PMV20 TONE – VIBRATOR REVIEW #626

Naam: PMV20 Tone
Producent: Easytoys.nl
Prijs: € 69,95
Formaat:
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘Tone is een kleurrijke verschijning tussen de G-Spot Vibrators! Deze krachtpatser heeft maar liefst 2 sterke motoren en 13 vibratiestanden.’
Is dat ook zo: Het is mij té krachtig
Cijfer: lastig

Dit is een afbeelding van pmv 20 tone vibrator

Onlangs verscheen de PMV20-collectie van Easytoys.nl! Een collectie bestaande uit 2 ‘gewone’ vibrators, 2 duo-vibratoren en 1 trio-vibrator! De collectie ziet er fantastisch uit in prachtige kleuren en… Easytoys.nl stuurde me alle 5 de toys op om aan een uitgebreide test te onderwerpen! De eerste toy die ik bespreek (ik ga ze alle 5 reviewen) is de Tone!

Eerlijk; het eerste wat ik dacht toen ik de Tone zag was; dat is de Satisfyer Yummy Sunshine. De kleur, de ribbels, het handvat; de gelijkenis is treffend! En… die Yummy Sunshine was weer een kopie van de Fun Factory Tiger! Dus eigenlijk is de PMV20 een soortement kopie van een kopie!

En als je een kopie van een kopie op de markt te brengt, dan krijg je van mij een eerlijke review waarin jouw product vergeleken wordt met het product waar de jouwe zoveel van weg heeft. Dus, lieve, lieve, lieve Easytoys.nl! Ik hou van jullie! Ik hou van onze al bijna 20 jaar durende samenwerking! Ik vind jullie logo en jullie site zo mooi en de mensen die bij jullie werken allemaal superlief en ook allemaal heel knap en sexy, maar… de PMV20 Tone vind geen goede kopie van de Satisfyer Yummy Sunshine. En ook op zichzelf is het niet echt een beste vibrator.

Dit is een afbeelding van satisfyer yummy sunshine en pmv20 vibrator tone

PMV20 Tone vs Satisfyer Yummy Sunshine: the looks

De gelijkenis kan je echt niet negeren. Het formaat, de kleur, de ribbels, het handvat! De PMV20 Tone is dan wel van een iets donkerder geel dan de Yummy Sunshine, maar het is heel apart hoe ontzettend deze 2 vibrators op elkaar lijken. De toys uit de PMV20-collectie hebben allemaal zoveel toffe kleurtjes (paars, turquoise, roze, wat donkerder blauw en geel) en als er voor een andere kleur staaf was gekozen, dan was er heus wel een gelijkenis geweest qua vorm, maar dan had ik me er minder op gefocust. Nu kan ik alleen maar denken; Yummy Sunshine, maar dan anders. Ik had persoonlijk de kleurencombinatie van deze Tone geruild met 1 van de andere toys.

Maar… eerlijk is eerlijk! De kleurencombinaties die gebruikt zijn voor de PMV20-toys zijn prachtig! WOW! Echt! Wat een snoepjes. Als ik puur optisch zou moeten kiezen voor de Satisfyer Yummy Sunshine of de PMV20 Tone, dan ging ik gelijk voor de Tone! Kijk ‘m dan shinen in geel, paars en blauw! Echt tof!

Dit is een afbeelding van tone vibrator pmv20 collection

Ook tof! In de verpakking zit de Tone, een oplaadsnoertje en een handleiding. En dat oplaadsnoertje; die is uitgevoerd in geel met paars én met een labeltje eraan, zodat je ‘m altijd terug kunt vinden tussen je collectie met oplaadsnoertjes. Echt, echt, echt; 100 punten voor het oplaadsnoertje. BRILJANT!

PMV20 Tone vs Satisfyer Yummy Sunshine: the sound

Man, man, man! Vrouw, vrouw, vrouw! Mens, mens, mens! Wat een kabaal maakt de Tone! De Yummy Sunshine maakt heus wel wat geluid, maar vergeleken met de Tone is dat een zacht gebrom.

Als ik de Tone eenmaal helemaal ingebracht heb dan wordt het geluid (logisch) ietsje minder, maar omdat het een G-spot vibrator is en ik het fijn vind om zo’n speeltje in-en-uit me te bewegen, zodat de ribbels over m’n G-spot gaan, wordt het een hele rare toestand qua geluid. Echt a-relaxt en ik stoor me er aan. Ik heb XXL wand vibrators die een stuk minder aanwezig zijn qua geluid.

Mede door het geluid vond ik het niet prettig om de Tone te gebruiken als toy om m’n clitoris te stimuleren. Het fijne van staafvibators is dat je ze ook tegen je klit kunt zetten, maar het geluid van de Tone, maakt dat echt geen prettige ervaring! My ears, my ears!

Dit is een afbeelding van tone vibrator geel

Komt het doordat de Tone 2 motortjes heeft en dat die niet lekker afgesteld staan? Ik voel die motortjes niet op verschillende plekken trillen, maar het lijkt wel of de motortjes een soort van los zitten en gaan bewegen en dat alles daardoor zoveel geluid maakt.

Wanneer ik de Tone vasthoud en knijp in m’n handen (of dus in m’n vagina heb) is het een constante trilling, maar wanneer ik de kop los laat trillen (of dus iets uit m’n vagina haal) (of tegen m’n klit) dan ontstaan er een soort ba-ba-ba-ba-ba-ba-bam-trillingen.

PMV20 Tone vs Satisfyer Yummy Sunshine: the feeling

Zoals het geluid al doet vermoeden zijn de trillingen van de Tone erg hard. Waar de Yummy Sunshine een opbouw heeft qua trillingen, zijn die bij de Tone ver te zoeken. De Yummy Sunshine heeft 6 constante trillingen waarvan de eerste 3 heel fijn en subtiel zijn en het mogelijk maken om de stimulatie op te bouwen. De 3 constante trillingen daarna zijn ook nog steeds fijn en vooral diep! Lekker diep! Ook de patronen van de Yummy Sunshine zijn prettig, divers en… diep, lekker diep!

De Tone begint te knallen met vibreren en blijft knallen. Subtiel? Diep? Die woorden zitten niet tussen de 13 vibratiestanden. Het was mij allemaal zo hard dat ik al snel moest stoppen met testen. Standje 1 is voor mij als beginstandje gewoon écht te hard en oppervlakkig. De vibratiepatronen voelen voor mij al helemaal onprettig (omdat een patroon ‘altijd’ fluctueert tussen de zachtste trilling en hardste trilling zal je dus ook met die hardste trilling moeten kunnen dealen) (en ik vond de zachtste trillingen van de Tone eigenlijk al te hard). Echt jammer.

De enige manier waarop ik de Tone prettig vond in gebruik was als ik de trillingen uit had. Gewoon als dildo. Lekker stil én met lekkere, fijne ribbels!

Dit is een afbeelding van tone vibrator easytoys

Conclusie

De Satisfyer Yummy Sunshine was een kopie van de Fun Factory Tiger. De Satisfyer Yummy Sunshine had echter een handiger manier om door de vibratiepatronen te scrollen, was van minder stof-aantrekkend siliconen gemaakt, had net zulke goede vibraties (ja, écht) én was ook nog eens de helft (50 euro goedkoper). Dan kan ik wel gaan lopen zeiken dat het stom is dat ze kopiëren (en dat is ook stom), maar als je een ‘beter’ product maakt en ook nog eens goedkoper, ja, dan kan ik niet anders dan dat product aanraden. Dat had ik ook écht heel graag bij de Tone gedaan, want nogmaals; Easytoys.nl is een bedrijf waar ik heel graag mee samenwerk! Maar behalve de waanzinnig toffe kleurtjes is er niets beter aan de Tone in vergelijking met de Yummy Sunshine. En dan is de Tone ook nog eens 20 euro duurder.

DE PMV20 TONE IS HIER TE KOOP (€ 69,95) >>

DE YUMMY SUNSHINE IS HIER TE KOOP (€ 49,95) >>

Deze week lees je hier ook nog een review van de PMV20 Base, een soort wand-vibrator maar dan anders! En gelukkig vind ik die een stuk beter dan de Tone!

Ik bespreek uiteindelijk alle toys uit de PMV20-collectie en in elke review ga ik weer op andere punten wat dieper in! Zo zit er op deze Tone bijvoorbeeld ook een ‘orgasmestandje’, maar die bespreek ik in de review van de Base!

De vlog waarin Tess, Ruud en alle speeltjes bespreken kun je HIER terugkijken!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Susan schreef:

  Jammer dat die zo tegenvalt! Ach, gelukkig ziet die er leuk uit en staat ie mooi op het nachtkastje

 2. Jeroen schreef:

  Jammer dat je geen cijfer geeft. Blijft toch het gevoel kleven niet 100% objectief te zijn naar Easytoys!

  • Luna schreef:

   Nou, Jeroen… als je m’n review helemaal hebt gelezen dan lijkt het me heel erg duidelijk dat ik deze Tone geen aanrader vind… dus het lijkt me dat dat gevoel voornamelijk bij lezers blijft kleven… een cijfer voegt daar helemaal niets aan toe (en mijn cijfers zijn trouwens sowieso subjectief) :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.