AVANT D1 – DILDO REVIEW #608

Naam: Avant D1 dildo
Producent: Blush Novelties
Prijs: € 67,95
Formaat: 31 centimeter lang, kop is 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘vant D1 is een fijn vormgegeven dildo met een lichte kromming.’
Is dat ook zo: Ja, is zo
Score: 6

Dit is een afbeelding van avant dildo blush novelties

Kan een mens ooit genoeg dildo’s hebben? Jazeker, want eigenlijk heb je aan 1 goeie genoeg, maar het is wel heel leuk en afwisselend om meerdere (goeie) dildo’s te hebben! Ik zag de Avant D1 van Blush Novelties in de shop van Easytoys.nl en was meteen verliefd op de gezellige knalkleurtjes! Ik kreeg ‘m opgestuurd, heb ‘m getest en hieronder lees je m’n dildo-review!

Vroeger, oma vertelt, vond ik dildo’s weinig boeiend. Want wat had je nou eigenlijk aan een toy die niet trilde? Daar viel niet mee klaar te komen toch? Fout! Ik had het jaren fout! Want dildo’s zijn juist een enorm fijne toevoeging aan mijn arsenaal aan sekstoys! Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen en vormen en het is leuk om daarmee te experimenteren. Hoewel geen enkele dildo mijn favoriete Njoy Pure Wand (NJOY PURE WAND – DILDO REVIEW #333) van de nummer 1 plaats kan stoten is het wel leuk om te zorgen voor goede nummer 2’s! De Avant D1 gaat dat helaas niet worden, maar hij staat wel enorm vrolijk op m’n nachtkastje.

Dit is een afbeelding van dildo blush novelties avant d1
Kijk ‘m een prachtig zijn!

De verpakking van de Avant D1

Het is niet een heel bijzondere verpakking, maar hij matcht wel heel erg mooi met de dildo zelf! Zeker als je de witte doos er vanaf haalt, dan blijft er een blauw, roze, paarse doos over waar de Avant D1 in zit. En verder zit er ook niks in, want verder heb je ook niks nodig natuurlijk (geen oplaadsnoertjes en een handleiding hoeft ook niet echt als het om een dildo gaat, lijkt me).

Dit is een afbeelding van verpakking blush novelties dildo

De hardheid van siliconen dildo’s

Helaas staat er op de doosjes of in de beschrijving van siliconen toys nooit, of bijna nooit, wat de ‘hardheid’ of ‘firmness’ van de toy is. En dat is heel erg jammer! Want siliconen toys kunnen dus variëren van mega-slap tot keihard en alles daartussenin. En de fabrikanten van de toys kunnen daarin ook weer variëren, dus wanneer de ene zegt; deze toy is gemaakt van stevige siliconen dan kan hetzelfde soort materiaal juist bij een andere fabrikant betekenen ‘medium zachte siliconen’. Kortom, ook hier wordt er niks standaard gebruikt in de industrie! En dat is jammer!

Dit is een afbeelding van durometerchart

Want! Kijk! De hardheid van siliconen meet je in Shores, het zou erg fijn zijn als toy-companies op hun verpakking zouden schrijven met welke Shore je te maken hebt. Is dus helaas niet zo, al doen sommige kleinere bedrijven dit wel. Je zou het eventueel ook kunnen vragen aan de fabrikant, mocht je twijfelen.

Heel slappe siliconen toys zijn bijvoorbeeld niet prettig om bijvoorbeeld te gebruiken in een harnas of om ‘hard mee op en neer te gaan’. De dildo klapt dan regelmatig dubbel tegen je vagina en hoewel dat voor een keertje geinig is, gaat de lol er na een paar keer wel vanaf.

Dual-Density dildo’s

Bij vibrators heb je vaak een onderdeel van metaal wat omhuld is met siliconen, waardoor de toy stevig is, maar aan de buitenkant toch zacht aanvoelt. Dit heb je overigens ook met de zogenaamde ‘dual density’-toys (meestal dildo’s en buttplugs). Die bestaan uit 2 soorten siliconen; een harde voor de basis, met daaromheen een wat zachtere voor het lekkere gevoel! Dual-Density dildo’s zijn vaak erg prettig in gebruik (vind ik) (want best of both worlds).

De Avant D1 is nogal slapjes

De Avant D1 dildo is dus geen Dual-Density dildo. En als ik de Shore-lijst erbij zou pakken zou ik ‘m categoriseren in onder de Shore 20A en dat terwijl ik voor een toy als deze eigenlijk wel een 50A zou willen. Snapt u ‘m nog? De Avant D1 is qua formaat gemiddeld (17 x 4 centimeter) en qua formaat ook goed te hanteren (in te brengen) (uiteraard met glijmiddel op waterbasis), maar qua hardheid, of dus eigenlijk slapheid gaat het mis. Wanneer je ‘m inbrengt en laat zitten is er niks aan de hand, maar als je wat harder in en uit wil bewegen, dan klapt-ie regelmatig dubbel. Je kan ‘m wel zachtjes in je (laten) bewegen, maar ook dat voegt niet heel veel toe.

Dit is een afbeelding van gekleurde dildo blush novelties avant d1
Yep! Ik verdien 100 punten voor de nagellak!

De ribbel zit aan de verkeerde kant

De Avant D1 is gebogen en dat is altijd een prettige eigenschap van seksspeeltjes die je in je vagina brengt! Je brengt dat soort toys in met ‘het puntje naar boven’, dus met het puntje richting je navel gericht. Nu vraag ik mij af; waarom zit de ribbel van de Avant D1 aan de onderkant van deze toy? Mijn G-spot bevindt zich toch echt aan de andere kant. Dus m’n G-spot wordt niet echt gestimuleerd en dat is voor mij toch echt wel dé nummer 1 reden om een (goede) dildo te gebruiken!

Dit is een afbeelding van ribbel dildo avant d1 blush novelties

Ik heb geprobeerd om deze toy andersom in te brengen om zo wel wat van die ‘ribbel’ (zo groot is-ie nou ook weer niet) te voelen, maar dat is niet echt heel prettig. De zuignap is trouwens wel erg sterk, maar ook hiervoor geldt; de toy zelf is te slap, dus echt handig werkt het allemaal niet dan.

Conclusie

Als je naar de ze dildo kijkt, dan wordt je vanzelf vrolijk, maar in het gebruik valt hij mij best wel tegen. Hij is gemiddeld van formaat en ook gemiddeld (of eigenlijk wel een beetje onder-gemiddeld) qua prestataties. Hij is te slap en hij mist voor mij echt een lekkere ribbel of kop die m’n G-spot kan stimuleren. Hou je van simpel en rechttoe-rechtaan, dan is de Avant D1 best okay.

DE AVANT D1 DILDO IS HIER TE KOOP (€ 67,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. EG schreef:

    Mooi detail om je nagels te lakken in dezelfde kleuren! Maar ehh, die maat van 31×5 in de titel klopt niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.