SATISFYER PRO 3 – VIBRATION – SEXTOY REVIEW #582

Naam: Satisfyer Pro 3 – Vibration
Producent: Satisfyer
Prijs: € 59,95
Formaat: 15 x 4 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen en ABS-plastic
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Deze Satisfyer Pro 3 Vibration clitorisstimulator is een elegante en krachtige luchtdruk vibrator. De clitoris wordt aan alle kanten gestimuleerd door middel van pulserende luchtdrukgolven en vibraties.’
Is dat ook zo: Ja, dat is wel zo, zo ongeveer
Cijfer: 7

Dit is een afbeelding van satisfyer pro 3 vibration

Satisfyer is on a rollllll als het gaat om het op de markt pompen van nieuwe seksspeeltjes. Ze verkopen al lang niet meer alleen maar sekstoys op luchtdruk, maar ook vibrators in alle soorten en maten, koppeltoys in alle soorten en maten, vaginaballetjes en buttplugs. De meeste toys zijn qua vorm heel sterk afgeleid (zacht uitgedrukt) van topmerken met bijkomende prijzen, maar Satisfyer zit qua prijs juist erg laag. Dit maakt Satisfyer bij uitstek een merk voor beginners. In deze review bespreek ik de Satisfyer Pro 3 – Vibration!

Satisfyer is in korte tijd uitgegroeid tot 1 van de grotere merken op de sekstoy-markt en dat is best bewonderenswaardig, ware het niet dat ze dus een heleboel schaamteloos kopiëren. Iets waar ze wél zelf mee zijn gekomen zijn de luchtdrukspeeltjes mét vibratie. Ze hebben er dan ook meteen erg veel van op de markt gebracht.

Er zijn momenteel 6 Satisfyers met luchtdruk én vibratie op de markt

Eind 2017 kwam Satisfyer met 3 nieuwe toys op de markt, waaronder de Satisfyer Pro Plus Vibration. Deze toy combineerde luchtdruk met vibratie en daarmee was Satisfyer de eerste sekstoyfabrikant die dit deed. Top! Natuurlijk kon er nog wel wat verbeterd worden, maar hé; leuk bezig en eindelijk ook eens iets origineel en niet gejat! Check: SATISFYER PRO PLUS VIBRATION – VIBRATOR REVIEW #406!

Je zou zeggen; goh, Satisfyer, verbeter die Satisfyer Pro Plus Vibration to the max en klaar ben je! Maar nee, zo rollllllllen ze dus niet bij Satisfyer! Bij Satisfyer dachten ze; we brengen 5 nieuwe toys op de markt in verschillende prijsklassen en de gebruikers zoeken het maar lekker uit!

Dit is een afbeelding van satisfyers op luchtdruk en vibraties
Dit zijn dus 6 toys die allemaal precies hetzelfde kunnen. En al die namen beginnen ook steeds meer op elkaar te lijken, pro, deluxe, fashion, vibration, luxury!

Satisfyer Luxury High Fashion (€ 149,95)
Satisfyer Luxury Haute Couture (€ 129,95)
Satisfyer Luxury Prêt-à-porter (€ 129,95)
Satisfyer Pro 3 Vibration (€ 59,95)
Satisfyer Pro 2 Vibration (€ 59,95)

Wat precies de verschillen zijn tussen deze toys? Geen idee! Ze zien er dan wel allemaal verschillend uit, maar ze hebben allemaal dezelfde opties (11 luchtdrukstandjes en 10 vibratiepatronen). Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar ik denk dat de motortjes in al deze 5 toys hetzelfde zijn. Maakt dat uit? Nou, de duurste is € 149,95 en de goedkoopste is € 59,95. Je maakt mij niet wijs dat die 90 euro verschil in het materiaal zit.

De verpakking van de Satisfyer Pro 3 – Vibration

De verpakkingen van deze Satisfyer is lekker basic. Gewoon een kartonnen doosje met daarin de Satisfyer, een USB-oplaadsnoertje en een gebruiksaanwijzing.

Dit is een afbeelding van verpakking satisfyer pro 3 vibration

Eerste indruk van de Satisfyer Pro 3 – Vibration

M’n eerste indruk was uiteraard; man, man, man, alwéér een seksspeeltje op luchtdruk met vibraties! Hoeveel kun je er ontwerpen! Hoeveel kun je er produceren? Hoeveel kun je er verkopen en on a personal level; hoeveel kun je er testen? Nou ja, allemaal dus, want zo ben ik uiteindelijk wel. Deze Pro 3 -Vibration vind ik qua vorm heel prettig, het is niet meer de oorthermometer-vorm die de meeste toys op luchtdruk hebben en de staafvorm spreekt mij aan. Ook de kleur, zwart dus, is weer eens wat anders (ik ken geen andere zwarte luchtdrukvibrator) (oh, wacht, dat moet zijn; ik héb geen zwarte luchtdrukvibrator, want de Womanizer Premium is er ook in het zwart) (oh de Womanizer Duo heb ik wel in het zwart, maar die toy is from a whole other level en verdient z’n eigen categorie, dus eh, nou ja, nevermind) (zwart is een prachtige kleur voor een sextoy).

Dit is een afbeelding van review satisfyer pro 3 vibration

Het tuutje van de Satisfyer Pro 3 -Vibration

Ik ben een tuutjes-fetisjist of misschien eerder een tuutjes-zeikerd, maar de meeste luchtdruktoys hebben eenzelfde gevoel qua ‘zuigen’ en als je dit soort toys dan met elkaar moet vergelijken, dan gaat het wat mij betreft dus allereerst om het tuutje.

Het tuutje van de Satisfyer Pro 3 – Vibration zit vast. En het is juist het tuutje dat je over je clitoris moet zetten zodat er een soort vacuüm ontstaat waarbinnen de luchtdrukstimulatie plaats kan vinden. Met andere woorden; binnenin dat tuutje wordt het best wel vochtig van vaginavocht, eventueel in combinatie met glijmiddel. En een vastzittend tuutje is lastig schoon te maken (en dat is kut).

Dit is een afbeelding van tuutje satisfyer pro 3

Bijkomend nadeel van het tuutje; hij is indrukbaar. Hierdoor is het nóg moeilijk schoon te maken, want er zit dus een holle ruimte waar wel van alles in kan, maar waar je heel lastig bij kunt komen als je ’t schoon wil maken. Je kan het niet eens zien, maar trust me; daar gaan bacteriën leven.

Indrukbaar tuutje

Okay, dat indrukbare tuutje, dat is de klote met schoonmaken, maar hoe voelt-ie? Ja, en daar moet ik Satisfyer toch wat punten voor geven; ik vind ‘m heerlijk voelen. De meeste luchtdruktoys hebben harde tuutjes (en daar is helemaal niks mis mee), maar dit zachte, dat vind ik eigenlijk wel heel prettig. Het tuutje is ook groter dan een gemiddeld luchtdruktoy-tuutje en dat vind ik fijn. De opening van het tuutje is 1,5 centimeter.

Dit is een afbeelding van indrukbaar tuutje satisfyer

Ik weet dat het een totaal niet-sexy woord is, maar ik vind het gevoel van dit tuutje om m’n klit (en dan de luchtdrukstimulatie aan) ‘zompig’. Omdat je het tuutje wat in kunt drukken en de rand erg dik is (ook toch wel een centimeter) geeft dit een erg prettig gevoel. Echt iets extra’s bovenop de luchtdrukstimulatie. Alsof iemand met z’n lippen getuit aan je clitoris zuigt. Zoiets. Veel glijmiddel erbij, luchtdrukstandje 1 of 2 en wat afwisselen met hard duwen en zacht duwen en ik ben blij. Op zo’n moment denk je niet aan het schoonmaak-debacle dat nog gaat komen.

De luchtdrukstimulatie-standjes en -knopjes

De Satisfyer Pro 3 – Vibration heeft 11 luchtdrukstimulatie-standjes. En… waar bij sommige Satisfyers de boel nog wel eens wil haperen of een te grote sprong maakt qua zuigkracht zijn deze 11 standjes echt goed trapsgewijs te noemen. Fijn.

De knopjes van deze toy zijn echt totaal niet voelbaar en dat zijn echt een heleboel minpunten en ook totaal onnodig als je het mij vraagt. Ik voel de knopjes dus niet en ik heb deze toy nu zo’n 20 keer gebruikt (ja, het was weer eens zo’n toy die het dichtste in de buurt lag) en ik kan maar niet aan die knopjes wennen. Het is steeds weer trial and error als je een standje harder of zachter wil. Jammer.

Dit is een afbeelding van satisfyer pro 3 vibration test review luna

De vibraties van deze luchtdruktoy

Sja, wat zal ik eens van de vibraties van de Satisfyer Pro 3 – Vibration zeggen? Het zijn oppervlakkige vibraties, dat allereerst. Dus niet heel diep, niet heel bijzonder. Als je de toy alleen laat vibreren, dan voel je ze (niet zo heel erg in het tuutje, maar meer op het goud-metalen-gedeelte). Je zou heel eventueel deze toy kunnen gebruiken met alleen de vibraties aan en dan zou je heel eventueel, misschien, per ongeluk een orgasme kunnen krijgen. Ik niet.

Als de luchtdruk eenmaal aanstaat en je zet dan de vibraties aan, dan zou dat misschien even een extra boost kunnen zijn. Er zijn 10 vibratiepatronen, waarvan 3 steady. Het geeft iets extra’s, al vind ik het moeilijk om bij gelijktijdige stimulatie (dus luchtdruk en vibratie) te onderscheiden waar wat nou precies vandaan komt.

Conclusie

Ja, dat zompige gevoel van het tuutje vind ik écht een dikke bonus. Heel. Erg. Fijn. Qua luchtdrukstimualtie vond ik deze toy dus goed. Stel dat dit de enige toy op luchtdruk zou zijn die ik zou hebben, dan zou ik niet heel ongelukkig zijn. De vibraties kunnen voor sommige klitjes een leuke extra feature zijn, maar voor mij had het niet perse gehoeven. Maar qua schoonmaken moet je voor deze toy echt wel even wat tijd uittrekken, er een borsteltje bij pakken en dan nog, dan nog! Ik krijg dit ding in ieder geval niet 100% schoon van binnen en ik vraag me af hoe dat er na een half jaartje uit gaat zien.

DE SATISFYER PRO 3 – VIBRATION IS HIER TE KOOP (€ 59,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Anne schreef:

  En het tuutje kan los komen (slecht geplakt), zoals bij mij.. :(
  Spijtig, want ik vond hem voor de rest wel heel goed.
  Vooral de vorm want wat zijn die andere vormen onhandig volgens mij, en de vibraties er (af en toe) bij.

 2. Marjan schreef:

  Jammer dat je hem niet zo goed schoon kan maken, want dat vind ik best wel heel erg belangrijk eigenlijk….
  Hij ziet er wel heel mooi uit, dat dan weer wel….

 3. DP schreef:

  Tijd voor een: Satifyer Pro 3 Replaceable Head Luxury Limited Even Longer Name Edition
  :)

 4. Anne schreef:

  Hopelijk test je binnenkort ook eentje of meerdere uit de reeks Layons van Satisfyer?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.