BOY TOY REVIEW #155: HOT LIPS MASTURBATOR

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Testman J.T. onderwierp deze week de Hot Lips Masturbator aan een uitgebreide test en ik krijg bijna medelijden dat ik ‘m dit speeltje stuurde om te testen. Bijna dan hè?

Naam: Hot Lips Masturbator
Producent: Fetish Fantasy
Prijs: 24,95 (aanbieding)
Formaat: 203 mm x 118 mm x 38 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Verwen jezelf met de meest realistische verwarmde masturbator ter wereld! (…) De ongelooflijk realistische mond en lippen geven het gevoel van een echte blowjob – alleen dan beter.’
Is dat ook zo: Hahahahahahahaha en nog een keer hahahahaha.
Score: 2

hotlipsmasturbator

“En bedankt, Luna”, zei ik toen ik de doos kreeg met deze Hot Lips van Fetish Fantasy. Het yukiyuki-gehalte straalde al van de verpakking waarop een blonde bimbo je geil (??) aankijkt en zegt dat ze ‘hot is for my cock’! Yeah right, geef mij dan je telefoonnummer maar in plaats van mij met deze masturbator op te zadelen!

Want wat een ellende ding. Ik heb niet eens zin er veel woorden aan vuil te maken. Voor € 24,95 krijg je een masturbator die aan de voorkant een gezicht moet voorstellen. Neus en lippen zijn daadwerkelijk te herkennen, maar die lijken meer op die van een man dan die van die bimbo op de voorkant van de verpakking. Achter de mond zit nog een dunne siliconen koker met aan de binnenkant wat bobbeltjes. Tevens krijg je een sleeve die je in de magnetron kunt opwarmen, een sachet toy cleaner en wat glijmiddel.

mastubatorlippen

Tijd om te testen. Ik doe de sleeve 1 minuut in de magnetron en schuif ‘m dan over die siliconen koker. Hahaha, ja, daar begint al het eerste probleem, want… dat lukt je dus niet. Het ding is veel te slap en glibberig om door die sleeve te krijgen. Toen ik het na 10 minuten eindelijk wel voor elkaar had gekregen, weigerde Junior dienst. Iets waar ik (klop, klop) nog nooit, maar dan ook NOOIT last van heb gehad. Maar Junior verdomde het. Maar… ik kreeg een idee! Ik zou even de hiervoor geteste Pulse gebruiken… Dat zou Junior leren. Dus Junior in de Pulse gelegd, trilplaat op maximaal gezet en ja… enkele seconden later was hij klaar voor actie. Hahahaha, ja, dat dacht ik dus. Dat stomme hoofd is te zwaar voor het kokertje erachter en valt dus steeds omlaag. Die sleeve is van gel gemaakt en geeft dus ook geen houvast. Kutding! Nou ja, dan nog maar klodder glijmiddel (waar enkele druppels voldoende zouden moeten zijn) erop gesmeerd en gaan voor volk en Vaderland. Hahahaha, helaas, dat ding houdt echt kut vast dus echt lekker ‘stroken’ gaat ook niet. Ik geef het maar op. Misschien ook wel verstandig, want ik zou ook echt niet weten hoe ik dit ding schoon zou moeten maken. Mondje vol gieten met water in de hoop dat het sperma vanzelf eruit spoelt? Dacht het niet. Yuk.

Zonde van je geld dus. Het enige leuke aan dit ding is de tekst op de doos. Maar die kun je ook HIER lezen. Scheelt je weer € 24,95. Oh ja, toch 2 punten omdat ik het idee (van de voorverwarmde sleeve) wel een originele vind. Jammer van de yukiyuki-uitvoering.

DE HOT LIPS MASTURBATOR IS NIET MEER TE KOOP…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.