VIBRATOR REVIEW #338: HEAT FLUSHED, VERWARMENDE RABBIT VIBRATOR

Naam: Heat Flushed
Producent: Heat
Prijs: € 149,95
Formaat: 22 x 3,5 maximaal en 2,8 minimaal
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar (via USB)
Materiaal: siliconen
Het verkooppraatje: ‘De Heat Flushed is een verwarmende vibrator. Dit houdt in dat de vibrator zelf warm kan worden. Door een speciaal verwarmend element in de schacht van de vibrator, zal de vibrator heerlijk warm aanvoelen.’
Is dat ook zo: Nou, ik word hier niet warm van…
Score: 5

Het eerste seksspeeltje met een ‘verwarmende functie’ dat ik mocht testen was de L’Amourose Rosa Rouge! Een topspeeltje dat mede zo top was, juist door die verwarmde functie. Toen ik hoorde dat ze bij Easytoys.nl het merk Heat gingen verkopen stuurde ik meteen een mailtje naar het mannetje van Easytoys.nl; ‘Hé, zou het misschien, alsjeblieft mogelijk zijn dat je mij zo’n speeltje opstuurt? De Flushed bijvoorbeeld? Lijkt me leuk.’ En… de mannetjes en vrouwtjes bij Easytoys.nl zijn de beroerdste nooit en een dag later werd de Flushed al door de postbode bezorgd. Tijd voor een test!

De afgelopen jaren waren de ‘klitzuigers’ oftewel de ‘vacuümzuigers’, oftewel seksspeeltjes met ‘luchtdrukgolven die de clitoris stimuleren zonder hem aan te raken’ een ware trend (Womanizer was de eerste en er volgende velen, velen anderen). Een trend die nu in seksspeeltjesland gaande is zijn de ‘verwarmende seksspeeltjes’. Oftewel; seksspeeltjes die warm worden tijdens het gebruik. Nu worden de meeste seksspeeltjes wel warm tijdens gebruik, maar deze hebben dus een ingebouwd verwarmingselementje waardoor ze al van te voren warm worden!

Maar wat doet zo’n verwarmende vibrator eigenlijk?

De Flushed is dus een verwarmende vibrator en dit betekent dat de vibrator zélf warm wordt door een speciaal verwarmend element in de schacht van de vibrator. De Flushed warmt op tot 38 graden en dit is dus een tikje warmer dan je eigen lichaamstemperatuur. En… dus ook een tikje warmer dan een gemiddelde pik, want die is gemiddeld 37 graden. Een gewone vibrator is (in het begin dan hè) nogal koud en daardoor voelt penetratie met een verwarmende vibrator doorgaans realistischer. Niet dat dat nu een vereiste is, want van mij mag de penetratie met een seksspeeltje juist héél anders voelen dan penetratie met een pik. Wat wél een feit is; doordat je een vibrator gebruikt die warmer is dan je eigen lichaamstemperatuur zal je huid gevoeliger worden (want de bloedvaatjes worden wijder). En dit, lieve lezers en lezeressen, is dus de reden dat seks met een verwarmend seksspeeltje ten opzichte van een niet-verwarmend seksspeeltje intenser zal voelen.

De verpakking en vormgeving van de Flushed

De Flushed komt in een basic verpakking (plastic met daaromheen karton) waar eigenlijk niks mis mee is, ware het niet dat ik hier te maken heb met een product van € 149,95. Daar verwacht ik toch eigenlijk wel wat chiquers van. Iets met bladgoud en een kekke bewaardoos in de vorm van een konijn en dan allemaal hele mooie, gekleurde satijnen stofjes erin.

Ook de vormgeving van de Flushed zelf kan me niet echt heel erg warm maken (haha, snap je ‘m; ik word niet warm van de vormgeving van een opwarmende vibrator) (als je je eigen grapjes uit moet leggen zijn ze nooit leuk, Luun). Maar het moet gewoon gezegd worden; tarzan vibrators, oftewel duo-vibrators oftewel rabbit vibrators, met een KONIJNTJE met oortjes die dan tegen je klitje gaan wiebelen. Hou op met me hoor. Ik kan dan aan niets anders denken dat liedje: Kom op konijntje doe maar wiebele, wiebele / Kom op konijntje doe maar wiebele, wiebele.’ Wil je dit liedje ook de hele dag in je hoofd? Klik dan maar: HIER. Kortom; een rabbit vibrator met een konijntje vind ik ouderwets.

De ribbels van deze Heat Flushed daarentegen… daar ben ik dan wel weer over te spreken! Lekkere ribbels, vergelijkbaar met die van de Fun Factory Tiger (VIBRATOR REVIEW #318: FUN FACTORY TIGER G5 BLACK LINE)! De Heat Flushed is niet zo groot als de Fun Factory Tiger, meer een gewoon lekker gemiddeld formaatje.

Maar hoe doet-ie het?

Maar hoe zit het met het warm worden van de Heat Flushed? Onderaan de vibrator zitten 3 knopjes en het onderste knopje is het ‘opwarmknopje’. Als je erop drukt zet je het verwarmingselement aan en na 5 minuten is het wel warm in het midden, maar niet aan het topje. Zelfs koud. Ook na een kwartier is alleen nog het middelste stuk warm. Hmmm… het voelt wel lekker en ik snap écht heel goed de aantrekkingskracht van een ‘al opgewarmde vibrator’, maar het verwarmingselement van de Heat Flushed zit tussen de 2e en 3e ribbel, dus je ‘schuift’ sowieso een koud topje naar binnen. Dus het hele ‘een al opgewarmde vibrator voelt realistischer’ kan dan wel waar zijn, maar het moet dan wel een geheel verwarmde vibrator zijn, lijkt mij.

Maar eh, trilt-ie dan wél een beetje lekker?

De Heat Flushed heeft 2 motortjes; 1 in het konijntje en 1 in de schacht. En allebei die motortjes hebben 12 trilstandjes. En die zouden op zich ritme-technisch nog wel leuk kunnen zijn als ze niet zo’n ongelooflijke irritante herrie zouden maken! Als je allebei de dingen tegelijk laat trillen in een verschillend ritme, dan is dat dus echt op zich wel enigszins eventueel lekker (oppervlakkige, middelmatige trillingen), maar al m’n OCD-autisme-ADHD-knopjes worden ingedrukt. Totale kortsluiting in m’n hoofd van die niet-synchroon-maar-wel-irritant-hoog-piepende geluidjes. Soort brainfreeze, maar dan dus een pussyfreeze.

Maar eh, wel gelukt dat orgasme Luun?

Nou… het is me gelukt om met de Flushed klaar te komen, maar dat kunstje is voor zo’n 20% te danken aan de ribbels van de Heat Flushed, zo’n 5% aan de trillingen van de Flushed, zo’n 5% aan de warmte van de Flushed, zo’n 40% aan het geile fist-fuck-filmpje dat ik aan het kijken was (op HARD volume) en zo’n 30% aan mijn manier van met die vibrator op-en-neer-bewegen-en-ondertussen-dat-klote-konijntje-tegen-m’n-klit-aanduwen.

Conclusie

Allemaal heel leuk en best aardig deze vibrator en ach, je kan er dus zeker wel een tijdje plezier mee hebben, maar waarom moet deze vibrator in Godsnaam € 149,95 kosten! Voor dat geld krijg je dus een middelmatige verpakking, geen stevige bewaardoos, geen bewaarzakje, middelmatige trillingen en een gehoorbeschadiging (ja, dit laatste overdrijf ik, ik weet het). En ja, die verwarmende functie is echt wel leuk hoor. Echt geil. Voegt echt iets toe. Maar ja. Moet dat nou echt € 149,95 kosten? Dan zou ik dus zelf eerder voor een product van L’Amourose gaan (de eerste seksspeeltjes-fabrikant die met zo’n verwarmende functie kwam en die ook nog eens producten heeft met AWESOME trillingen, AWESOME verpakking en AWESOME vormgeving) (check hier anders mijn REVIEW #245: L’AMOUROSE ROSA ROUGE. Dus… de Flushed van Heat is wat mij betreft typisch een gevalletje van effe snel willen cashen met een geinige, nieuwe functie zonder écht op de rest van kwaliteit te letten. Maar voor een eurootje of 70 was dit een hartstikke leuk ding geweest. Als je er oordopjes bij kreeg.

DE HEAT FLUSHED VERWARMENDE RABBIT VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 149,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. green schreef:

    Linkje van het filmpje….?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.