MJUZE FLOWING – VIBRATOR REVIEW #468

Naam: Mjuze Flowing
Producent: Shots Media BV
Prijs: € 129,95
Formaat: 20 x 3 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Shotstoys.com
Het verkooppraatje: ‘De kop is perfect om te stimuleren terwijl het handvat gebruikt kan worden om in te brengen. De massage wand zorgt ervoor dat je in de zevende hemel zal zijn, net als een godin.’
Is dat ook zo? Hou op met die godin met me hoor, maar de Flowing flowt heel lekker, dat wel!
Cijfer: 8

Dit is een afbeelding van mjuze flowing vibrator wand vibrator test revies

Ik was een tijdje geleden op bezoek bij mijn overburen. Nu ga ik wel vaker op bezoek bij mijn diverse overburen (vooral als er een nestje kittens geboren is, of als iemand een nieuwe pup heeft aangeschaft), maar voor dit bezoekje moest ik met de bus! Aan de overkant van Tiel, de Waal over, ligt namelijk het dorpje Beneden Leeuwen. En in Beneden Leeuwen zit het megagrote bedrijf Shots Media BV. Al bijna vanaf het begin dat ik ‘in de seksindustrie’ werk (zo’n 17,5 jaar inmiddels) heb ik zo af en toe speeltjes van dit bedrijf getest. Vroeger nog voor FOXY magazine, nu natuurlijk voor Climaximaal.nl. Ik kreeg een rondleiding door de extreem grote showroom, met extreem veel speeltjes en ik mocht uitkiezen wat ik maar wilde (dit is waarschijnlijk de natte droom van veel vrouwen). Mijn keuze viel meteen op de Mjuze Flowing; een wand vibrator die je aan 2 kanten kan gebruiken.

Shots Media BV is een bedrijf dat heel veel doet op het gebied van de ‘adult entertainment’, vandaar ook de extreem grote showroom (en het extreem grote bedrijfspand überhaupt). Ze produceren ook enorm veel sekstoys onder diverse merken en 1 van die merken is Mjuze.

De verpakking van de Mjuze Flowing

De verpakking is wat basic. Wat saai. Zeker voor een speeltje van € 129,95. Het is gewoon een kartonnen doos, met daarin een stuk plastic met daarin de Mjuze Flowing en een oplaadsnoertje. Allemaal wat mwaaaaaaah. Ik had toch wel iets luxers verwacht. De Mjuze Flowing is er trouwens ook in het mintgroen en in het zwart.

Dit is een afbeelding van verpakking mjuze flowing vibrator

De look and feel van de Mjuze Flowing

De Mjuze Flowing is gemaakt van 100% roze siliconen en voelt lekker stevig aan. De staafvibrator (of het handvat) is solide en kan niet buigen. De kop van de wand vibrator is daarentegen heel soepel en buigzaam. Ik hou zelf erg van speeltjes die je op verschillende manieren kunt gebruiken en nu kun je dat uiteraard met alle seksspeeltjes, maar de Mjuze Flowing is echt een 2 toys in 1. Vind ik heel leuk. Echt. Heel. Leuk. Daarnaast is de staafvibrator-kant van de Flowing lekker groot (lees; breed) (lees; 4,5 centimter) en ook dat vind ik heel leuk. Okay, vooral lekker.

De Flowing is 100% waterproof en oplaadbaar via USB. Het oplaad-gaatje voor het USB-snoertje is wel wat onhandig geplaatst als je het mij vraagt; middenin de staaf vibrator. Deze plek zal hoe dan ook regelmatig in contact komen met bodily fluids (wat zeg ik; je schuift ‘m zo naar binnen) en al is de Flowing waterproof, toch zul je even extra op moeten letten als je dit gaatje schoonmaakt.

Dit is een afbeelding van oplaadstation mjuze flowing vibrator

De knopjes van de Mjuze Flowing

Ooooooh, mensen! Sorry hoor, maar not sorry! Ik denk dat ik aparte blog ga beginnen onder de naam sekstoyknopjesnazi.nl, want hoe ouder ik word en hoe meer toys ik heb getest, hoe meer ik me stoor aan knopjes op sekstoys die niet functioneren zoals ik wil dat ze functioneren. De knopjes van de Muze Flowing werken in ieder geval totaal niet logisch.

De knopjes van de Flowing zitten op de goede plek, laten we met iets positiefs beginnen. En ze blijven op de goede, logische plek zitten, of je de Flowing nu als wand vibrator of als staafvibrator gebruikt. Maar… de knopjes zitten verzonken in het siliconen en dit is altijd wel een heel mooie, maar niet praktische oplossing, want als je eenmaal bezig bent, dan kun je dit soort knopjes heel slecht voelen. Wil je de vibrator laten vibreren in een ander standje, dan bestaat de kans dat je het verkeerde knopje indrukt. Dat is kut. De vibrator even tussen je schaamlippen vandaan halen om te kunnen zien welk knopje je moet hebben is een optie, maar ja, dan ben je wel weer uit je flow (en het is nu juist de bedoeling om in de flow te blijven met je Flowing).

Verder snap ik de knopjes niet echt. Er zit ook geen gebruiksaanwijzing bij de vibrator, dus ik moet het doen met een plaatje op de verpakking waar op staat wat de knopjes betekenen. Het bovenste knopje is de ‘climax function’, het middelste knopje is de ‘ON/OFF button’ en het onderste knopje is de ‘change vibration mode’. Kom je niks verder mee (behalve dan met de ON/OFF button).

Het is te ingewikkeld om hier uit te leggen in deze review, maar het is mogelijk om de wand vibrator los te laten trillen, de staafvibrator los te laten trillen en ze tegelijkertijd te laten trillen. Hoe dit mogelijk is, dat weet ik niet precies, je moet zelf maar even wat knopjes indrukken (eerst de een, dan de ander en dan weer de een). Overigens denk ik niet dat je de optie ‘staafvibrator en wand vibrator tegelijk laten trillen’ zult gebruiken, omdat als je de ene kant gebruikt, de andere kant als handvat fungeert. En een vibrerend handvat is niet prettig. De trillingen worden, als de ene kant aanstaat, overigens amper doorgegeven aan ‘het handvat’ (de andere kant) en dat is dan weer wel prettig.

Dit is een afbeelding van mjuze flowing 2

De wand vibrator van de Flowing

De wand vibrator van de Flowing is goed. Hard, diep en goed. Wel wat fel. De Flowing heeft 10 vibratiestandjes, waarvan 3 steady en voor mij zijn de eerste 2 steady standjes eigenlijk al meer dan voldoende. De 7 vibratiepatronen zijn divers (gelukkig maar), al zal ik daar zelf niet zo snel gebruik van maken, vooral omdat het hardste van zo’n vibratiepatroon (die gaan van hard naar zacht natuurlijk) mij vaak te hard is. Je kunt de hardheid, of felheid, van de patronen van de Flowing niet regelen en dat is wel jammer. Als wand vibrator alleen zou de Flowing een goede 7 scoren, maar… hij is dus ook nog te gebruiken als staafvibrator.

De staafvibrator van de Flowing

Het feit dat je de Flowing op 2 manieren kunt gebruiken is voor mij echt een bonus! Met ook een bonuspunt! De trillingen van de staafvibrator zijn dan wel een stuk minder hard dan die op de wand vibrator, ze zijn nog wel okay. Ik vind vooral de gebogen vorm (en het formaat) heel erg lekker. En je hoeft de trillingen niet eens aan te zetten, want ook als dildo werkt-ie dikke prima (vooral dik), want hard en met een klein ribbeltje (en ik had niet gedacht dat de bol van de wand vibrator ook prima als handvat zou werken).

Dit is een afbeelding van mjuze flowing 1

Conclusie

Afgezien van de knopjes is dit een hartstikke leuk en divers seksspeeltje. Ik zou willen schrijven; 2 voor de prijs van 1, maar Jesus Christus, € 129,95 is helemaal geen 2-voor-de-prijs-van-1-bedrag! Dat vind ik voor deze toy echt veel en veel te veel. Het lijkt nu net of ze een wand vibrator van 65 euro aan een staafvibrator van 65 euro hebben geplakt en de prijzen voor het gemak ook maar even bij elkaar hebben opgeteld. Voor € 129,95 zou ik eerder 2 losse toys kopen (en die kun je dan ook nog tegelijkertijd gebruiken).

DE MJUZE FLOWING IS HIER TE KOOP (€ 129,95) >>

Maarrrrrrr! Let op! Het mannetje van Shotstoys.com wilde graag een actie doen voor de lezers en lezeressen van z’n overbuurvrouw! Superlief natuurlijk! Met de code LUNA krijg je 50 euro korting op de Mjuze Flowing, waardoor de totaalprijs op € 79,95. Kijk, dat komt een stuk beter in de richting van een 2-voor-de-prijs-van-1-bedrag!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Uny schreef:

  Hmm hij leek leuk op het begin. Maar jammer dat dit m ook niet is.

 2. Ier schreef:

  Lief, die korting. Maar ergens wacht ik gewoon nog steeds op een ultieme versie van de Je Joue Sasi ;)

 3. dirkie schreef:

  I your ton sur ton pink glitter nails…..super cute
  Gezien je natte haren is ie ook al op waterdichtheid getest of waren daar de raketjes voor :)

 4. dirkie schreef:

  tussen de I en your stond een roze hartje emoji maar die valt dus weg bij plaatsing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.