DE BESTE WOMANIZER PRO40 IS WEER TE KOOP

Ik schreef onderstaand stukje (scroll even naar beneden) bijna een half jaar geleden. Toen kwam ik erachter dat de beste Womanizer ooit gemaakt, de Womanizer Pro40 weer even tijdelijk te koop was via Bol.com! Dat partijtje met Womanizer Pro40’s was toen ook binnen no time weer uitverkocht (logisch, want GENIAAL), dus helaas misten een hoop lezers en lezeressen deze aanbieding.

Sextoy-bedrijven zal ik waarschijnlijk nooit volledig begrijpen en misschien moet ik ze ook wel helemaal niet willen begrijpen, maar gewoon lekker alleen maar toys blijven reviewen en verder niet teveel nadenken!! Want… WOW Tech zélf verkoopt momenteel via Bol.com de Womanizer Pro40 in het roze én in het zilver én ook de zwarte versie die aanvankelijk alleen via een UK-site te koop was. Er blijken dus nog genoeg Pr040’s te zijn?? Of zijn ze weer opnieuw in productie genomen? Nou ja, ik ga niet eens vragen hoe het kan, maar ik hoop dat er nu genoeg mensen van deze ‘aanbieding’ kunnen en gaan profiteren! Het blijft mijn favoriete Womanizer en de enige reden waarom hij de afgelopen jaren niet in mijn top10’s stond, was omdat-ie niet meer te koop is! Nu dus weer wel!

DE WOMANIZER PRO40 ROZE IS HIER TE KOOP (€ 99,-) >>

DE WOMANIZER PRO40 ZILVER IS HIER TE KOOP (€ 99,-) >>

DE WOMANIZER PRO40 BLACK IS HIER TE KOOP (€ 99,-) >>

Dit is een afbeelding van womanizer pro40 aanbieding

Dit schreef ik 6 maanden terug:

Ik snap nog steeds niet waarom ze bij Womanizer (inmiddels WOW Tech) zijn gestopt met het produceren van de Womanizer Pro40. Of eigenlijk snap ik dat wel, want je moet innoveren, want innovatie betekent meer verkoop en dus meer geld natuurlijk, maar toch, maar toch!!!! De Womanizer Pro40 was BRILJANT en voor mij nog steeds de beste Womanizer ooit op de markt gebracht, want; hij is perfect qua formaat, hij heeft het perfecte tuutje (grote opening en door de plaatsing van het tuutje kun je ‘m gemakkelijker gebruiken in combinatie met een dildo of piemel), hij heeft handige knopjes (makkelijk schoon te maken én een stopknop) en… hij kostte slechts € 99,-! Ik heb de mijne nu 3,5 jaar en vooral omdat ik het tuutje en de positionering daarvan zo goed vind is dit mijn meest-gebruikte Womanizer (en hij doet het dus nog steeds als een zonnetje) (maar ik heb, voor het geval dat-ie ooit stuk gaat een reserve exemplaar nog in een dichte doos) (ja, ik meen dit)!

Dit is een afbeelding van womanizer pro
Dit is de glimlach van een gelukkige vrouw!

Nu kwam ik er toevallig achter dat er op Bol.com een verkoper is die waarschijnlijk nog een partijtje van deze Womanizer Pro40-toppers op de kop heeft weten te tikken! Dus… vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!

DE WOMANIZER PRO40 IS HIER (NOG EVEN) TE KOOP (€ 99,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Sandra schreef:

  Holy sweet mother of fuck
  Dat is goed nieuws!!

 2. Jessie schreef:

  Helaas al niet meer leverbaar☹

 3. R. schreef:

  Hoe vaak moet je het siliconen opzetstukje eigenlijk vernieuwen?

  • Luna schreef:

   Sorry voor mijn late antwoord, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit een opzetstukje heb vervangen… ze zijn van 100% siliconen, dus ze hoeven ook niet vervangen te worden in principe… er zijn wel verschillende formaten tuutjes (hoog/laag), dus daar kun je wel in varieëren (helaas nog geen breder tuutje voor de nieuwste Womanizers te koop)…

 4. Bianca schreef:

  Meteen besteld ! Al de toppers die je heb beschreven en getest liggen thuis en zijn echt toppers dus deze moet ook geweldig zijn –

  • Luna schreef:

   Yeahhhhh!!! Hij is ECHT goed en fijn! Zeker qua positionering van het tuutje en formaat van het tuutje en nou ja, allllles! Thanks voor bestellen! KUS!

 5. Linda schreef:

  Ik heb deze ook nog steeds. Ik denk drie jaar geleden gekocht en ik gebruik hem nog vaak. Kan hem aan iedere vrouw aanraden, al vind ik de nieuwe womanizer wel mooier met die kleuren.

 6. Claire schreef:

  Jjaaaaaa ik heb ook sinds een paar weken. Laat die Lockdown maar komen….. dat doe ik ook …… XXX Claire

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.