOOP (€ 129,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. An schreef:

  Jaaa….leuk! Hij is niet zo van de toys, maar deze lijkt me ideaal! Ook nog te doen als je moe bent!

 2. Locusta schreef:

  Leuk! Een give away voor mannen!
  Ben benieuwd of het iets voor mij is…

  Heb door deze site al meerdere speeltjes aangeschaft voor mijn vriendin.
  Door jouw enthousiaste en eerlijke schrijven maakt het de verleiding nog groter om speeltjes cadeau te doen!
  Laatst nog een FunFactory Surf besteld bij Mark van Euphoria, waar ze meer dan tevreden over is.

 3. Bob Walberg schreef:

  Met de Piston van Motsutoys verwen je je piemel “Climaximaal”

 4. M. schreef:

  Denk dat mijn vriend het wel lief, leuk en gezellig zal vinden om dit te krijgen! Heeft hij ook eens een speeltje speciaal voor hem :)

 5. marcusmeijer schreef:

  dat lijkt mij een heel mooie toy om mee te spelen

 6. Jorrit schreef:

  Woah! Deze lijkt mij echt supertof om te hebben! Ik lees voornamelijk jouw reviews en doe mee met je verlotingen voor mijn vriendin, maar nu ga ik lekker voor mijzelf meedoen. Zou een leuke beloning zijn voor het behalen van mijn scriptie en dan kan mijn vriendin eens speelgoed op mij gebruiken i.p.v. andersom, haha! :)

 7. B schreef:

  Ondanks dat die op de review een 5,5 kreeg, is de interesse van mijn vriend zeer zeker gewekt. Hij heeft pas de Tenga-eitjes ontdekt, en is nu wel nieuwsgierig naar andere speeltjes die ontwikkeld zijn voor mannen.

 8. Frank schreef:

  Heeeeeeeey beste revieuwer van heel dit kikkerlandje. Wat een gave give away. Ik kan je zeggen please let me have it. Ik ben redelijk vaak van huis ivm mijn werk en de wel bekende handjob geweldig lekker maar toch he .time 4 a new thing dus daar ben je.met je give away en ik kijk met mijn puppie ooogjes je diep en cute aan. Zo moge de beste winnen please let it be me

 9. Sam schreef:

  Na de speeltjes waar mijn vrouw van kan genieten, de speeltjes waar we samen van genieten. Zou het geweldig zijn om een speeltje te hebben waar ik zelf van kan genieten.

 10. R schreef:

  Nu ik erover nadenk; eigenlijk is het nachtkastje alleen maar ‘gevuld’ met vrouw-gerichte toys.

  Ik, en ik denk ook mijn vrouw, zouden het leuk vinden als er wat voor de man bij zou komen! ;)

 11. Demonprince schreef:

  Woot! Een speeltje voor mensen met een X- & een Y-chomosoom! Daar word ik wel blij van (en mijn jongeheer ook)!

 12. Mvi schreef:

  “iets liefs, leuks of gezelligs “
  Dat was toch de opdracht hè ;)

 13. Albert schreef:

  Afgaande op je review is het geen aanrader?! Ben toch wel benieuwd

 14. Erik schreef:

  Ik ben heeeeeel benieuwd of dit mij net zo zou kunnen plezieren als alle mooie reviews en leuke verhalen op deze site…

 15. Paulien schreef:

  Hi Luna!
  Ben al jaartjes gekluisterd aan je reviews en jij bent een groot aandeel geweest in een lege portemonnee en een vol nachtkastje. :P
  Ik vind dat mijn vriendje nu ook wel eens wat leuks verdiend, dus daarom hoop ik dat je mij kiest zodat hij minder jaloers naar mijn verzameling kijkt, hihi!

  Kusjes,
  Paulien

 16. L schreef:

  Ziet er leuk uit, moet niet altijd op handmatig staan …

 17. JPW schreef:

  Na alle speeltjes voor mijn vrouw is het wel eens tijd voor mij dus waag ik een kansje ;-)

 18. Jessica schreef:

  Superleuk weer! De herentoys beginnen ook bij ons zachtjesaan in de slaapkamer te verschijnen, leuk om mijn man mee te verrassen!

 19. Danny schreef:

  Hoi Luna, zou wel willen weten of deze mooie machine de “real feeling” heeft. Tot die tijd oefen Ik gewoon zonder door ;)

 20. Mark schreef:

  Wat ben je toch een super lieve schat dat je deze gift away doet,.

 21. Nico schreef:

  Geweldige actie, super om zoiets weg te geven lieberd.

 22. Maria schreef:

  IIIEEEE nee een machine .. DOODENG , maar hu “? voor mannen “! jaaa dan doe mee, heel graag zelfs voor mijn Chris , die alle speeltjes van mij maar wat interessant begint te vinden , we gaan steeds een stapje verder … I LIKE “

 23. Christa schreef:

  Oh heel graag! Om cadeau te doen voor mijn mannetje.

 24. Hugo schreef:

  Zou deze graag willen testen samen met mijn partner. Kan ze mij verwennen met een toy.

 25. Loveboy100 schreef:

  Yes!! Leuk weer! Hoop dat ik em win :) :)

 26. DP schreef:

  Grappig, 4 reacties op de review van de KYO Piston, 24 reacties op de give-away van dezelfde toy.
  Oeps, je vroeg om iets leuks, liefs of gezelligs te schrijven…..maar het viel me gewoon op.
  Oh en ik heb al een fijne masturbator dus succes allemaal :)

 27. Peter schreef:

  Die thermosfles zou ik graag wel willen

 28. Nike schreef:

  Deze leuke, geile give-away winnen… Vervolgens het vrouwtje niet vertellen dat ik de gelukkige winnaar was, het pakketje uitpakken en lekker aan de slag gaan met deze toy!
  Wel op het moment dat het vrouwtje elk moment thuis kan komen en me kan ‘betrappen’… geil toch! Benieuwd naar haar reactie…

 29. Jan schreef:

  Sinds een paar maand opnieuw alleen :-( Niemand meer om mij te verwennen. Misschien kan deze machine wat seksueel plezier in mijn leven brengen? Pleazzzz!

 30. Akay schreef:

  Eens wat anders dan de fleshlight

 31. Lisa schreef:

  Wat zou ik deze graag cadeau willen doen aan mijn vriend!

 32. Auke schreef:

  De la naast het bed ligt ondertussen vol met sextoys door jouw reviews, maar nu zijn de centjes op en mist deze nog!

 33. B schreef:

  oe ja lijkt me gewelding om die samen met mijn vrouw uit te proberen :)

 34. Joeri Ackermans schreef:

  Net nu we met de zaak gestopt zijn brengen ze deze op de markt. Lijkt me een leuk ding voor mijn ventje die een spierziekte heeft, en die 2de sleeve is superhandig, want ook ik ben helemaal verkocht.

 35. Hans schreef:

  Lijkt mij heerlijk! Ik heb een lieve vrouw, maar al 25 jaar (echt waar) geen seks! Dus dit zou zeer welkom zijn!

 36. Albert schreef:

  Misschien trekt die onze sexuele uitspattingen weer uit het slob. Kan wel een boost gebruikten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.