TENGA FLIP ZERO ELECTRONIC VIBRATIONS – MASTURBATOR REVIEW #396

Het werd de hoogste tijd dat J.T. weer eens voelde hoe het is om seksspeeltjes te mogen testen. Om goede seksspeeltjes te mogen testen. Om de aller-, aller-, allerbeste seksspeeltjes te mogen testen! Hij kreeg de Tenga Flip Zero Electronic Vibrations en J.T. is happy! VERY HAPPY! En ook very onder de indruk!

Naam: Tenga Flip Zero Electronic Vibrations
Producent: Tenga
Prijs: € 199,90
Formaat: 18 x 8 centimeter
Gewicht: 530 gram
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Flip Zero Electronic Vibration van Tenga is de nieuwe versie van de succesvolle Tenga Flip Zero, maar dan nu met geweldige vibraties. Deze Masturbator van Tenga is een seksspeeltje voor mannen en heeft zijn naam te danken aan de vorm van een nul. Dit omdat de Flip Zero Masturbator opgebouwd is vanuit een nul-punt en zo heeft Tenga een perfecte masturbator weten te creëren waar vele mannen veel plezier aan beleven.’
Is dat ook zo: JAAAAAAAAA!
Score: 10 (!!!!!)

Dit is een afbeelding van tenga flip zero electronic vibrations ev 2

‘Ik heb eindelijk weer wat voor je… en ik ga je heel blij maken’, waren de ge-appte woorden van Luna. ‘Wat dan?’, vroeg ik heel nieuwsgierig, want als Luna mij blij gaat maken weet ik meteen dat er een leuk speeltje op mij ligt te wachten. ‘De Nieuwe Tenga met electronische dingesen… ehm… trillingen.’ Hop, Luna gelijk weggeklikt en Google gestart op zoek naar deze nieuwe masturbator van mijn referentiemerk Tenga. Maar, helaas, niets te vinden over een Tenga Flip Zero EV zoals deze masturbator voluit heet. Waarbij dat EV staat voor Electronic Vibrations. Dat je dat maar vast weet. Terug naar het venster met de chat met Luna: ‘Weet je het zeker? hoe kom je er aan? Er is nog niets te vinden over dat ding?’ Waarop het typische ‘Ik heb relaties, jonguh’-antwoord kwam van Luun. Daar moest ik het maar even mee doen.

Ik zou Luna de volgende week in het mooie Utrecht ontmoeten voor een koffie, een carpaccio bagel bij Bagel & Beans en een shopping trip voor kerstballen bij de Bijenkorf.
Die week kon in nauwelijks slapen. Een nieuwe Tenga masturbator!! De nieuwe Flip Zero, mijn referentiemodel, maar dan met trillingen? Hoe dan? Hoe zouden ze het geflikt hebben om trillingen in een masturbator die van binnen bekleed is met zijdezacht materiaal te genereren? En zouden ze voelbaar zijn? Nou ja, ook al zou ik niets voelen, aangezien mijn referentiemodel versleten is, was ik sowieso erg blij met een nieuwe Flip Zero! Met of zonder Electronic Vibrations.

Eerste indruk van de Tenga Flip Zero Electronic Vibrations

Dus na de gezellige date met Luun waarbij Luun helemaal lis ging bij de kerstballen afdeling van de Bijenkorf spoedde ik naar huis om mijn nieuwste aanwinst te bewonderen! De Tenga Flip Zero Electronic Vibration zit in een mooie kartonnen doos met alleen een afbeelding van de masturbator op de voorzijde en de naam op de zijkant. Niets geen bimbo’s die hem aanprijzen, niets geen kutjes, kontjes of mondjes waar de ingang op moet lijken. Plain and simple, no more, no less. In al mijn jaren als tester ben ik er inmiddels achter dat hoe strakker de verpakking, hoe kwalitatief beter de toy is die er in zit. Maar ik dwaal af. Deksel opgelicht, handleiding naast mij neer gedonderd en daar lag hij. My Precious, de Tenga Flip Zero EV… maar hoezo EV? Helemaal niets verraad dat deze versie ruim het dubbele (!!) moet kosten van de versie zonder Electronic Vibrations! Helemaal niets!

MASTURBATOR REVIEW #396: TENGA FLIP ZERO ELECTRONIC VIBRATION. Je koopt ‘m bij Dit is een afbeelding van eletronic zero tenga zero flip

Uit de doos getild en ook het gewicht doet mij erg denken aan het origineel (even voor de cijfer fetisjisten onder jullie: zowel de originele als de nieuwe versie met vibraties is 70x80x180mm) (de nieuwe weegt alleen 70 gram zwaarder en komt daarmee op 530 gram).

Nu pas valt mij aan de achterkant in de houder een aansluiting voor een mini USB adapter op. En bij nadere inspectie aan de voorzijde een minuscuul plekje dat later het LED-lichtje blijkt te zijn. Tenslotte zit aan de bovenkant een grote ronde knop, mooi weggewerkt in harde plastic gedeelte van de masturbator. Verder is het van de buitenkant een exacte kopie van het origineel.

Hoe dan, denk ik bij mijzelf. Hoe hebben ze triltechniek in deze unit weten onder te brengen? Nu wil ik van deze review geen technisch verhaal maken, maar ik ben zo onder de indruk van de vernuftigheid dat ik er toch even bij wil stil staan. Trouwens, naast mijn ervaringen met dit ding valt er niet veel nieuws te vertellen. Over de sleeve, de ribbeltjes, puntjes, lifjes en lafjes, de ‘pressurepoints’, het vacuümzuigen, het gebruikte materiaal en hoe eenvoudig je hem schoon kan maken en hoe GEWELDIG hij ook zonder trillingen al is verwijs ik je naar mijn review van zijn goedkopere broertje: MASTURBATOR REVIEW #312: TENGA FLIP ZERO (hij scoorde een 10).

Dit is een afbeelding van tenga flip zero electronic ev vibrations

Hoe werkt de Tenga Flip Zero Electronic Vibrations?

De techniek dus! De oplader zit verscholen in de standaard. Aan de achterkant hiervan plug je, zoals gezegd, een micro USB kabel (bijgeleverd). Deze oplader laadt de batterij op die is weggewerkt in de beugel die je over de masturbator schuift. Dit is tevens de beugel die de Flip Zero EV bij elkaar houdt. Door deze er eenvoudig af te schuiven kun je de masturbator open flippen (vandaar de naam ‘Flip’), schoonspoelen en uit laten hangen om te drogen. Tevens zit in deze beugel de bedienknop waarmee je de vibraties aan/uit zet en door de vibratiepatronen kunt scrollen. Ook deze beugel is water bestendig (de standaard/adapter echter NIET).

Door nu de beugel weer over de masturbator te schuiven maakt hij middels twee contactpuntjes contact met de twee tril’eitjes’ die in de masturbator zijn weggewerkt. 1 trileitje zit in het bovenste gedeelte aan de voorkant, en 1 zit in het onderste gedeelte aan de onderkant, dus ook mooi verdeeld. Het mooie van dit alles is dat het vlekkeloos werkt. Zoals ik al eerder over de Flip Zero schreef, glijdt de nieuw vormgegeven beugel soepel over de main unit en klikt zit vast. Eenvoudig in de houder plaatsen en het LED-lichtje aan de voorkant licht op ten teken dat de batterij opgeladen wordt. Dit duurt ongeveer anderhalf uur en dan kun je 40 minuten lol hebben. R.E.S.P.E.C.T. voor de man die het 40 minuten volhoudt…

Hoe scoort de Tenga FLip Zero EV zonder de trillingen?

Tsja, dan nu mijn ervaring met dit ding. Hou even in je achterhoofd dat ik voor de versie zonder vibraties al een 10 gaf. Dus ik heb de Tenga Flip Zero Electronic Vibrations eerst voor jullie uitgeprobeerd zonder de trillingen te activeren. Het kan immers voorkomen dat je hem zo vaak gebruikt hebt dat hij leeg is en dat je nog geen tijd hebt gehad hem te laden. Nou… dan scoort hij weer diezelfde 10 met gemak. Heerlijk hoe je druk en vacuümkracht kunt variëren door simpelweg op een andere plek in de masturbator te knijpen. Het geniale is ook nog dat je die trileitjes niet voelt . Het zijn dus geen pijnlijke obstakels waar je pik langs moet om geheel in het apparaat te kunnen stoten. Nog mooier, je hoeft niet eens te stoten in dit ding, je kunt zelfs volstaan met in dat ding te knijpen en weer los te laten. Een heerlijke pikmassage in Optima Forma!

Dit is een afbeelding van sony dsc

Hoe scoort de Tenga FLip Zero EV MET de trillingen?

Tsja, en dan zet je de trillingen erbij aan. Hou het dan maar eens lang droog. Dat gaat je NEVER nooit niet lukken. Het zijn niet de krachtige trillingen van bijvoorbeeld de Hot Octopuss Pulse (BOY TOY REVIEW #153: PULSE, HOT OCTOPUSS MASTURBATOR). Dat is ook onmogelijk, want die kan zijn pulserende werking direct op je pik loslaten terwijl er bij de Tenga Flip Zero Electronic Vibrations nog altijd een redelijk dik laagje siliconen sleeve tussen zit. Maar je voelt de trillingen wel degelijk (okay okay, misschien niet in standje 1 (Low) daarnaast heb je nog de keuze uit ‘slechts’ 4 andere standen te weten; high, pulse, alternating en random. Normaal zal ik nu dit product flink gaan afkraken. Want 200 fucking euro’s en dan maar 5 standjes die je niet eens harder en zachter kan zetten? What the fuck?? Maar…

Geloof me, met je pik in dit apparaat
en standje ‘alternating’ aan
duurt het niet lang voordat je je lading laat gaan
Beugel eraf, klik klak en open
nu even wat water er door laten lopen
Even een uurtje op zijn kop laten staan
klaar voor hernieuwd gebruik, laat je maar lekker gaan!

Dit om jullie vast in de 5 december stemming te brengen.

Nog een promo-filmpje van Tenga zelf

Conclusie

En dan nu mijn eindoordeel. Dit is mijn nieuwe referentiemodel geworden; een masturbator met ingebouwde trillingen. Voor zover ik heb kunnen vinden redelijk uniek in de wereld. Vooral gezien de gebruikte techniek. Maar ja, wel maar 5 trilstandjes en je betaalt de fucking hoofdprijs. Daar tegenover staat de innovativiteit in combinatie met dat het de best masturbator money can buy is. Tel daarbij op dat je eigenlijk aan 422 trilstandjes ook niet zoveel hebt, immers kun je beter 1 goede hebben dan 421 die je toch niet gebruikt! Dus… tromgeroffel… een dikke vette 10 mét predicaat Beste Koop. Wil je in deze categorie echter gaan voor de Voordeligste Koop dan kies je voor zijn trilloze, wat oudere broertje. Het worden in ieder geval warme decemberdagen!

DE TENGA FLIP ZERO ELECTRONIC VIBRATIONS IS HIER TE KOOP (€ 199,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Claire schreef:

  Misschien wel een leuk cadeau voor mijn man!! Leuke recensie.

 2. Inez schreef:

  Wat een heerlijk verhelderende review weer, J.T. bedankt hiervoor. Ik ga eens heel goed nadenken of ik mijn partner hier blij mee ga maken….. 200 euro is wel heel veel geld. Is hij dat echt waard?

 3. Rikkie schreef:

  Bedankt voor je review, J.T. ! Er is echt een groot gebrek aan reviews voor toys voor mannen op het web. Dus altijd blij er weer een te zien ^^

 4. Else schreef:

  Schrijftechnisch ben je de mannelijke Luun, duidelijk verhaal, goede review

 5. Mira schreef:

  Volgende maand mijn man zijn verjaardag dus ik heb naar aanleiding van deze review het toestel gekocht. Lijkt me werkelijk het neusje van de zalm te zijn. Benieuwd wat hij ervan zal vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.