VIBRATOR REVIEW #237: FUN FACTORY BI STRONIC FUSION

Naam: Bi Stronic Fusion
Producent: Fun Factory
Prijs: € 169,90
Formaat: 21.7 centimeter lang, diameter: 3.9 – 4.8 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via click ’n charge-systeem
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Bi Stronic Fusion Pulsator van Fun Factory is een krachtige penetrerende tarzan vibrator die u intense vibraties laat ervaren via de clitoris en de G-spot verwent met sterke pulsaties.’
Is dat ook zo: OMG, OMG, OMG!!!!!
score: 9,5 of 10 of 9,5 of 10 of misschien wel een 11 (gewoon HEEL goed)

bi stronic fusion 2

Ik voel al tijden een diepe en intense liefde voor het bedrijf Fun Factory in het algemeen en voor het Fun Factory-meisje waarmee ik mail in het bijzonder. Ze houdt me op de hoogte van de nieuwste Fun Factory-producten, ze vindt m’n blog leuk, en ze geeft me complimentjes. En! Ze stuurt me de allernieuwste speeltjes op, nog voordat ze in de winkel liggen. Een maand terug eindigde ze haar mail met: ‘And one little ‘psssst’, there is a new sensation – a sexual supernova – on its way… coming soon.’ Een sexual supernova??? Wat dan? Wat dan? Ik mailde terug met de vraag of ze dan misschien een combinatie tussen de Stronic Drei en een duo-vibrator hadden gemaakt, want dat… nou, dat zou inderdaad een sexual supernova zijn. En… ik had gelijk! Een paar weken later kreeg ik de Bi Stronic Fusion opgestuurd en OMG!

Wat ik ook nog mailde naar het Fun Factory-meisje: ‘Als jullie werkelijk een combinatie van de Miss Bi en een Stronic-pulsator hebben gemaakt, dan moet ik misschien m’n hele puntensysteem wel aanpassen, want de Fun Factory Miss Bi kreeg een 10 en de Stronic Drei kreeg ook een 10, dus een combinatie van die 2 moet misschien wel een 11 krijgen? Of een 100?’ De Bi Stronic Fusion is echter geen combinatie van de Stronic Drei en de Miss Bi, maar een combinatie van de Stronic Eins en de Miss Bi.

bi stronic fusion

De Bi Stronic Fusion met gratis glitters

Ik kreeg de Fun Factory Bi Stronic Fusion opgestuurd in de gebruikelijke Fun Factory-doos (gewoon van karton, lekker stylish, maar niet té fancy) en ik kreeg er ook nog een bewaartasje bij met daarin, let op, een klein flesje met zilveren glitters (volgens mij om je nagels mee te beglitteren)!!! Er zat ook nog een condoom bij en wat ansichtkaarten, hartstikke leuk, maar… GLITTERS!!! Voor een totale supernova experience!!! Nu heb ik me door dit extra cadeautje (ik neem aan dat alleen bloggers dit krijgen) totaal niet laten beïnvloeden natuurlijk, maar ik ben wel gék op glitters en My Little Pony’s en eenhoorns, dus ik ben nu nóg meer verliefd op Fun Factory en op het Fun Factory-meisje!

bi stronic fusion 3

HEEL erg blij met de Bi Stronic Fusion

Ik was dus van tevoren al heel erg enthousiast over een speeltje dat een combinatie zou zijn tussen een Stronic-pulsator en de Miss Bi en toen ik de verpakking opende was ik nóg enthousiaster (glitters!!!!). Werden al mijn verwachtingen uiteindelijk ook waarheid en had ik met een fucking briljant, goed werkend speeltje te maken, want dat is waar het uiteindelijk om gaat!? HELL YEAH! Mocht je me op m’n woord geloven, dan kun je nu stoppen met lezen en er gewoon eentje gaan bestellen (als je € 169,90 over hebt voor een seksspeeltje dat dus écht heel goed en uniek is), want ik ga nu alleen nog maar hele positieve dingen schrijven en dat ga ik waarschijnlijk op een heel hysterische manier doen, want als ik enthousiast ben over een speeltje, dan doe ik dat met heel veel uitroeptekens! Echt? Echt!!!!!

Pulseren en vibreren tegelijk

Misschien is het handig om even te linken naar mijn review over de Fun Factory Stronic Drei (die kreeg dus een 10). Een Stronic-speeltje is dus geen vibrator, maar een pulsator. In het speeltje zit een metalen bal die op en neer gaat, zodat je het gevoel hebt dat je ook ‘echt’ geneukt wordt. Uiteraard voelt neuken heel anders, maar het gevoel dat een Stronic -speeltje geeft komt best dicht in de buurt. De metalen bal beweegt over je G-spot heen en dat is heel erg lekker. Het allergaafste van de Stronic-pulsatoren is dat je ze ook handsfree kunt gebruiken (als je op een bepaalde manier gaat liggen met je benen). Ideaal (lees m’n review maar). De Bi Stronic Fusion combineert dus het pulseren van een Stronic-speeltje met de trillingen van de Miss Bi (een Tarzan-vibrator) tegen je klit.

Handsfree orgasme? YES!!!

Was er iets mis met de Stronic Drei? Nein. Zeker niet. Hij kreeg immers een 10 en hij is geweldig, maar… ik kon er niet mee klaarkomen zonder ook (heel even maar hoor) m’n vingers te gebruiken, want… ik moet toch echt gestimuleerd worden op m’n klit om tot een orgasme te komen (en daar is helemaal niks mis mee). Dus… het was dan wel handsfree genieten met de Stronic Drei, absoluut, maar het was geen handsfree klaarkomen. En… dat kan dus wél met deze Bi Stronic Fusion.

Een speeltje om dus écht rustig van te genieten

Want… de Bi Stronic Fusion heeft dus naast z’n pulserende staaf (en pulseren is een stuk lekkerder dan trillen als je het mij vraagt) ook een clitorale-arm (hoe moet je dit anders noemen) (een klit-ding). De vorm van dit klit-ding is hetzelfde als bij de Miss Bi; een van buigzaam staafje met 2 flapjes eraan, als een soort vliegtuigje. Nu, en dit is echt het enige ieniemienie-minpuntje, zijn de trillingen van dit klitding niet superdiep en het klitding is ook ietwat lastig te positioneren.

Hier had ik bij de Miss Bi geen last van, omdat de trillingen van de staaf van de Miss Bi zo ontzettend goed zijn dat ze ook nog eens extra door trillen in het klitding. Maar! Echt… ik zou een zeikerd zijn als ik hier dus minpunten voor ga geven, want de trillingen (en de vorm van het klitding) zijn echt prima (en zeker in combinatie met het pulseren van de staaf). Ik ben zelf alleen nogal iemand van de snelle actie, en gaan en doorrrrrrr. De Bi Stronic Fusion is een speeltje waarbij je rustig moet gaan liggen. Het is een speeltje dat dit ook verdiend overigens. Echt! Dat je er de tijd voor neemt. Zen! Kabbelende beekjes. Ruisende bomen. Dolfijnen op de achtergrond.

bi stronic fusion happy

Vooral een speeltje voor solo-gebruik

De Bi Stronic Fusion heeft namelijk 64 combinaties van pulseren en trillen! Je kunt de staaf op 8 manieren laten pulseren en het klitding op 6 manieren laten trillen (en je kan ze ook onafhankelijk van elkaar uitzetten. Eigenlijk heb je dus 78 manieren om dit speeltje ‘iets’ te laten doen. En, trust me, je voelt bij dit speeltje ook écht het verschil! De verschillende klittril-standjes zijn zo niet heel erg verschillend, maar dat zijn de pulseer-standen des te meer. Het is echt, echt, echt, echt, genieten met dit ding.

Ik weet alleen niet of het een handig speeltje is om samen te gebruiken, want er blijft voor je partner weinig te doen over behalve kijken. Maar kijken naar je partner die aan het genieten is, is hartstikke fijn toch? En geil. Maar ik vind het vooral een speeltje om in m’n eentje, lekker relaxt, ONTSPAN LUNA, GODVERDEGODVER ONTSPAN, mee bezig te zijn.

Goedemorgen zonder zorgen

Ik overweeg serieus om elke ochtend als mijn wekker om 6:00 gaat eerst even de Bi Stronic Fusion een kwartiertje z’n werk te laten doen. What a way to start the day! Mijn man zal me dit niet in dank afnemen, maar het lijkt mij zalig.

Dan nog even de gebruikelijke positieve dingen van een Fun Factory-speeltje. De knopjes werken ontzettend intuïtief en je kunt ze gemakkelijk bedienen als je ermee bezig bent. De Bi Stronic Fusion is 100% waterproof en gemaakt van 100% veilige siliconen. Hij is oplaadbaar via het click ’n charge-systeem (wordt meegeleverd). Hij gaat met 1 druk op de knop uit. Of aan.

Check anders m’n filmpje:

Handsfree orgasme

Wil ik graag nog even terugkomen op dat handsfree klaarkomen. Want dat is dus, wat mij betreft, het Unique Selling Point van de Bi Stronic Fusion. Je zou denken dat een speeltje dat op-en-neer in je kutje beweegt eruit floept als je ‘m niet vasthoudt, maar dat is dus niet zo. Je moet wel je benen een beetje bij elkaar houden, maar dat is geen enkel probleem. Het positioneren van dat klitding kan eventjes wat zoeken zijn, maar als je eenmaal goed ligt (en de Bi Stronic Fusion goed zit) dan is het achterover liggen en genieten van een sexual supernova, whatever that me be, maar ik heb ‘m gehad! Meerdere keren. Ken je het programma ‘Deutschland Sucht Den Superstar’? Nou, ik heb ‘m gevonden.

fun factory bi stronic fusion

Dus… mocht je er ooit aan getwijfeld hebben om zo’n Stronic-seksspeeltje van Fun Factory aan te schaffen? Spaar dan nog even verder en ga voor de Bi Stronic Fusion. Ik meen het. De Stronic-speeltjes kosten € 139,90 (een flink bedrag) en de Bi Stronic Fusion kost € 169,90 (een nog veel flinker bedrag). Maar voor dat geld haal je wel iets écht goeds en geils in huis. Een echte sexual supernova superstar!

DE BI STRONIC FUSION IS HIER TE KOOP (€ 169,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

54 reacties

 1. Ier schreef:

  Nou had ik me wel echt verheugd op deze review en ik stond al bíjna op het punt ‘m te bestellen, maar dit houdt me dus echt tegen: “Nu, en dit is echt het enige ieniemienie-minpuntje, zijn de trillingen van dit klitding niet superdiep en het klitding is ook ietwat lastig te positioneren.” Voor het geld wat je neerlegt vind ik dat toch best een minpunt. Verder ben je heel enthousiast, maar! Is er toevallig nog iemand die hem heeft gekocht en daar nog wat over kan zeggen?

  • Luna schreef:

   Ik begrijp je… het is inderdaad een flink bedrag… maar! Hij werkt wel! Echt! Ook de trillingen in dat klitding… het is alleen geen Europe Magic Wand natuurlijk… het waren voor mij genoeg trillingen om absoluut tot een orgasme te komen, maar als je ECHT power tegen je klit nodig hebt, dan is dit ‘m misschien niet… dan zou ik voor een gewone Stronic gaan, in combinatie met een wand vibrator, haha…

 2. Ilona schreef:

  Ooooh deze moet ik hebben! Wat een geweldige review. Ben sowieso al helemaal fan van de stronic drei. Dus ik ben overtuigd dat deze zijn geld waard is.

 3. Marjan schreef:

  Het klinkt lekker….. maar wat een geld zeg……. pffffff Ik hou me nog maar even bij de Womanizer en de EMW……

  xx

 4. Muisinhuis schreef:

  Wauw!!! Ik ga sparen, top review Luna!

 5. Luna schreef:

  Ik vind het ZO gezellig dat er meer gereageerd wordt!

  • Ilse schreef:

   Ben je nou niet heel bang dat het na die twee weken meteen minder wordt?

   Ik heb nogal issues met klaarkomen, zelfs met de womanizer (hoe geweldig dat ding ook is). Dus om dan zoveel geld uit te geven aan iets dat me waarschijnlijk alsnog geen orgasme oplevert vind ik wel een dingetje. ;)

   • Luna schreef:

    Nee, ik ben eigenlijk niet bang dat het minder wordt… want… ik weet welke speeltjes ik hier nog meer heb liggen om weg te geven! HAHAHA! :-)

  • Nikkie schreef:

   Precies wat ik zojuist ook dacht. Voorheen durfde ik niets te posten, omdat ik het gevoel had alleen tegen mezelf te praten :’) Vind het leuk voor je Luna dat er blijkbaar veel mensen waarden hechten aan je reviews. Mij heb je serieus een beter / actiever sexleven gegeven. Dank hiervoor!

 6. Nikkie schreef:

  Nu ga ik echt opzoek naar een bijbaan !! Ik kan het niet meer bijhouden, al dat moois van fun factory. Het houdt niet op.
  Is de afstand tussen de g-spot bobbel en het klitding niet te ver van elkaar?? Het lijkt echt véél langer dan de Miss Bi.
  Hoewel paars mijn favoriete kleur is, is deze nog in meerdere kleuren te verkrijgen??

 7. Lisa schreef:

  Oke, ik wil deze hebben. Punt.
  Dat pulseren wil ik zoooo graag proberen haha!

 8. Esther schreef:

  Oooow Luna ! Heel erg bedankt voor deze review ! Je had ‘m al aangekondigd en ik zat er werkelijk met smart op te wachten ! Had bijna de stronic drei gekocht, maar wilde toch nog even deze review afwachten. En je hebt me dus helemaal overtuigd… Nog even doorsparen, het is het volgens mij dubbel en dwars en aaaaah en oeeee !!!! waard ;-)

 9. Bart schreef:

  Haha geweldig hoe enthousiast je bent!

 10. Rosa schreef:

  haha. Niet zo goed als de womanizer kennelijk. Toen riep je wat vaker OMG. maar, met de feestdagen over slechts 2 maanden, gaat deze op mijn verlanglijstje!

 11. Robert schreef:

  dit lijkt wel een gevaarlijk apparaat voor de mannen, zo lijkt het wel of dit de man kan gaan vervangen ;-)

  • Maaike schreef:

   Plastic of siliconen…

   …geven geen liefde
   …tonen geen passie
   …hebben geen gevoel
   …daar kun je niet even lekker innig mee zoenen
   …strelen je niet zachtjes over je rug
   …je kunt ze niets teruggeven
   …fluisteren geen geile woordjes in je oor
   …je kunt er niet je wildste fantasiën mee delen

   Kortom je kunt er niets mee delen en dat is toch wel één van de belangrijkste aspecten van seks toch?

   Heb ik je overtuigd? ;-p

 12. Rosa schreef:

  Kijk Luna, als je deze nu weg zou geven…. daar heb ik meer aan dan aan zo’n prostaat-dinges

  • Laura schreef:

   Haha ja, absoluut. Dan ga ik wel 200 reacties plaatsen in de hoop dat ik iets win. Deze lijkt me heerlijk, alleen zo duur helaas.

   Maar het meer reageren hier is wel echt een leuk idee. Wordt het een stuk gezelliger van!

 13. Mara schreef:

  Oeh, ik ben ook echt mega benieuwd naar dit ding maar hij is zóó duur! zucht.
  Dit blijft voorlopig alleen nog een droom denk ik!

 14. Patricia schreef:

  Inderdaad aan de prijzige kant maar ben zeker benieuwd naar dat paarse tril monster !

 15. Maaike schreef:

  Ik was echt ontzettend benieuwd naar deze review en je hebt me overtuigd. De Bi Stronic Fusion komt bovenaan mijn verlanglijstje!

  Alleen wat betreft de trillingen is de Miss Bi dus eigenlijk ietsje beter? En wat betreft de vorm? Merk je veel verschil?

 16. Sergio schreef:

  Hmmmm dat klinkt als een leuk kerstcadeau voor mn vriendin als het echt zo goed is als jij zegt dan zal zij hier bijzonder blij mee zijn

 17. Nikkie schreef:

  Luna, wanneer komt er een nieuw reviewfilmpje?? Met al het moois vam de laatste tijd, dat vraagt er gewoon om ;)

  • Luna schreef:

   Nou, die had ik eigenlijk allang willen plaatsen, maar wat me momenteel tegenhoud: er is vorige week een kaassoufflé ontploft in m’n gezicht en ik heb nu een brandwond op m’n kin/lip… geen video-materiaal zeg maar, HAHAHA! Maar van alle nieuwe toys komen vlogs!

   • Nikkie schreef:

    Oh god, hoe krijg je dat voor elkaar?! Alleen het idee lijkt me echt rete pijnlijk!
    Hopelijk geneest het snel, je heb genoeg afleiding in ieder geval ;)
    Beterschap x

    • Luna schreef:

     Ja, nou, ehm… ik dacht; ik bij er alvast een hoekje vanaf, dan kan hij afkoelen… toen ontplofte-ie… ik heb nu wel bij de review een foto toegevoegd waarbij ik de Bi Stronic Fusion heel glamoureus voor m’n lip en kin houd :-)

 18. Jeroen schreef:

  Het begint al een hele verzameling te worden, ha ha.
  Had mn oog er al op laten vallen, maar nu besteld.
  bij Hotstuff via jouw link;)
  x

 19. Nikkie schreef:

  Kunnen we met fun factory niet een soort groepskorting regelen in de toekomst…?? ;) Iedereen staat te springen hier geloof ik.
  Vanaf wanneer kunnen wij via maanzin.nl ook FF-toys bestellen?

 20. ocliw schreef:

  Klinkt weer goed, wordt alleen wat prijzig hahaha miss bi stronic drei en deze fusion wil k toch allemaal voor de vriendin om de verschillen te laten voelen. Eerst moet ze het nog even met de womanizer en emw (hoewel die niet bij haar werkt vreemd genoeg te groot oppervlak en ze heeft niet veel nodig om te komen dus te heftig) doen.

 21. Thom schreef:

  Haha geweldige review weer Luna! Ik word altijd super enthousiast van jouw reviews, al helemaal door de heerlijke down-to-earth manier van schrijven. M’n vriendin wilt hem nu erg graag, maar hij is wel echt aan de dure kant. Ze wilde al langer een pulsator maar wist niet zeker of het iets was als hij niet ook kon vibreren

 22. Ilona schreef:

  Oooh ik heb hem net besteld! Dus hopelijk heb ik hem morgen… Mijn favorieten zijn tot nu toe de womanizer en de stronic drei… Dus ik ben heel benieuwd naar deze!

 23. Patricia schreef:

  Zie dat een aantal van jullie hem ook al besteld hebben, ben ook benieuwd naar jullie ervaring !

 24. Margot schreef:

  Mijn Duitse vriend denkt dat ik iets tegen Duitse dingen heb, nu kan ik hem eindelijk het tegendeel bewijzen want hoe kan ik fun factory niet leuk vinden !!

 25. Robert schreef:

  Wat een review…klinkt bijna té mooi om waar te zijn!!!

 26. ilipili schreef:

  Oh wat een fijne review dit! en dit is het speeltje van mijn dromen! :-)

 27. Alexander schreef:

  Hoi luna, zit met smart te wachten op de vlog van deze bi stronic. Je review is zo verleidelijk, dat ik je graag zie vertellen over dit speeltje.
  Lijkt me een super speeltje voor mijn partner. Niets is geiler dan haar te zien genieten.
  Luna ga zo door dan wordt je volgend jaar zeker sexblog nr1

 28. MR schreef:

  Jemig, wordt alleen al geil van deze review. Ik hoop dat ik binnenkort eens de lotto win.

 29. Debbie schreef:

  Bedankt voor je uitgebreide reviews, geweldig om te lezen!!! Ik heb nog geen tarzan en twijfel dus tussen deze en de miss bi….. Over allebei was je zo enthousiast .. Kan dus echt niet kiezen, help!!

 30. Femke schreef:

  Ik hoopte al op een dergelijke variant, maar mis je de ribbels van de stronic drei niet? Misschien dat ik wacht op een variant met ribbels, ik neem aan dat ze wel zo slim zijn om dit ook nog te gaan upgraden.

 31. Fetishkoppel69 schreef:

  Wij hebben vorige week de stronic drei gekocht omdat we dachten hij toch lekker hard zou stoten en hebben nu spijt we niet gegaan zijn voor de bi fusion.

  Mijn vriendin mist echt goede trillingen bij de stronic drei en dan vooral aan het klitje. Fun factory beweert nochtans het zeer hard stoot en ook clitoriaal zijn werk doet, niet dus.

  Zeer spijtige zaak en 120€ kwijt….
  Waarom gingen we toch niet voor de bi fusion??

 32. Esmee schreef:

  Kreeg ik vandaag zomaar een Bi Stronic van m’n vent. Wel met de woorden: “Als deze unit het beter doet dan ik gaat ie de vuilnisbak in…” Wat een lekker ding. Zowel de vent als de Bi Stronic. Niet te bevatten wat dat ding kan. Trillingen waren niet megamegamegadiep maar heb ik ook niet nodig om klaar te komen. Ik ben blij!

 33. Serda schreef:

  Vol verwachting de Bi stronic Fusion gekocht, maar het brengt mij niet naar een hoogtepunt.
  Wel heel erg lekker om te gebruiken (mijn hele bed schudt mee met de pulsaties :-D ),
  maar heb inderdaad wat sterkere vibraties nodig bij mijn klit. Dus spelen met de Bi Stronic en daarna afmaken met mijn favoriet ( stevige vibraties) de Swan Tundra. Achteraf bekeken had ik denk ik beter de Stronic drei kunnen nemen, dan had ik ruimte gehad om de Tundra erbij te gebruiken ?

 34. Niels schreef:

  Ik ben overtuigd! Ik ga hem bestellen voor mijn meisje. Gewoon als een spannend cadeautje.
  Zat nog te twijfelen tussen een anaal of musturbator speeltje voor mezelf, voor als zij er niet is, of iets voor haar. Maar ik denk dat ik het toch nog lekkerder vind om haar te zien genieten.

  Je site nog niet zo lang geleden ontdekt maar vind het echt super. Zeker de filmpjes waarin je zo openlijk spreekt over je ervaring ermee en je enthousiasme.

  Keep it up!

  • Niels schreef:

   Of weet je misschien of er een combispeeltje van de miss bi en de stronic drei in de pijpleiding zit? Dat zou helemaal geweldig zijn (vooral door de vorm)
   Groetjes

 35. Ben schreef:

  Ik had een womanizer voor mijn vriendin gekocht (geweldig! Mijn god). Nu las ik over de stronic drei en deze. Wat is nu een leuke toevoeging voor bij de womanizer of überhaupt? De stronic drei kan je met de womanizer combineren lijkt (en hij ziet er erg lekker uit, met die ribbels). Ze heeft verder nog geen vibrators of speeltjes naast de wo(ohoo)manizer. En dan zit ik ook nog aan die warmwordende ‘sensevibe warm’ te denken of dan toch beter de L’Amourose Pism VII? Of de Njoy pure wand? Keuzes, keuzes.
  Stronic drei, bi stronic fusion, sensevibe warm, L’Amourose Pism VII of de Njoy pure wand?

  • Luna schreef:

   Hi! Deze Bi Stronic Fusion is niet handig in combinatie met een Womanizer… (dat flapje zit in de weg)… een Stronic Drei is wél TOP in combinatie: https://www.maanzin.nl/g-spot-vibrator/stronic-drei-pulsator-zwart_29469.html
   Maar… mijn persoonlijke favoriet is toch echt de Womanizer met de Pure Wand! Echt hoor! https://www.maanzin.nl/metalen-dildo/njoy-pure-wand_31193.html (alles is lekker in combinatie met de Pure Wand trouwens, HAHAHA)!

   • Ben schreef:

    He Luna, dank je voor je antwoord, yeah! Maarreu die warmtesensatie apparaten? En ik begrijp dat de bi stronic fusion niet met de womanizer samengaat, haha, maar dacht, ‘ok, misschien is de bi stronic fusion dan iets anders en gewoon supergeweldig op zichzelf’.
    Maar goed, de Pure Wand dus. Te verkiezen boven de warmte-ervaringen?
    Met de Pure Wand alles lekker, mooi! Haha, met mijn vriendin is alles superlekker, maar ik wil haar gewoon nog meer laten genieten dan ze al doet, is zo geweldig. Bedankt nog voor de womanizer, ik raad het iedereen constant aan ;) (“tegen het plafond” orgasmes noem ik het)

 1. 1 oktober 2015

  […] Nutzbarkeit des Bi STRONIC ist ein „Alleinstellungsmerkmal“ wie es Luna in ihrem Blog Climaximaal.nl schreibt. Denn SIE kann sich entspannt zurück lehnen und der Pulsator stößt ganz von alleine und […]

 2. 21 december 2015

  […] von dem niederländischen Blog Climaximaal.nl hat Bi STRONIC FUSION gar auf den Thron von “Deutschland sucht den Superstar” gesetzt […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.