COMING SOON: DE WE-VIBE BLOOM


Jesus, peoples van de We-Vibe!!! Jullie dachten zeker dat ik nog niet genoeg seksspeeltjes van jullie op m’n bureau, in m’n bed en op m’n nachtkastje had liggen (deze stapel)??? Gisteren werd er wéér een nieuw seksspeeltje bezorgd en het is wéér iets heel gaafs (zo op het oog dan hè, want ik heb ‘m nog niet getest)! De We-Vibe Bloom is een setje Kegel-balletjes, geisha-balletjes, vagina-balletjes, Benwa-balletjes of liefdesballetjes (er zijn vast nog wel meer benamingen). Ze noemen het zelf: ‘Vibrerende kegel-ballen met toenemende gewichten. Beleef plezier bij het ontdekken van een nieuwe manier om je Kegel-oefeningen te doen. Met progressief toenemende gewichten voor het versterken van je spieren en diepe vibraties, is hij gemaakt voor het genot. Bloom maakt het versterken van je PC-spieren leuk en gemakkelijk, waardoor je orgasmes kunt bereiken die bevredigender zijn.’ Enne! Hij trilt dus ook nog! OMG! De We-Vibe Bloom wordt pas 3 juli naar de distributeurs gestuurd, dus ik heb een exclusief sample mogen ontvangen! Dat is nog een OMG waard! Ik ga de We-Vibe Bloom aan een uitgebreide test onderwerpen en probeer jullie op tijd te laten weten wat ik ervan vind.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. An schreef:

  Dat zou fijn zijn! Ik ga over twee maand bevallen en wil de boel daaronder daarna wel een beetje trainen. Een beetje extra fun door de trillingen zou het nog aangenamer maken. De set ziet er in ieder geval kek uit, leuk kleurtje ook.

 2. Silke schreef:

  En dat vertel je nu. Op de dag dat ik net een stel benwa-balletjes gekocht heb! Nou ja, heb ik een goede reden om deze vast-wel-erg-dure balletjes niet te kopen :-)

 3. Josje schreef:

  Looking good! Stelletje genienen daar bij we-vibe… ben benieuwd! Veel testplezier :)

 4. Esmee schreef:

  Heel heel heel benieuwd naar!!!

 5. Buuf schreef:

  Ik wacht vol spanning af!! Ben heel benieuwd!

 6. P en J schreef:

  De we-vibe-bloom al getest?
  ben benieuwd of de trillingen sterk genoeg zijn om bv. een G spot orgasme spontaan op te wekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.