SEX TOY TEST #68: RIANNE S. FORBIDDEN FRUIT

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Forbidden Fruit
Producent: Rianne S.
Prijs: € 89,-
Formaat: 80 mm diameter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: niet meer te koop…
Het verkooppraatje: ‘Een verboden vrucht? Niet voor ons! Wij houden van het leven en weten hoe we van de mooie dingen kunnen genieten.’
Is dat ook zo? Inderdaad een mooi ding om van te genieten!
Aantal punten: 8/10

Dit is een afbeelding van de forbidden fruit van rianne s vibrator

Ik recenseerde ‘m al eerder, maar de Forbidden Fruit-appel van Rianne S. (een Nederlandse businessbabe die heel goed bezig is in de wereld van sekstoys) maar hij mag gewoon niet ontbreken in mijn #365sextoys project! Ik recenseerde ook al eerder de Matryoshka van Rianne S. (een klein clitoris-trillertje, #19 in mijn #365sextoys project).

De Forbidden Fruit is eigenlijk een soort chique pretpakket

Een appel dus. En hoewel de meeste sekstoys die refereren aan groente of fruit een ietwat ranzig voorkomen hebben (zie mijn posting ‘Leef je uit met groente en fruit’), is de Forbidden Fruit juist heel chique en sexy. De appel is gemaakt van hard plastic en het groene steeltje is de aan- en uitknop. Dit speeltje is ongeveer 8 centimeter breed en hoog en wordt geleverd met een eigen, ook super-de-luxe, oplaadstation. Wat zeg ik; alles aan dit speeltje is super-de-luxe! De Forbidden Fruit komt verpakt in een paarse kartonnen doos en in die doos bevindt zich aan de ene kant het hardplastic paarse oplaadstation en aan de andere kant de gebruiksaanwijzing, het snoer (met maar liefst 4 stekkers, zodat je in alle landen kunt vibreren als je dat wil) en ook nog een handig satijnen opbergzakje.
Dit is een afbeelding van forbidden fruit van rianne s vibrator 2

De Forbidden Fruit zit opgeladen in de verpakking, dus je kan meteen aan de slag als je daar zin in hebt. Bonuspunten daarvoor. Ik heb maar al te vaak meegemaakt dat een nieuw speeltje arriveerde en dat ik dan eerst op zoek moest naar de juiste batterijen en die niet had, of dat een speeltje eerst 2 uur aan de oplader moest voordat ik kon gaan trillen. Noem mij ongeduldig, maar als ik een nieuw speeltje heb, dan wil ik er nu, nu, nu mee spelen en het niet eerst 2 weken onder de kerstboom leggen tot ik het uit mag pakken.

Dit is een afbeelding van forbidden fruit van rianne s vibrator 3

Maar trilt-ie lekker, dat is de vraag!

Maar eh, hartstikke leuk natuurlijk, zo’n mega-chique uitstraling en verpakking, maar zijn de trillingen van de Forbidden Fruit nog een beetje geil, of niet? Ja, dat zijn ze! Al is het wel even wennen aan de vorm; rond dus. Hierdoor is het speeltje gemakkelijk vast te houden (mochten er vrouwen of mannen met reuma of artritis zijn, dan is dit je ding), maar is het wel even zoeken naar de juiste houding om ‘m tegen je klitje te houden (al kan je ‘m natuurlijk ook gebruiken voor een all over body massage). Maar die trillingen dus. Die zijn op z’n minst ‘geweldig’ te noemen. De woorden ‘diep en zwaar’ kwamen ook in me op trouwens. De Forbidden Fruit heeft 5 verschillende trilsterkten en 7 verschillende vibratiepatronen. Die vibratiepatronen verschillen van een pulspatroon (biep, biep, biep of brom, brom, brom) tot een paar ‘achtbaan’-patronen (bieieieieieieieieieieieiehiep). Moeilijk uit te leggen (je moet het gewoon voelen), maar door die verschillende patronen is er voor elke vrouw wel trilstandje te vinden dat haar tot een orgasme kan brengen, denk ik. De trillingen zijn zeker niet de sterkste die ik ooit voelde, maar de trillingen zijn voelbaar in de héle appel.

Dit is een afbeelding van forbidden fruit van rianne s vibrator

Het steeltje is nogal lastig te bedienen

Een minpuntje vind ik het groene joystickje (het steeltje dus). Het is best lastig om (als je eenmaal bezig bent en met de appel tussen je benen ligt) te voelen welke kant je het stickje op moet bewegen. Links en rechts zijn dus voor harder en zachter en naar boven en beneden scroll je door de vibratiepatronen. Maar ja, als je de appel dan in the heat of the moment een kwartslag draait, dan is het dus andersom, maar hoe en wat en naar welke andersom moet je ‘m dan weer terugdraaien of moet je gewoon maar kijken wat er gebeurt als je het joystickje gebruikt, maar wat als je dan harder wil en hij gaat zachter? Dan ben je meteen weer uit je geile flow!

De Forbidden fruit is in ieder geval een prachtig én discreet speeltje en vooral heel wat anders dan zo’n dikke, geaderde huidskleurige dildo op je nachtkastje (al kunnen die mij ook behoorlijk bekoren).

DE FORBIDDEN FRUIT IS NIET MEER TE KOOP…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.