PMV20 BASE – WAND VIBRATOR REVIEW #628

Naam: PMV20 Base
Producent: Easytoys.nl
Prijs: € 69,95
Formaat:
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB met magneetje
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Base is een kleurrijke verschijning tussen de Wand Vibrators! Deze krachtpatser heeft een sterke motor en 11 vibratiestanden. Het prikkelt al je zintuigen met zijn looks en kunnen.’
Is dat ook zo: Ik vind ‘m best okay
Cijfer: 7

Dit is een afbeelding van pmv 20 easytoys base wand vibrator

De PMV20-collectie van Easytoys.nl bestaat uit 2 ‘gewone’ vibrators, 2 duo-vibrators en 1 trio-vibrator! Gisteren reviewde ik de Tone (een ‘gewone vibrator’) en vandaag review ik de andere ‘gewone vibrator’ die dus eigenlijk helemaal niet zo gewoon is! Het is eigenlijk een combinatie tussen een staafvibrator en een wand vibrator en of dat wat is, dat lees je in deze review!

PMV20 staat trouwens voor ‘Post Modern Vibes 2020’. Op de achterkant van elke verpakking uit de PMV20-collectie staat het volgende stukje: ‘Post Modern Vibes is established in 2020 and arises from the harmony of mismatch, but with the very intention to stand up and be proud of our colorful unity. Bringing intense pleasure to those who can see our true colors, as we are not limited or suppressed in any way. Let go of every rule and let your colors burst!’

Ik snap ‘m niet.

Ik snap de Nederlandse vertaling die Easytoys op hun Instagram gebruikt eigenlijk nog veel minder. ‘PMV20 is het nieuwe merk dat voort komt uit de harmonie van mismatch! Sta op, wees trots en laat je kleurrijke eenheid zien aan de wereld. Dit nieuwe merk is allesbehalve mainstream, onopvallend of meer van hetzelfde. PMV20 is niet van gister, ook niet van vandaag, maar wel van morgen! Hoe wil jij opvallen? Wat maakt jou uniek? Let your colors burst!’

Gaat dit over vibrators? Ik snap het echt niet, maar fuck it! Kan mij het schelen!!! Ik sta op! Ik ben trots! En ik ga mijn kleurrijke eenheid aan de wereld laten zien! Gisteren! Vandaag! En morgen!!!!

Dit is een afbeelding van pmv20 collectie easytoys

De verpakking van de PMV20 Base

De PMV20-collectie zit in een basic verpakking, maar door het kleurgebruik van zowel de verpakking als de toy (die je dus door het kijkvenster kunt zien) is het allemaal zo’n tof geheel! Ik snap heel goed dat als deze toys in een winkel staan uitgestald dat klanten er als een magneet naartoe getrokken worden. Zo ontzettend goed en vrolijk ziet dit er allemaal uit.

Dit is een afbeelding van verpakking base easytoys pmv collectie

In de verpakking zit de Base, een oplaadsnoertje en een handleiding. Even over het briljante oplaadsnoertje; die is uitgevoerd in geel met paars én met een labeltje eraan, zodat je ‘m altijd terug kunt vinden tussen je collectie met oplaadsnoertjes. Echt, echt, echt; 100 punten voor het oplaadsnoertje. De handleiding is ook leuk; ook uitgevoerd in de PMV20-kleuren; geel, paars, turquoise, blauw en roze. TOF!

Dit is een afbeelding van oplaadsnoertje vibrator
Dit! Dit! Dit!!!!!! Dit is zo ontzettend fijn en GOED!

Eerste indruk van de Base

Soms vergeet ik zelf niet meer welke toys ik allemaal getest heb ooit, maar ik kan me niet herinneren dat daar een toy tussen zit die eruit ziet als deze PMV20 Base. Is het een wand vibrator? Is het een staafvibrator? Of is het gewoon the best of both worlds?! Ik vind ‘m er tof uitzien! Zowel qua vorm, maar ook qua kleur! Ze hebben het over ‘de harmonie van mismatch’, maar ik vind deze kleuren dus juist ontzettend goed bij elkaar matchen! De Base is paars met geel en turquoise en hij ziet er heel fris en lief en snoeperig uit! Het siliconen is lekker zacht en trekt weinig stof aan.

Vibrators met handvat zoals de toys uit de PMV20-collectie; altijd extra punten, want erg prettig om vast te houden voor jezelf (soloseks) of voor de ander (partnerseks)!

Filmpje is OOK leuk!

Hoe trilt de PMV20 Base?

Haaaaaaallleeeeeeluja!!!!! De Base maakt een stuk minder herrie dan de PMV20 Tone die ik eerder reviewde (PMV20 TONE – VIBRATOR REVIEW #626), al is-ie ook weer niet superstil te noemen. De Base heeft 11 vibratiestandjes, waarvan de eerste 3 steady zijn, daarna zijn het patronen. Mijn favoriete trilstandje is standje 1, omdat dat standje nog wel een beetje diep te noemen is. Daarna wordt het allemaal wat oppervlakkiger en harder en feller. En ik hou dus niet zo van hard en fel. Ik ben echt, echt, echt van de vibrators die van zacht en diep naar hard en diep kunnen.

Dit is een afbeelding van kop van de base vibrator

De kop van de Base is megaflexibel en dat is erg fijn tijdens het gebruik als wand vibrator of clitoris stimulator. Je kan de Base echter ook als ‘gewone’ staafvibrator of G-spot stimulator gebruiken door ‘m in te brengen. Dan is de kop echter wel wat breder dan die van een gemiddelde vibrator (4 centimeter) (maar ik hou van groot en breed), dus misschien even wat lastiger om in te brengen, maar met voldoende glijmiddel is het goed te doen. En je gebruikt natuurlijk altijd voldoende glijmiddel op waterbasis als je met sekstoys gaat spelen, want glijmiddel maakt alles een stuk prettiger! En! Als je lijf je lief is, dan gebruik je ook een glijmiddel dat vrij is van glycerine en parabenen. Het merk Swede heeft ook zo’n glijmiddel in het assortiment zitten; Swede Aqua Comfort!

Orgasmestand??

De Base heeft een orgasmestandje tussen de knopjes zitten. Als je op dit middelste knopje duwt dan gaan de trillingen automatisch naar de meest harde constante trilling (standje 3 in dit geval). Nu zullen er vast gebruikers zijn die het orgasmestandje een heel tof standje vinden, maar ik had dat knopje liever voor iets anders gebruikt.

Dit is een afbeelding van orgasmeknopje van de base vibrator
Het middelste knopje is dus het orgasmeknopje.

Nu moet je met het eerste knopje door alle 11 de vibratiestandjes scrollen. Die zitten in een loopje. Dus ga je van 1 naar 2, maar wil je eigenlijk weer terug naar 1, dan kan dat niet en moet je dus alle patronen door. Ik had het orgasmestandje-knopje liever gebruikt als knopje om terug te scrollen. Of waarom niet gewoon een extra knopje? Zodat je en tussen de patronen kunt scrollen én een orgasmestand-knopje én een aan-uit-knop hebt!

Dit is een afbeelding van base pmv20 collection easytoys

De PMV20 Tone (die ik dus eerder reviewde) (PMV20 TONE – VIBRATOR REVIEW #626) heeft deze orgasmestand ook. Daar kan ik ‘m niet begrijpen, want élk standje voelt daar als een keihard ‘orgasmestandje’. En ik schrijf ‘orgasmestandje’ tussen haakjes, want voor mij is dit ‘orgasmestandje’ dus helemaal niet het standje waarbij ik een orgasme krijg. Ik vind de hardste constante trilling van de Base helemaal niet zo prettig. Te hard. Standje 1 is nog wel okay te noemen en vind ik fijner. En bij de PMV20 Tone zou ik het ‘orgasmestandje’ eerder ‘paniekstandje’ noemen, want zulke harde en felle trillingen wil ik liever niet op m’n clitoris hebben. Wat ik hiermee bedoel; wat voor de 1 een orgasmestandje is, hoeft dat voor de ander niet te zijn.

Dit is een afbeelding van pmv collectie in het zand

Conclusie

Hoewel de Base me van tevoren eigenlijk het minst aansprak uit de hele PMV20-collectie is dit juist de toy die me uiteindelijk het meest beviel. Het is in ieder geval de enige uit de gehele collectie waarmee ik een orgasme kon krijgen. Hij is zowel intern als extern te gebruiken en heeft in de eerste 2 standjes best prettige trillingen. Toch had ik graag een (veel) beter (en toch ook wel iets stiller) (maar vooral minder fel en hard) motortje in de Base gezien, dan was het écht een topper geweest, want de vorm is echt super! Van mij mogen er zeker wel meer combinatie tussen een wand- en staafvibrator op de markt komen!

DE PMV20 BASE IS HIER TE KOOP (€ 69,95) >>

Ook even een update: ik kreeg een appje van de directeur van Easytoys.nl himself! Hij en de Easytoys-crew nemen mijn op- en aanmerkingen (en natuurlijk ook de op- en aanmerkingen van de andere toytesters) over de PMV20-collectie serieus en er wordt momenteel al gewerkt aan een verbeterde versie! Deze versie zal in ieder geval een stuk minder hard en heftig zijn qua tril-volume! Ik heb al een filmpje gezien en het klinkt allemaal een stuk beter! Ik houd jullie op de hoogte! Ik vind het in ieder geval heel erg tof dat ze wat met de kritiek doen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.