MASTURBATOR REVIEW #304: ZINI DIB BANG BANG

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Hoe het in Godsnaam mogelijk is dat deze masturbator al 2 jaar op de markt is en dat Heel Holland Test Toys-tester J.T. ‘m nog niet eerder heeft kunnen testen, weet niemand! Misschien is dit wel de beste masturbator die er momenteel op de markt is en elke euro meer dan waard! Check hieronder zijn review!

Naam: Dib Bang Bang
Producent: Zini
Prijs: € 149,90
Formaat: 8 x 3 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Materiaal: ABS, TPR, TPE
Verkooppraatje: ‘De Zini Dib Bang Bang Masturbator is een oplaadbare elektrische masturbator die jou met zijn inwendige roterende body en zuigende kracht een intense blowjob geeft.’
Is dat ook zo: OH! HELL YEAH!
score: 9.5

zini dib bang bang masturbator

Er zijn soms van die producten en daar doe je dagen, weken en zelfs maanden over om er een stukje over te schrijven. Gewoon omdat je niet de juiste woorden of inspiratie kunt vinden. En soms zijn er van die producten waarvan het stukje zich bijna als vanzelf schrijft. Zo ook dit keer bij het testen van de Zini Dib Bang Bang… Uhmmm schreef je nu echt Zini Dib Bang Bang? Ja! En ik krijg al een glimlach op mijn gezicht als ik eraan denk dat je dit bij je favoriete offline sekstoy-winkel gaat kopen: “Mag ik van u 1 keer de Zini Dib Bang Bang?” Want hebben wil je hem zeker deze Dib Bang Bang! Laat mij je uitleggen waarom.

Handsfree genieten met de Dib Bang Bang

Ten eerste is dit een masturbator die je niet vast hoeft te houden. Hij heeft een zuignap waarmee je hem op veel, heel veel (maar niet alle) gladde oppervlakten kunt vast zetten. De zuignap is zo krachtig dat hij een gewicht van 100 kilo moet kunnen weerstaan (ik weet niet wat de gemiddelde stootkracht van een mannelijk lid in opgewonden staat is, maar ik betwijfel of je hem van de douchewand los kunt stoten). Naast de zuignap heeft hij ook nog een scharnier waardoor je hem in alle hoeken vast kunt zetten. Dus er zijn behoorlijk wat handsfree standjes mogelijk.

zini dib bang bang zuignap

Oplaadbaar en makkelijk schoonmaken

Ten tweede is hij oplaadbaar. Dat is ook handig en beter voor het milieu. Puntje drie van de voordelen is dat hij redelijk makkelijk schoon te maken is. De Zini Dib Bang Bang (ik blijf het een fantastische naam vinden) bestaat uit een aantal delen. Een dop (duh) en een tweede dop met een siliconen stootkussen (zo heet het niet, maar dat is het wel) met handige opening voor het mannelijk geslacht. Deel drie is een soort ring met daaraan een siliconen ’tube’ met aan de binnenkant allemaal zachte noppen. En deel 4 is de behuizing met de motor, de bedieningsknoppen en de zuignap met scharnier. Delen 2 en 3 zijn eenvoudig los te maken, te reinigen en weer in elkaar te zetten en dan is de Zini Dib Bang Bang weer klaar voor een volgend gebruik.

zini dib bang bang los

De stimulatie is HEAVEN

Okay, okay, die voordelen zijn leuk, maaaaarrrrr… waarom zou je een slordige 150 euro willen uitgeven aan een apparaat dat er een beetje uitziet als de R2D2 robot uit Star Wars (maar dan zonder de armen)? Nou omdat dit ding je eikel werkelijk op een manier stimuleert die ergens ligt tussen hemel en hel (het is maar hoe je het bekijkt). Allereerst dit. Het is niet de bedoeling (denk ik) om echt in deze masturbator flink te gaan liggen pompen. Meer om je pik in te stoppen en dan met name je eikel te laten masseren. Zodra je namelijk je pik in deze Zini Dib Bang Bang hebt gestopt (uiteraard met voldoende glijmiddel op waterbasis!!) en je het apparaat aanzet begint de siliconen hoes om je pik te draaien. Dit kan snel, langzaam, kleine stukjes linksom/rechtsom, wat grotere delen links en rechtsom, wat variaties hierop en ga zo maar door. En dat is LEKKER! Ik beschreef het na een eerste test al aan Luna als een ‘Pornstar BlowJob’ waarbij de zuigende partij goed haar handen gebruikt en daarmee draaiende bewegingen maakt. Hemels dus.

zini dib bang bang modus

De Zini Dib Bang Bang heeft 50 stimulatie-standjes

Het is leuk wat te experimenteren met de verschillende instellingen. Op een gegeven moment had ik het idee dat de Zini Dib Bang Bang op hol geslagen was; het ding begon als een dolle rond te draaien en dat overstimuleerde mijn eikel dermate dat ik binnen enkele seconden mijn lading kwijt was, en dat was weer redelijk hel (het is maar hoe je de hel ziet). Maar goed, ook dit is een keuze patroon, dus voor ieder wat wils. Om even het promopraatje te gebruiken: ‘Met een krachtige motor heb je de mogelijkheid om Dib Bang Bang 138 graden om je penis te laten roteren terwijl je geniet van één van de 50 verschillende standjes waarmee de Zini Dib Bang Bang jouw penis verwent.’ Echt voor ieder wat wils dus. Hier even een filmpje van een andere gebruiker (die er ook heel enthousiast over is).

Een paar hele kleine puntjes van kritiek

En natuurlijk heb ik ook wat te zeiken. Al zijn dit maar enkele minor issues en moet je je hierdoor ABSOLUUT niet laten weerhouden om dit ding te kopen!!!!! Zo baal ik er persoonlijk van dat de zuignap geen kracht heeft aan de onderkant van mijn bureau. Het leek mij geweldig om al schrijvende van dit artikel, mij te laten verwennen door de Zini Dib Bang Bang (als het ware door je eigen Monica Lewinski onder je bureau). Maar misschien is dit een heel goede reden om een keer een ander bureau te kopen.

zini dib bang bang verpakking

Om de siliconen ’tube’ uit het apparaat te halen, moet je een ring losklikken die vast zit met 3 haakjes. Dat lukt dus echt never nooit niet als je handen onder glijmiddel zitten. Het is zelfs wat lastig als je handen droog zijn (ik gebruik nu standaard een klein schroevendraaiertje om dit te doen). Ook vind ik het jammer dat je er niet echt in kunt stoten. Vanwege het gesloten systeem (logisch, je wil niet dat je zaad in de motor van dit apparaat komt) kan de lucht die je er in pompt nergens heen. Daar zouden ze nog iets op moeten vinden. Ooit.

De opzetstukken voor de Zini – Dib Bang Bang

Om het nóg leuker te maken zijn er 4 verschillende sleeves te koop, die je ieder weer een andere ervaring zullen geven. De losse sleeves (of eigenlijk ‘inner cups’ genoemd) kosten € 29,90 per stuk (vooral de Split Tongue lijkt mij interessant).

inner cups zini dib bang bang

Conclusie

Tenslotte is het grootste nadeel voor je relatie. Mocht je partner weer eens haar of zijn zuigkunsten willen botvieren op je pik, dan denk je al gauw; ach, laat maar schat, ik pak de Zini Dib Bang Bang wel even. All in all dus een fantastisch apparaat met een geweldige naam. De Dib Bang Bang van Zini krijgt van mij een hele dikke 9,5.

DE ZINI – DIB BANG BANG IS NIET MEER TE KOOP…

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Fen erwin schreef:

  Dit klinkt veel belovend! Hoe zit het met de herrie die hij maakt?

 2. j.t. schreef:

  moeilijk te zeggen, misschien heb je hier wat aan.
  Met een decibel meter op mijn telefoon meet ik op 1,5 meer een stofzuiger op 70db. Als ik de telefoon naast de Zini Dib Bang Bang hou komt hij niet verder dan 53db.
  Hij is dus redelijk stil ;-)

 3. Brown schreef:

  Maar past hij ook ?

  Ik heb zelf een ‘lange’ (+/-18cm) maar niet zo’n dikke en veel van deze speeltjes zijn dan net niet lekker omdat het niet helemaal aansluit zeg maar..

 4. Brown schreef:

  Hij is binnen, van het weekend maar eens proberen

 5. j.t. schreef:

  het is m.i. ook niet echt een apparaat waar je in moet stoten. Maar gewoon 1 waar je je eikel mee moet laten verwennen ;-) of ie nu 12cm, 18cm of 23cm is maakt in dat geval niet uit. Ben wel erg benieuwd naar je ervaringen…..

 6. Brown schreef:

  Ik bedoelde ook meer dat ik bang was dat ik misschien niks zou voelen omdat hij niet breed genoeg zou zijn.
  Maar niks is minder waar, gevoel is heerlijk.

  Het liefst zou ik het apparaat een 10 geven, maar hij krijgt een 1.
  Hij is namelijk altijd leeg als je hem nodig hebt. Ik moet echt bedenken van ik ga het over 20 min gebruiken en dan aan de lader leggen anders heb ik er niks aan.
  Als ik hem netjes 2 uur oplaad en dan in de kast leg (uit) dan is hij de volgende dag toch weer leeg. Herkenbaar ?

 7. Brown schreef:

  Ik was het zat dat de batterij altijd maar leeg was.

  Ik heb hem open gemaakt, de batterij losgekoppeld en daar de adapter op aangesloten. Nu is hij altijd ready for action !

 1. 4 januari 2021

  […] in de aankoop van een traditionele masturbator, zoals de Flashlight, kunnen we aanbevelen om hun blik eens te verruimen en ook zeker eens te kijken naar een elektrische masturbator. Het hoogtepunt  […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.