SEX TOY REVIEW #352: RIANNE S. KIT D’AMOUR

Naam: Kit D’Amour
Producent: RS (Rianne S.)
Prijs: € 27,95
Formaat: divers
Batterijen/oplaadbaar: lipstick vibrator op 1 AA
Materiaal: siliconen
Het verkooppraatje: ‘Vier de liefde met deze intieme ‘love kit’ van RIANNE S. Een inspirerende love kit voor koppels die intiem willen zijn op een vernieuwende en elegante manier, want ‘couples who play together stay together’. Maar deze set is ook voor de vrijgezelle dames, want dit product is uitermate geschikt voor de ‘self-love’ liefhebbers onder ons.’
Is dat ook zo? Hou op met me hoor!
Aantal punten: 2/10

rianne s kit d'amour seksspeeltjes

Ik kreeg dit tasje van RS (Rianne S.) een paar maanden terug. Voor Valentijn. Van Rianne S. zelf (of eigenlijk van haar PR-bureau)! Goh, wat lief, dacht ik, zomaar een leuk promotiedingetje om een beetje in touch te blijven met je zakelijke relaties. Lief. Leuk. En ook leuk om dat dan op Valentijnsdag te doen. Ik kwam er onlangs achter dat ‘het promotiedingetje’ dat ik toegestuurd kreeg niet alleen als promotiedingetje is gebruikt, maar ook gewoon als product verkocht wordt in shops. Tijd voor een review.

Rianne S. is het merk van de Nederlandse Rianne Swierstra. Zij startte haar bedrijf in 2010 en is sindsdien met diverse seksspeeltjes op de markt gekomen. Haar eerste toys, de Forbidden Fruit en de Matryoshka waren erg goed (zeker voor 7 jaar geleden) (SEX TOY TEST #9: RIANNE S. MATRYOSHKA) (SEX TOY TEST #68: RIANNE S. FORBIDDEN FRUIT) (ze zijn overigens nog steeds te koop). Daarna leek het een tijdje stil rond Rianne S., maar een paar jaar geleden kwamen er diverse kits op de markt, waaronder Ana’s Trilogy Set I, II en III, wat setjes met buttpluggen, maar ook maskers en pasties (tepel-stickers). Ook vorig jaar zijn er weer zeer veel nieuwe Rianne S.-producten bijgekomen (in andere kleurtjes dan haar gebruikelijke paars). Ik schreef vorig jaar al over de Duo Vibe (een seksspeeltjes voor partners) (VIBRATOR REVIEW #297: RIANNE S. DUO VIBE) en de Heart Vibe (VIBRATOR REVIEW #264: FRENCH ROSE). Dit jaar mocht ik de Fembot uittesten (WAND VIBRATOR REVIEW #341: RIANNE S. FEMBOT) en ik heb nog 2 andere producten op de plank liggen.

Ik kan dus wel zeggen dat ik al enorm veel seksspeeltjes van Rianne S. heb getest en als er 1 ding uitspringt, dan is het wel de zorg en aandacht die er aan alle producten van Rianne S. wordt besteed. Alles is mooi, mooi, mooi. Chique ook, soms. Met zorg ontworpen, bedacht en samengesteld en dat geldt niet alleen voor de producten zelf, maar ook voor de verpakkingen en de hele branding eromheen. Maar… bij deze Kit D’Amour lijkt de branding van het merk belangrijker dan de kwaliteit van de producten. En dat is niet tof.

De verpakking, of eigenlijk; het make-up tasje

rianne s kit d'amour seksspeeltjes 1

Het make-up tasje is leuk. Echt hoor. Het is lichtroze met een gouden hart (er is ook een zwart tasje met een roze hart) en als je de seksspeeltjes die erin zitten eruit haalt en vervangt voor wat make-up-spulletjes, dan heb je een leuk tasje om mee te nemen (er past niet heel veel in). Het tasje voelt best chique aan en ziet er ook best chique uit. Keurig afgewerkt. Op het make-up tasje is de naam ‘Rianne S.’ best wel dominant aanwezig. Op haar site (www.rianne-s.com) staat: ‘Rianne S. is the only erotic brand that has combined personal branding with product branding, as the company is titled after its namesake Rianne Swierstra. Nothing to do with ego, but to inspire trust in women and highlight that every Rianne S. product is designed by a woman for women.’ Okay. Prima. Maar wat mij betreft mogen we wel een keertje af van dit soort uitspraken. Ik heb liever een extreem goed seksspeeltje tussen m’n benen dat door 100 mannen is ontworpen dan een slecht seksspeeltje dat door een vrouw is bedacht.
In het make-up-tasje zit een vloeipapiertje (ook heel keurig en chique) en daarbovenop vind je de producten. En het tasje kan nog zo leuk zijn, het gaat uiteindelijk om de seksspeeltjes die erin zitten. Toch?

De Rianne S. lipstick-vibrator

rianne s kit d'amour seksspeeltjes 4

Ik hield deze lipstick-vibrator vast en het eerste wat ik dacht was; dit vind ik helemaal geen Rianne S.-product. Ik vind ‘m simpel en goedkoop ogen. Helemaal niet zo chique en afgewerkt als ik van de rest van haar producten gewend ben. Even wat zoeken op AliExpress bracht mij bij het volgende product.

De lipstick-vibrator uit deze Kit D’Amour is gewoon ingekocht in China. En nu worden (bijna) alle seksspeeltjes in China gemaakt (dus ook die van de meeste topmerken), toch vind ik het wel een afbreuk doen aan het chique imago van de speeltjes van Rianne S. om gewoon een standaard yukiyuki-vibratortje op een AA-batterijtje in een make-up-tasje te stoppen. Dat voelt niet netjes. En ik snap dat het met een setje zoals deze Kit D’Amour vooral om een seksbeleving gaat en niet zozeer om de prestaties van de seksspeeltjes an sich, maar ik vind het eigenlijk niet kunnen. Beginners op seksspeeltjes-gebied zullen dit lipstick-vibratortje waarschijnlijk heel spannend vinden en als het in zo’n chique tasje komt, dan voelt het allemaal misschien nét iets geiler en opwindender, maar ja, jeetje. Als je weet dat je precies dezelfde lipstick-vibrator bij AliExpress kan bestellen voor € 1,02 (inclusief verzenden) dan voel je je toch een beetje bekocht.

Het maskertje uit de Rianne S. kit

rianne s kit d'amour seksspeeltjes 3

Ik begrijp het nut van dit maskertje niet helemaal, maar dat kan aan mij liggen. Het ligt ook aan mij, volgens M. dan, want dit soort maskertjes zijn heel erg leuk op feestjes zoals die in de film ‘Eyes Wide Shut’ en ook in de film ‘Fifty Shades Darker’ (nog steeds niet gezien) draagt Anastasia een maskertje als deze (alleen dan wel een stuk chiquer). Nu ga ik nooit naar dit soort feestjes (of misschien zijn er wel parenclubs waar op bepaalde dagen dit soort dingen gedragen worden) (maar daar ga ik ook nooit naartoe). Dit maskertje is een heel simpel stukje kant met daaraan 2 zwarte linten. En ook dit product is bijna precies vergelijkbaar te koop bij AliExpress. Voor € 1,11, inclusief verzendkosten. En! Je krijgt er dan ook nog 2 kanten handboeien bij! Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er kritisch van.

Ik snap het nut en de geilheid van maskers die je het zicht volledig ontnemen prima. En ik snap ook dat je je op bepaalde feestjes lekker anoniem voelt met zo’n masker. En ook in de slaapkamer kun je je misschien net iets vrijer voelen met zo’n kanten masker op. Dat je ‘m omdoet en dan je partner verleidt om zo even extra te benadrukken dat je in een geile, sexy bui ben. Snap ik helemaal. Maar wat ik dan niet snap is dat op 1 van de zwarte linten met hele grote gouden letters de naam van Rianne S. staat. Dan voel je je sexy en dan prijkt daar de naam van een andere vrouw. Een vrouw die 10 keer knapper is dan ik. Nee. Wil ik niet.

Het veertje

rianne s kit d'amour seksspeeltjes 5

Dit is een product dat ik zelf nog nooit op waarde heb weten te inschatten. Ook dit ligt trouwens aan mij. Ik kan me slecht ontspannen. Ik kan me slecht overgeven. Althans, niet in een romantische setting. Massages, rustig liggen, ontvangen in plaats van geven; not my cup of tea. Maar… I’m willing to learn. Dus dit is uiteindelijk voor mij nog het meest nuttige speeltje uit de Kit D’Amour. Al kan je zo’n veer eigenlijk maar een paar keer gebruiken voor seksuele spelletjes, want na een beetje zweet en een beetje glijmiddel verlept zo’n veer tot een hoopje, eh, veer. En eh, ook dit product is gewoon te bestellen via AliExpress.

Conclusie

Omdat Rianne S. een Nederlandse dame is vind ik het dubbel zo moeilijk om 1 van haar producten een onvoldoende te geven. Het voelt een beetje alsof ik haar een onvoldoende geef (en ik vind haar hartstikke lief en leuk en knap en sexy en een enorm goede business woman). Als ik een product van LELO stom vind, dan is dat zo ‘lekker anoniem’, maar omdat Rianne haar naam ook aan haar merk heeft verbonden voelt het allemaal wat vervelend. Maar dit product van haar verdient wat mij betreft echt een onvoldoende. Als het enige écht mooie, goede én unieke product het make-up-tasje is waar de andere producten in zitten, dan gaat er volgens mij iets niet goed.

DE KIT D’AMOUR ROZE IS HIER TE KOOP (€ 27,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Else schreef:

    Een aansporing om op het juiste pad te blijven voor RS, trouwens “Rianne S” dat klinkt toch crimineel ik snap niet dat ze dat doen.

  2. Iris schreef:

    Gaat zo ongeveer 5 tot 10 keer over de kop :-o. Shame shame Rianne…

  3. Marjan schreef:

    De verwachtingen zijn natuurlijk ook hoog, na alle mooie en goede speeltjes die Rianne heeft uitgebracht. En dan dit…. een driedubbele bittere pil…. foutje bedankt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.