SEX TOY REVIEW#177: VIBREREND SLIPJE

Naam: Vibrating Lovers Thong
Producent: California Exotic Novelties
Prijs: € 29,95
Formaat: one size fits all
Batterijen/oplaadbaar: 4 LR44-knoopcellen (meegeleverd)
Het verkooppraatje: ‘De pareltjes van de string worden voor de vaginaopening gebracht en de elastische riempjes worden op maat aangesnoerd. Bij penetratie wordt de partner extra geprikkeld telkens als hij de parels raakt. En jij voelt je lipjes gloeien bij elke stoot!’
Is dat ook zo? M’n lipjes gaan tussen de ‘parels’ zitten
Score: 1

vibrerend slipje vibratingloversthong

Aan de verpakking had ik eigenlijk al kunnen zien dat ik hier met een typisch gevalletje yukiyuki te maken heb; een hijgende blondine kijkt me zwoel aan terwijl ze een vibrerend slipje met de naam ‘Vibrating Lovers Thong’ draagt. In het doosje vind ik een plastic zakje met daarin de Vibrating Lovers Thong, 3 setjes met 2 keer 4 LR44 batterijtjes en een opgevouwen handleiding (die, als je ‘m uitvouwt, langer dan een meter is!) (de handleiding blijkt overigens een soort universele handleiding voor diverse andere sekstoys, want er worden tips en trucs gegeven voor dingen die helemaal niet kunnen met deze Vibrating Lovers Thong (anaal gebruik bijvoorbeeld).

Wanneer ik de 4 batterijtjes in de bullit stop begint de bullit meteen te trillen (zonder dat ik dus het dopje erop heb gedraaid). De bullit stopt pas weer met trillen als ik de batterijen eruit haal, dus dat is irritatiemoment nummer 1, want hij blijft maar trillen en trillen en trillen terwijl ik dat nog niet wil (de aanknop doet het dus niet). Irritatiemomentje nummer 2 komt al snel opzetten als ik het vibrerende slipje aandoe; echt heel erg geil staat het niet. Vind ik dan. De echtgenoot vindt dat alles me geil staat, dus zelf deze slip die eigenlijk alleen bestaat uit zwarte elastieken om m’n benen en buik met daaraan een plastic houdertje voor de bullit en een ring met zwarte kralen van hout. De houten kralen lijken overigens al versleten (of heel vaak tegen elkaar gerold in een bak). Ik voel me een beetje zoals zo’n vrouw met een ijzeren slipje en dan een slijptol in haar hand. Maar dan een stuk minder spectaculair.

vibratingthong1

Irritatiemomentje 3; de bullit trilt helemaal niet tegen m’n clitors als ik de Vibrating Lovers Thong aan heb. Je kan de bandjes wel wat verstellen, zodat de bullit meer in de richting komt, maar de bullit zit dus bevestigd op een dik stuk plastic en 90% van de vibraties uit de bullit worden geabsorbeerd door dat plastic. Bummer. Al moet ik zeggen dat de vibraties van de bullit nou sowieso niet echt heel top waren. Dus… als solo-speeltje is deze thong totally afgeschreven.

vibrerend slipje

Maar… het is dus de bedoeling dat je ‘m samen gebruikt! Gezellig! NOT! De echtgenoot had het na 1 minuut al gezien met dit vibrerende slipje, want even lekker met z’n pik door de ring van kralen en dan ondertussen mij penetreren (in missionarishouding) ging niet echt flexibel. De kralen zitten in de weg, ze schuren en schaven en mijn schaamlippen gaan ertussen zitten en dat is gewoon niet lekker en niet geil. Het zit gewoon in de weg. En doet zelfs pijn. Op z’n hondjes gaat het overigens ietsje beter, maar nog steeds voel ik geen trillingen tegen m’n klit en de echtgenoot had het dus na 1 minuut al gezien met dit speeltje (oh, dat had ik al gezegd) (ja, het leven van een man wiens vrouw seksspeeltjes test is af en toe heel zwaar).

Kortom; € 29,95 voor een speeltje dat een lelijke slip is, een amper vibrerende bullit en een cockring die pijn doet is € 29,95 teveel. Beter is het om een losse cockring, een los slipje en een losse bullit te kopen. Hou je waarschijnlijk nog geld over ook.

DIT VIBRERENDE SLIPJE IS HIER TE KOOP (€ 29,95) >>

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.