SATISFYER LUXURY HIGH FASHION – SEXTOY REVIEW #609

Naam: Satisfyer Luxury Hight Fashion
Producent: Satisfyer
Prijs: € 149,95 (maar nu voor € 69,99 bij Bol.com)
Formaat: 16 x 6 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: metaal en een siliconen tuutje
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Met de Satisfyer Luxury High Fashion geniet je in stijl! Deze luxe luchtdruk stimulator zorgt voor een sensationele clitorisstimulatie met 21 verschillende standen (11 luchtdrukstanden en 10 vibratiestanden)..’
Is dat ook zo: Ja, dat is wel zo
Cijfer: Een 7 als-ie € 149,95 kost, maar een 8 bij € 69,99 (ja, dat kan)

Dit is een afbeelding van satisfyer luxury high fashion

Vorig jaar kwam Satisfyer met een shitload aan nieuwe sexspeeltjes op de markt (en ook dit jaar zullen ze de markt weer gaan overspoelen) en zo ongeveer al die toys werden ook naar me opgestuurd. Hartstikke leuk Luun, zul je zeggen, hier kun je toch niet over gaan klagen?? Nou!!!! Natuurlijk is het superfijn dat een merk met veel nieuwe toys komt, hoera daarvoor! En natuurlijk is het fijn dat ik ze ook allemaal mag testen, Satisfyer; dankjewel daarvoor! Maar… er is ook een grens aan wat een testende vrouw aan kan. Wat mijn klit aan kan. En vooral; wat mijn klit aan wil qua hoeveelheid Satisfyer-toys, want too much is gewoon too much. Toch heb ik de Satisfyer Luxury High Fashion, een toy die al een paar maanden lag te verstoffen, getest! Hieronder lees je mijn review.

Satisfyer is niet uniek in hun combinatie van luchtdruk met vibraties, maar toch zijn er weinig andere merken die er zo ‘hun ding’ van hebben gemaakt. Okay, de Womanizer Duo combineert ook luchtdruk met vibraties, maar die is van een heel andere orde. Daarnaast; de trillingen van de Womanizer Duo bevinden zich intern, Satisfyer combineert luchtdruk (op je klit) met vibraties (op je klit). De Satisfyer Luxury High Fashion doet dit ook.

Dit is een afbeelding van satisfyer luxury luchtdruk toy

Vibreren en trillen?

Het is dus ‘typisch Satisfyer’ om hun speeltjes op luchtdruk ook te laten vibreren. En het is fijn dat ze een soort van ‘signature move’ hebben, want meestal kopiëren ze alles van andere merken. Recent werden er ook trillingen toegevoegd aan de Satisfyer Pro 2 en de Satisfyer Pro 3 en die kregen de naam Satisfyer Pro 2 Vibration en Satisfyer Pro 3 Vibration (logisch) (SATISFYER PRO 2 VIBRATION – SEXTOY REVIEW #575) (SATISFYER PRO 3 – VIBRATION – SEXTOY REVIEW #582). Zowel de versies mét als zonder trillingen van deze toy zijn te koop en aangezien het prijsverschil vaak weinig is (rond de 10 euro) zou ik wel altijd voor de versie mét trillingen gaan, gewoon omdat het kan en omdat het voor jou iets toevoegt. De Satisfyer Pro 2 Vibration en de Satisfyer Pro 3 Vibration kosten € 59,95 trouwens. De Satisfyer Luxury High Fashion kost € 149,95.

De verpakking van de Satisfyer Luxury High Fashion

Een seksspeeltje van € 149,95 mag ook wel in een luxe, high fashion verpakking zitten, of niet? Zit-ie niet. Hij zit in een zwarte doos met kijkvenster en doet heel erg denken aan van die goedkope sieraden-doosjes op de Albert Cuijp-markt met armbandjes en kettinkjes die je voor een 2 euro kunt kopen (en 3 voor 5 euro). Ik heb al vaker sextoys in dit soort verpakkingen gezien en ik word er gewoon niet blij van. Het zijn allemaal dezelfde doosjes, maar met een andere opdruk. In de verpakking zit de Satisfyer Luxury High Fashion, een magneet-oplaadsnoertje, een mooi en stevig bewaarzakje (bonuspunten hiervoor) en een gebruiksaanwijzing.

Dit is een afbeelding van verpakking satisfyer high luxury fashion

Oooh, wat is-ie mooi

Hij is natuurlijk wél heel mooi, deze Satisfyer Luxury High Fashion. De buitenkant is, afgezien van de tuut, helemaal van metaal en dat merk je ook als je ‘m vasthoudt. Hij is een zwaarder dan een gemiddeld seksspeeltje op luchtdruk en ik vind dat wel prettig eigenlijk. Doordat de buitenkant van metaal is, is hij ook meteen een stuk kouder als je ‘m oppakt (al wordt hij ook weer snel warm uiteraard). De kop (met tuut) is vooral best zwaar, maar daardoor valt de toy erg prettig in je hand (en richting je klit). Voor het gebruik van metaal en de daardoor stoere looks geef ik deze toy wat bonuspunten. Als het tuutje nou zwart was geweest, was-ie helemaal stoer geweest trouwens! Enne, over tuutjes gesproken…

Dit is een afbeelding van satisfyer luxury high fashion tuutje

Hier is de tuutjes-zeikerd weer

Hallo! Hadden jullie me al gemist qua tuutjes-zeiken? Hoeft niet hoor! Jullie kunnen HIER altijd al m’n andere reviews lezen over luchtdruk toys en daarin heb ik het eigenlijk altijd over tuutjes; seksspeeltjes op luchtdruk! Het allerbeste tuutje ooit gemaakt is nog steeds de tuut van de Womanizer Pro40 (niet meer te koop in NL); het was een verwijderbare toptuut! Hij is hoger, breder en met een dunnere rand dan alle andere tuutjes van welk merk dan ook! Geef! Me! Toys! Met! Zo’n! Tuut!!!!! De Satisfyer Luxury High Fashion heeft, net als alle andere (nieuw uitgebrachte) Satisfyer-toys een vastzittende tuut. Is sowieso kut natuurlijk. Vooral met schoonmaken.

Ook heeft deze tuut een erg brede rand en dat vind ik persoonlijk niet zo prettig. Het maakt het moeilijker om m’n klit te vinden en ik vind het minder prettig zitten dan tuutjes met een dunnere rand (ter vergelijking; de Womanizer Premium heeft een tuutrand van 3 mm, de Satisfyer Luxury High Fashion een tuutrand van 8 mm) (de Womanizer Pro40 van nog geen halve mm).

Dit is een afbeelding van tuutjes feest luchtdruk toys
Kijk! Bovenin de Satisfyer Luxury High Fashion met z’n 8 mm tuutje, daaronder in het rood de Womanizer Premium van 3 mm. En dan helemaal rechts de Womanizer Pro40 met een tuutje met een rand van 0,5 mm! Dat tuutje loopt van binnen als een soort trechter, terwijl de andere 2 recht naar beneden lopen. Ik denk dat ik een studie sextoyologie ga beginnen en mijn proefschrift ga schrijven over de tuutjes van luchtdruktoys! 

Doet die Satisfyer Luxury High Fashion het een beetje?

Ik heb een heel gevoelige klit, dus als een luchtdruk toy eenmaal op de goede plek zit, dan heb ik maar weinig stimulatie nodig om ook tot een orgasme te komen. En met de luchtdrukstimulatie van deze toy zit het wel goed. Ik ben dus ook iedere keer klaargekomen met deze toy toen ik ‘m testte. Hij heeft 11 luchtdrukstanden en… wat zit ik hier eigenlijk moeilijk te doen, want deze Satisfyer doet precies hetzelfde als eigenlijk alle andere Satisfyers die luchtdruk combineren met trillingen. PRECIES hetzelfde! Ze hebben allemaal 11 luchtdrukstandjes en 10 vibratiestandjes en ik durf er eigenlijk wel vanuit te gaan dat ze dus precies dezelfde motortjes van binnen hebben. Dus als je wil weten wat ik van die toys vind, dan kun je deze reviews lezen: (SATISFYER PRO 2 VIBRATION – SEXTOY REVIEW #575) (SATISFYER PRO 3 – VIBRATION – SEXTOY REVIEW #582). En ja, zo gemakkelijk kom ik van deze review af!

Dit is een afbeelding van satisfyer luxury high fashion vs satisfyer pro 2 vibration
Kijk! Zie hier de knopjes van de Luxury High Fashion naast de Pro 2 Vibration.

Als de goedkoper versies precies hetzelfde doen en ook vergelijkbare knopjes hebben, WAAROM zou je voor zo’n dure Satisfyer kiezen? Zeg het me!? Omdat-ie er ietsje beter uitziet? Omdat-ie een buitenkantje van metaal heeft? Hij is mooi hoor, daar niet van, maar zo ontzettend luxe vind ik ‘m nou ook weer niet. Niks geen high fashion, als je het mij vraagt (en jullie vragen het mij).

Doe’s lief!!!!

Ik begrijp heel goed dat sextoymerken met toys in verschillende prijsklassen komen. Maar je verwacht dan toch wel dat een duurder exemplaar ook iets meer kan dan de goedkopere versies, toch? Zo heeft de Womanizer Premium in vergelijking met de Womanizer Classic de Smart Silence-functie, de Autopilot-functie én 4 standjes extra. Een goede reden om voor de duurdere versie te gaan, lijkt me. Maar bij Satisfyer kunnen alle luchtdruk-toys praktisch hetzelfde en sja, dan is wat mij betreft de keuze snel gemaakt.

Neemt niet weg dat deze luchtdruk-vibratie-combinatie-toys het prima doen. De trillingen kunnen mij persoonlijk niet echt boeien, want ik heb genoeg aan de luchtdruk alleen, maar kunnen voor een ander wel iets toevoegen (al zijn het oppervlakkige trillingen).

Conclusie

Okay, okay, okay, ik geef toe; de Satisfyer Luxury High Fashion is misschien een heel klein tikkeltje stoerder dan alle andere Satisfyer-producten. En hij is door het metaal wat zwaarder en ligt daardoor ook wat lekkerder in de hand. Maar of die ‘luxe’ nou echt 90 euro meer waard is? Mwaaaaaaah, ik vind van niet.

DE SATISFYER LUXURY HIGH FASHION IS HIER TE KOOP (€ 149,95) >>

Overigens kun je ‘m bij Bol.com momenteel voor € 69,99 kopen, zie ik net (HIER), nadat ik deze review al helemaal geschreven had (aaaaaarghhhh). Vind ik een véél betere prijs!!! Je betaalt dan 10 euro meer voor het metaal en de looks en dat is het ook wel waard.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Sandra schreef:

  Huh??? Maar dat is toch een enorm groot prijsverschil of ben ik dan gek? Niet gek dat het dan in puntenaantal verschilt tussen een 7 en een 8. Wel gek dat alle speeltjes intern hetzelfde zijn en allen extern verschillen.
  Dus gek maar goed. Wel weer een leuke review.

 2. DP schreef:

  Wat een bizar prijsverschil, voor niet zo veel extra luxe, en dan weer die bizarre korting. Je bent meer een tuutjes-fluisteraar dan een tuutjes-zeikert, dat laatste lijkt me sowieso geen goed idee, tenzij de toy waterdicht is :)

 3. Heidi schreef:

  Wat ik me afvroeg, hoe lang gaat zo’n apparaatje mee? Zo’n Satisfyer of meer specifiek de Womanizer Liberty. Nog geen jaar lijkt me wat kort maar hoe lang dan wel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.