PALMPOWER POCKET – VIBRATOR REVIEW #569

Product: Palmpower Pocket
Producent: Palmpower
Lengte: 9 x 2,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Prijs: € 23,95
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje:
Is dat ook zo? JA!
Score: 9.5

Dit is een afbeelding van palmpower pocket bullet massager

Soms is het gewoon heel fijn om mij te zijn, want ik krijg wekelijks leuke, geile post!!! En niet alleen het krijgen van die post is leuk, nee, het openmaken van de doos is leuk en het testen van de toys is (bijna) ook altijd leuk! Het daarna opschrijven van m’n bevindingen voelt gewoon als ‘werk’ en alles wat er daarna weer bij komt kijken trouwens ook (administratie, btw, boekhouding, SEO, WordPress, plugins, gedoe), maar tot die tijd; good times! Ik kreeg een allerliefst vibratortje; de Palmpower Pocket, in ruil voor een eerlijke review. Z’n werking is iets minder allerliefst, die is gewoon kickass!

Waaaaayyyy back testte ik de Palmpower (SEX TOY TEST #48: PALM POWER, WAND VIBRATOR)! Een op zich hele goede, mooie wand vibrator. Het enige nadeel (en dat is meteen ook een GROOT nadeel) is dat die Palmpower Wand Massager stopt met vibreren als je ‘m zachter wil zetten (je moet dan weer helemaal op 0,0 beginnen qua vibraties). Wél supertof is het feit dat de Palmpower Wand Massager wat kleiner is dan de meeste wand vibrators én dat-ie een aantal heel toffe opzetstukken heeft (en dat alles niet zo duur is). Nieuw in de Palmpower-familie is de Palmpower Pocket. Een ieniemienie klein wand vibratortje. Kan vast niet veel zijn, dacht ik. I. Was. Wrong.

Dit is een afbeelding van palmpower massager vs bullet vibrator
De Palmpower Wand Massager is al een stuk kleiner dan ‘gewone’ wand vibrators, maar de Palmpower Pocket is pas écht klein!

M’n eerste indruk van de Palmpower Pocket

De Palmpower Pocket zit in een doorzichtige, plastic verpakking. Niet heel veel bijzonder. Best wel goedkoop eigenlijk. Maar! Never judge a sextoy by its box, want wat erin zit is echt WOW! Allereerst zit er uiteraard de Palmpower Pocket zelf in het doosje; een superschattig miniatuur exemplaar van z’n grote broer de Wand Massager! Echt schattig (niet dat schattig een criterium is voor een goede sekstoy, maar toch; superschattig).

Dit is een afbeelding van palmpower pocket vibrator

In de verpakking vind ik ook een heel klein opbergtasje. En dat tasje is niet lullig van organza of satijn, neen, van siliconen! En in dat tasje past uiteraard de Palmpower Pocket, maar ook nog het oplaadsnoertje (en op het oplaadsnoertje zit een stickertje met daarop ‘palmpower’ zodat je weet waarvoor-ie is)!!!! Dit is van zo’n geniale en effectieve schattigheid dat ik zwaar onder de indruk ben.

Vaak zijn ‘mini-versies’ van toys een slap en goedkoop aftreksel van hun grotere broers en zussen, maar dat is bij deze Palmpower Pocket echt niet het geval; die is met zorg en aandacht ontworpen en gemaakt!

Maar hoe trilt de Palmpower Pocket?

Zo’n klein ding en dan zoveel power. Ik vind het knap! De Palmpower Pocket heeft 4 steady vibratiestandjes en 3 vibratiepatronen. De laatste 2 steady vibraties gaan wat richting het ‘oppervlakkige’, maar de eerste 2 zijn lekker stevig en diep. Er zijn maar 3 vibratiepatronen, maar daar zit wel mijn favoriete patroon ‘de golf’ tussen (dus van heel zachtjes naar heel hard en dan weer heel zachtjes) (als een tsunami).

Dit is een afbeelding van palmpower pocket small vibrator
Ik weet niet wat schattiger is; de toy of de poezenpootjes van Sid Vicious.

De Palmpower Pocket heeft 1 knopje en daarmee zul je alles moeten doen; aanzetten, uitzetten en door de vibraties scrollen. Hier kun je over klagen, maar hé, het is een mini wand vibrator, waar hadden ze al die extra knoppen moeten laten? Je merkt; als een toy goed trilt, dan vergeef ik heel veel!

Het bolletje van de Palmpower Pocket

Pinpoint-stimulatie zal nooit mijn favoriete stimulatie zijn (al kom ik er prima mee klaar). Ik kies dan liever voor een toy met een grotere kop of in ieder geval iets wat zowel m’n clitoris als m’n schaamlippen stimuleert. De kop van deze Palmpower Pocket is klein, 2,5 centimeter breed, maar de trillingen worden wel goed doorgeven aan het hele koppie! Wanneer ik ‘m op m’n clitoris zet, dan wordt daar een breed gebied gestimuleerd, inclusief een stukje van m’n schaamlippen. Het is dan wel niet het formaat van een echte wand vibrator, maar hij doet leuk z’n best. Het koppie is overigens wel net zo flexibel als een echte wand vibrator.

Dit is een afbeelding van palmpower bullet vibrator

Ik wil even nóg meer bonuspunten geven voor deze toy, want dat koppie, het bolletje, dat ding bovenop; dat kun je eraf halen! Het kapje dan! Om ‘m gemakkelijker schoon te maken! Hoe geniaal is dat voor zo’n kleine toy? Heel geniaal! De Palmpower Pocket is niet waterproof, dus de rest van de toy kun je met wat toycleaner en een doekje schoonmaken.

Maar… trillen je vingers niet mee?

Nadeel van de meeste bullet vibrators (en vaak ook bij grotere vibrators) is dat je vingers op een gegeven moment helemaal gevoelloos worden. Daar hebben ze bij deze toy ook al over nagedacht! Er zit namelijk een klein siliconen ringetjes om het handvat(je) heen. Het is leuk bedacht en het werkt ook, want je voelt daadwerkelijk minder trillingen als je ‘m bij dat ringetje vasthoudt, alleen; het ringetje zit op een onlogische plek. Het houdt niet echt gemakkelijk vast (op dat ringetje dan).

Dit is een afbeelding van palmpower pocket bullet

Mij maakt het allemaal niet zo heel veel uit, want ik hoef deze mini-toy niet langer dan 3 minuten vast te houden om tot een orgasme te komen en het viel eigenlijk best mee met die ‘doorgegeven trillingen’, ik heb toys gehad waarbij dat veel heftiger was.

Conclusie

Mijn sekstoy-motto is nog steeds; ‘Past je sekstoy niet in je tas? Dan koop je maar een grotere tas!’ Maar… ik kan me goed voorstellen dat je met je backpack op reis gaat naar Guatamala en dat dan niet zit te wachten op een grote, onhandige vibrator (of dildo) (al hoef je natuurlijk geen sekstoy mee te nemen, want de allerbeste sekstoy heb je in principe altijd bij je; je handen). Deze Palmpower Pocket past écht in je pocket, maar geeft je ondanks het formaat toch enorm goede vibraties. Voor mij persoonlijk ‘wint’ deze Palmpower Pocket het van alle andere ‘lipstick vibratoren’ of ‘bullets’ omdat die kop me beter stimuleert dan de vaak wat hardere, puntiger exemplaren. Voor € 39,90 heb je een mini-vibrator in huis die je maxi stimuleert!

DE PALMPOWER POCKET IS HIER TE KOOP (€ 23,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Sandra schreef:

  Dat is een positief review voor een vibrator van maar 40 euro. Leuk! En hij ziet er ook nog eens leuk uit.

 2. DP schreef:

  Dus het is echt waar: ‘seize doesn’t matter’.
  :)

 3. Ier schreef:

  Wow, klein maar fijn dus. En de poezenpootjes zijn wel heul schattig ;)

 4. Lilly schreef:

  Hoi, ik ben nieuwsgierig naar hoe de trillingen vergelijken met de Tango van We-Vibe? …Eigenlijk vraag ik me af hoe “rumbly / diep” de vibraties zijn. Die van de originele palmpower vind ik best goed / rumbly, maar het laadkoord gaat steeds stuk. De herlaadbare vind ik iets minder fijn dan de originele, maar ik ben best nieuwsgierig naar dit kleinere alternatief (vooral voor gebruik met partner dan, ivm de kleinere omvang) Bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.