SEX TOY TEST #89: JE JOUE AMI, VAGINABALLETJES

Naam: Je Joue, Ami
Producent: Je Joue
Prijs: € 47,50
Formaat: 3 verschillende formaten
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘Het zijn niet alleen trainingsattributen, het zijn ook leuke speeltjes! Het in- en uit je vagina bewegen van de vaginaballetjes zal je veel plezier bieden. Neem er ook een fijn glijmiddel bij.’
Is dat ook zo? Extreem goede ballen!
Aantal punten: 10/10

Dit is een afbeelding van je joue ami vaginaballetjes climaximaal.nl

Okay, het is nogal lastig om speeltjes te reviewen en punten te geven als je daarna speeltjes krijgt die nog beter zijn, want de telling gaat maar tot 10 en ja, als iets dan beter is, dan kun je een 11 geven, maar dan wordt het heel ingewikkeld!

Mijn favoriete geisha-balletjes, of seksballetjes, of vaginaballetjes, tot nu toe waren de Luna Beads van LELO. Die zijn nog steeds top (en die gaf ik een 9), maar deze Je Joue Ami balletjes zijn topperder, dus die moet ik wel een 10 geven, al had ik ze, als ik de Luna Beads geen 9 had gegeven, waarschijnlijk ook een 9 gegeven. Maar… sowieso hele goede ballen dus!

3 ballen voor de prijs van eh, 2

Waarom deze balletjes beter zijn? Allereerst; je krijgt 3 verschillende setjes met ballen, de Ami 1, de Ami 2 en de Ami 3; dus meer waar voor je geld (ook belangrijk). De Je Joue Ami’s verschillen in formaat, maar ook in gewicht (Ami 1 – 47 gram, Ami 2 – 78 gram, Ami 3 – 106 gram) en die gewichten klinken misschien niet zo zwaar, probeer ze maar eens binnen te houden! De Ami 1 zal voor de meeste vrouwen niet zo’n probleem zijn, maar de Je Joue Ami 3 is echt wel zwaar en viel bij mij al na een paar minuten naar beneden. Het is dus de bedoeling dat je de vaginaballetjes in je kutje brengt en dan je vaginaspieren spant, zodat de balletjes binnenin je kutje blijven en hoe vaker je traint, hoe langer je de balletjes binnen kunt houden en het trainen van je vaginaspieren (of kutspieren of PC-spieren of bekkenbodemspieren) is belangrijk voor nu en in de toekomst!

Sterke PC-spieren betekent sterkere orgasmes

Sterke PC-spieren kunnen namelijk zorgen voor meer seksueel genot en een heftiger orgasme. Nu is dit een gegeven wat ik maar gewoon overneem van andere sites en onderzoeken, want ik heb dit niet zelf ervaren. Ik weet wel; ik train mijn PC-spieren actief vanaf m’n 33ste (aanspannen, ontspannen) en ik heb sinds die tijd ook daadwerkelijk betere orgasmes, maar of dat komt omdat ik nu boven de 30 ben (dan ben je op je seksuele piek volgens nog meer onderzoeken) of omdat de verkering zo goed in bed is of omdat ik dus die oefeningen doe, wie zal het zeggen? In ieder geval; het kan geen kwaad om je PC-spieren te trainen.

De Je Joue Ami balletjes zijn makkelijk schoon te maken

Ik wil hier ook nog even vermelden dat deze Je Joue Ami-balletjes gemakkelijker schoon te maken zijn dan de Luna Beads. De Je Joue Ami-balletjes zijn namelijk volledig van siliconen gemaakt (en hoef je dus alleen maar goed af te spoelen onder de kraan (met wat zeep). De LELO Luna-beads moet je uit elkaar klikken om overal goed bij te kunnen qua schoonmaken (en het touwtje is niet van siliconen, maar van nylon; ook moeilijker schoon te maken).

Dit is een afbeelding van je joue vaginaballetjes verpakking climaximaal.nl

Train je PC-spieren! DOEN!

Nu even een niet-geil verhaaltje: als je kinderen hebt gekregen (via de natuurlijke weg) dan zijn je PC-spieren ook vaak wat uitgelubberd en hierdoor kun je minder plezier aan seks beleven. Ook kan het zijn dat je baarmoeder ietwat is verzakt met hetzelfde gevolg (aaaaargh). Het trainen van je PC-spieren (met dus dit soort balletjes) kan ervoor zorgen dat je het weer wat leuker vindt in de slaapkamer. En dan nu het minst geile verhaaltje, maar wel de horror van elke vrouw boven de eh, 35; urineverlies! Je kunt ervoor zorgen dat jij nooit een Tena-lady wordt door je PC-spieren te trainen! En wie wil er nou een Tena-lady worden? NIEMAND! Koop dus deze balletjes (of andere seksballetjes, of doe gewoon de oefeningen), dan voorkom je een hoop ellende later!

DE JE JOUE AMI BALLETJES ZIJN HIER TE KOOP (€ 54,90) »

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Nieke schreef:

  Ik heb de balletjes naar aanleiding van jou review gekocht. Dat je zo makkelijk schoon kan maken, was voor mij de doorslag om deze set te bestellen.
  Wel jammer dacht lichtste balletje meteen ook het breedste is. Dat heb ik niet eens willen proberen in te brengen. Dan ben ik bang dat ik mijn kutje uitrek.

 2. n schreef:

  Kan je de balletjes gebruiken nadat de baarmoeder is verwijderd?

 1. 26 maart 2014

  […] Zoek je een goede set vaginaballetjes om je bekkenbodemspieren te trainen dan kan ik de Ami-balletjes van Je Joue adviseren (mijn review: SEX TOY TEST #89: JE JOUE, AMI, VAGINABALLETJES). […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.