DUO VIBRATOR REVIEW #362: RIANNE S. XENA RABBIT

Naam: Xena Rabbit Vibrator
Fabrikant: Rianne S.
afmeting: 17,5 centimeter x 3,7 (breedst) / 2,7 (smalst)
Batterijen/ oplaadbaar: magnetisch oplaadbaar via USB
Prijs: € 59,-
Waar te koop: Bol.com
verkooppraatje: ‘De Xena Rabbit vibrator uit de nieuwe collectie van Rianne S. is een prachtig gevormd seksspeeltje voor vrouwen. Met zijn natuurlijke rondingen sluit deze ‘rabbit vibrator’,ook wel ‘tarzan vibrator’ genoemd, naadloos aan op de vrouwelijk vormen van jouw lichaam.’
Is dat ook zo: Ja, nou, ehm, gewoon prima ding eigenlijk
cijfer: 8

xena rianne s

Ik ontving een tijdje terug een doos vol met leuke, geile dingetjes en in die doos bevond zich ook de Xena rabbit vibrator van Rianne S.! De laatste tijd heb ik een beetje een haat-liefde-verhouding met speeltjes van dit merk, maar met deze Xena is het op 1 ding na toch wel liefde.

De Xena komt in een prachtige hardkartonnen doos met daarop een soort goud met paars marmereffect gedrukt. En een afbeelding van de Xena; een duo vibrator, of rabbit vibrator, of tarzan vibrator, hoe je het ook wil noemen. Binnenin de doos zit de Xena, een USB-oplaadsnoer (via magneet), een gebruiksaanwijzing en… een ARMBAND!

xena rianne s duo vibrator

Bij de Xena zit dus een gratis armband

Er zullen vast vrouwen zijn die me voor gek verklaren en zo’n ‘gratis’ armband juist heel erg leuk en attent vinden, maar ik vind het stom. Ik draag geen armbanden en als ik een armband zou dragen, dan wil ik er graag zelf eentje uitkiezen die bij me past. Dit voelt als een opgedrongen iets. Oh, wat leuk! Een nep-rosé-goud armbandje met inscriptie! Altijd al willen hebben! Nee, ik koop een vibrator en dan verwacht ik ook een vibrator. En als je er dan al een cadeautje bij doet, doe er dan iets ‘seks-spelletjes-achtigs’ bij. Een blinddoek, een cockring, een flesje glijmiddel, weet ik veel. Maar een armband heeft niets met seks te maken en ik snap dat het merk Rianne S. zich wil richten op de zelfbewuste vrouw, blablabla, maar ik heb liever een heel goed seksspeeltje dat een paar euro goedkoper is, dan dat ik een armband krijg opgedrongen die vast en zeker is meeberekend in de prijs. Maar misschien ben ik gewoon een zeikwijf aan het worden. Dat denk ik eerder.

xena rianne s rabbit vibrator

De inscriptie is trouwens ‘She believed she could so she did’. Een soort van ‘geloof in jezelf’. Een quote voor echte powervrouwen dus. ZUCHT! Maar goed, ik moet eerlijk zijn; als er een broche bij deze vibrator had gezeten met de tekst ‘Fuck you all, bitches’, dan had dit seksspeeltje zeker 2 punten hoger gescoord. Dus het is maar net wat je een leuk cadeautje vindt.

Maar hoe trilt die Xena van Rianne S., ronde 1?

Uiteindelijk maakt het natuurlijk geen reet uit wat voor een cadeautje je erbij krijgt, het gaat erom of-ie een beetje lekker voelt en lekker trilt. De Xena is al opgeladen, dus je kan meteen beginnen. En, zoals altijd, begon ik zonder de verpakking of de gebruiksaanwijzing te lezen. En… die eerste testronde beviel me eigenlijk heel erg goed. De trillingen zijn niet megadiep, maar wel lekker. Stevig. De trillingen in de staaf zijn helaas dieper en harder dan die op je klit (waarom is dat toch, vrouwen willen toch juist de goede trillingen tegen hun klit), maar beide trillingen zitten tegen het diepe aan. Beetje in het midden, maar zeker niet oppervlakkig.

rianne s xena

De Xena heeft 10 verschillende vibratiepatronen die je allemaal harder en zachter kunt laten trillen en… ik ben erg te spreken over de diversiteit aan patronen! Er zit een tergend langzaam opkomend trilstandje tussen dat ik persoonlijk erg fijn vind, maar uiteraard vind iedere vrouw waarschijnlijk een ander standje het lekkerst. Zoekt en gij zult vinden!

Pas toen ik aan deze review begon en de verpakking las, kwam ik erachter dat de Xena nog een extra optie had die ik helemaal niet had opgemerkt; een verwarmende functie (ik had die optie blijkbaar niet aangezet) (of ik was gewoon al klaargekomen voordat de Xena überhaupt opgewarmd was) (hij doet het dus prima, dat trillen, wat mij betreft).

Maar hoe trilt die Xena van Rianne S., ronde 2

Van mij had het feit dat de Xena dus een ‘warmte functie’ heeft wel iets prominenter gepromoot mogen worden op de verpakking. Ook in het promotiepraatje staat niets over deze extra functie. En dat is jammer, want het is een héle leuke functie. Ik testte al eerder de wat van deze verwarmende vibrators (SEXTOY REVIEW #245: L’AMOUROSE ROSA ROUGE (wat mij betreft nog steeds de beste verwarmende vibrator), VIBRATOR REVIEW #338: HEAT FLUSHED, VERWARMENDE RABBIT VIBRATOR en de VIBRATOR REVIEW #344: SENSEMAX – SENSEVIBE WARM (ook top)).

Dat verwarmende effect is dus écht leuk en lekker. En deze functie is ook best lekker op de Xena van Rianne S., alleen moet je wel heel lang wachten voordat de vibrator is opgewarmd. In de gebruiksaanwijzing staat 3 tot 4 minuten, maar maak daar maar 10 minuten van. En als de vibrator dan eenmaal warm is, dan is het dus alleen maar de staaf en dan ook maar een ietsiepietsie klein stukje. Dat had dus veel beter gekund. Jammer, maar helaas. Toch is deze vibrator door deze verwarmende functie (die het dus niet heel erg goed doet) een stukje leuker geworden dan als hij alleen maar zou trillen. Hij was al prima, maar dit voegt tóch weer iets toe. Bonuspuntje!

De knopjes van de Rianne S. Xena

Dikke vette chapeau voor het knoppensysteem van deze Xena! Je moet misschien wel even de gebruiksaanwijzing doorlezen (zodat je weet hoe je die verwarmende functie aanzet) (gewoon door op de ‘H’ van ‘heat’ te drukken bijvoorbeeld), maar verder werkt het zeer prettig (als je het eenmaal doorhebt). Er zitten 5 knoppen op en dat lijkt veel, maar ze hebben dus allemaal een functie! De middelste knop is de aan- en uitknop (altijd fijn), dan dus de knop voor de verwarmende functie, een knop om door de 10 verschillende vibratiepatronen te scrollen én nog een plusknop en nog een minknop. En met die plusknop en minknop kun je de vibratiepatronen dus harder en zachter laten trillen. Het is terwijl je bezig bent altijd even zoeken naar de juiste knopjes, maar dat is een paar keer oefenen en dan kun je het ‘blind’.

Conclusie

Totaal geen verkeerde duo vibrator! De knopjes zijn erg handig en het aantal vibratiepatronen is lekker en divers! Hij trilt niet superdiep, maar wel lekker en de verwarmende functie maakt ‘m extra leuk. Ook is dit de goedkoopste verwarmende vibrator die ik mocht testen en daar valt ook wat voor te zeggen (al is de verwarmende functie in de andere vibratoren wel beter). Met rabbit vibratoren is het altijd spannend of hij wel bij jouw lichaam past (of hij wel tegelijkertijd je G-spot en je clitoris raakt dus), maar de Xena is flexibel, dus je kunt ‘m gemakkelijk zo buigen dat jij het lekker vindt. Ik ben in ieder geval onder de indruk van dit product. Enne, dat je er een armband met een corny spreuk bij krijgt, ach, misschien is dat gewoon wel heel lief.

DE RIANNE S. XENA IS HIER TE KOOP (€ 59,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Tess schreef:

    Ja, ik ben dus zo iemand die zo’n armbandje echt heel leuk vind. Ik wil echt zo’n armbandje hebben! En als er een broche komt met Fuck you, bitches, wil ik die sowieso ook! <3

  2. An schreef:

    Die tekst op het armbandje vind ik persoonlijk tenenkrommend. En om nou iets om je pols te dragen waar ook de naam van het betreffende sexspeeltjesmerk op staat gaat me ook te ver. Je mag alles van me weten behalve mijn pincode en welke seksspeeltjes ik in huis heb….
    Bij mij zou ie in de prullenbak belanden. De vibrator zelf ziet er wel goed uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.