DAME PRODUCTS KIP – LIPSTICK VIBRATOR REVIEW #570

Naam: Dame Kip vibrator
Producent: Dame Products
Lengte: 9 x 2,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via magneet-USB
Prijs: € 87,95
Waar te koop:Easytoys.nl
Verkooppraatje:
Is dat ook zo? JA!
Score: 9

Dit is een afbeelding van kip dame products vibrator bullet

Hoewel bullet vibrators, oftewel mini-vibratortjes, oftewel lipstick vibratoren nooit echt mijn toy of choice zullen worden, wil ik ze natuurlijk wel aan een uitgebreide test onderwerpen! Voor jullie! En for science! En als er een nieuwe bullet vibrator in de kleur geel uitgebracht wordt, ja, dan ben ik er natuurlijk helemaal als de kippen bij! Ik heb het over de Kip van Dame Products! Een kanariegele bullet vibrator! Wat ik ervan vind, dat lees je in m’n review.

Het merk Dame Products is lekker bezig de laatste tijd! Ze kwam onlangs met de Pom uit (DAME PRODUCTS POM – VIBRATOR REVIEW #537) en dat vond ik een supermooie, leuke, lieve en goed trillende vibrator! Een paar jaar terug kwam Dame Products met de wat mij betreft superfalende Eva (VIBRATOR REVIEW #249: EVA BY DAME PRODUCTS) en oooooh Lord, die Eva, die Eva! Daar heb ik nu nog nachtmerries van! Een soortement van vibrator die je tussen je schaamlippen moet klemmen om zo handsfree te kunnen genieten. Ha. Ha. Hahahahaha! Maar… met de komst van de Pom en nu dus deze Kip is die falende Eva ze wat mij betreft vergeven. Lekkere korte namen trouwens; Pom, Kip, Eva (er is ook nog een Fin trouwens).

De verpakking van de Dame Products Kip

Ik word heel blij van de verpakkingen van Dame Products. Heel strak, clean, netjes, gestileerd, modern! Kan zo bij de Etos, HEMA, IKEA of een willekeurige hippige designwinkel liggen. In het kartonnen doosje tref je een kanariegeel bewaardoosje waar met glimmende letters ‘Kip’ op staat (haast niet te zien). In het gele doosje zit een bewaarzakje (van linnen) (voelt heel biologisch en milieuvriendelijk) (goed bezig), een gebruiksaanwijzing (lekker duidelijk en kek vormgegeven), een USB-oplaadsnoertje (een hele chique met draad omhuld) (voelt luxe), een sticker (geinig) en natuurlijk de Kip zelf! Kip! Ik heb je!

Dit is een afbeelding van verpakking dame products kip vibrator

M’n eerste indruk van de Dame Products Kip

Oooooooooh, wat is-ie leuk!!! Het maakt echt geen ene flikker uit of je seksspeeltje nu wit of zwart of geel of groen is, maar toch, maar toch! Gele (en oranje) (en vooruit groene) seksspeeltjes zijn nu eenmaal erg schaars en als er dan een nieuwe, gele sekstoy op de markt komt, dan wil je ‘m als sekstoytester gewoon hebben, hebben, hebben! De Kip is gemaakt van 100% siliconen en dus ook 100% bodysafe. Hij is dus geel en heeft een erg bijzondere vorm voor een bullet vibrator; hij is driehoekig (met afgeronde hoeken) en de bovenkant is ‘afgesneden’ zodat ook daar een driehoek ontstaat. De vibrator is hard (daar waar je ‘m vasthoudt), maar het puntje zelf is flexibel. Een met zorg ontworpen en geproduceerde sekstoy; ik hou ervan. Oh, voor degenen die niet van de kleur geel houden; de Kip is er ook in het ‘lavendel’ (beetje paarsig).

Dit is een afbeelding van kip dame products vibrator

Maar hoe trilt de Dame Products Kip?

Iets kan er nog zo leuk, lief en geel uitzien en in nog zo’n leuk doosje zitten; als-ie kut trilt, dan heb je er niet veel aan. Maar de Kip trilt dus heel erg goed. En het begint haast een beetje vervelend te worden dat de meeste nieuwe toys die ik test (en zeker die van goede, bekende merken) het gewoon heel erg goed doen qua trillingen. Superslechte en oppervlakkige trillingen komen gelukkig steeds minder voor (maar ja, ook een beetje jammer, want ik zeik en klaag graag).

De Kip is zo’n speeltje waarvan ik meteen weet als je ‘m aanzet; ooooh yes, hiermee gaat ‘het’ zeker lukken. Je voelt de diepe trillingen in je vingers en je kan die trillingen meteen voorstellen tegen je klit. Misschien is dit iets wat ik heb geleerd door al die jaren toytesten, maar misschien kunnen alle vrouwen dit?

Dit is een afbeelding van kip dame products bullet vibrator

De Dame Products Kip heeft 5 vibratiepatronen (waarvan 1 steady) en 5 intensiteiten. Je kunt die intensiteiten trapgewijs en traploos harder en zachter zetten (door het knopje of ingedrukt te houden, of 1 keer in te drukken). Leuke feature!

Even een kleine lofzang op de knopjes

De Kip heeft een aan-uit-knop, een ‘harder-knop’ en een ‘zachter-knop’. De aan-uit-knop fungeert als aan-uit-knop als je ‘m langer dan 2 seconden ingedrukt houdt en fungeert als ‘scroll-door-de-vibratiestandjes-knop’ als je ‘m kort indrukt.

Dit is een afbeelding van knopjes dame products kip

Nu zijn de knopjes volledig meegenomen in het siliconen, dus erin ‘gegoten’. Hierdoor kan er geen viezigheid tussen het knopje en het siliconen gaan zitten; heel erg goed! Nu is dit helemaal niets nieuws, maar ik vind het vaak lastig om de knopjes nog te voelen als ze in het siliconen gegoten zijn. Dit omdat ze de knopjes te klein of te dicht bij elkaar hebben gemaakt. Is bij de Kip niet het geval. De ‘randjes’ van de knopjes zijn erg goed voelbaar tijdens het gebruik en hierdoor dus ook makkelijk te bedienen. Je drukt niet per ongeluk op het verkeerde knopje. Heel mooi, handig en stijlvol.

De Travel Mode van de Kip

De Kip heeft een ‘Travel Mode’! Om die te activeren; houdt dan de aan-uit-knop 10 seconden ingedrukt. Tijdens die 10 seconden knippert het lampje van de Kip om uiteindelijk 1 keer rood te knipperen. Hij is nu uit en blijft ook uit, behalve als je ‘m oplaadt; dus het magneet-USB-snoertje aan de Kip klikt en ‘m stroom geeft. Op zich is dit heel geniaal bedacht, maar… je moet dus niet je oplaadsnoertje vergeten! Ik ben zelf dan meer fan van een bepaalde knoppen-combinatie indrukken om een sektoys te ’travel locken’.

Dit is een afbeelding van dame products kip

Dat driehoekige, is dat wat?

Hoewel een vulva, kut, kutje, schaamlippen, trotslippen, vulvalippen, vagina, clitoris, nou ja, zo ongeveer alle onderdelen van het vrouwelijk geslachtsorgaan toch echt wel rond zijn zou je zeggen dat een driehoekig seksspeeltje niet echt lekker gaat werken. Maar het werkt verbazingwekkend goed eigenlijk! De hoeken van de Kip zijn dan ook afgerond, dus echt hard en driekhoekig is het niet. Het puntje van de Kip kun je helemaal indrukken (handig), maar je kunt dat puntje ook heel precies tegen je klit laten trillen. Vind ik niet prettig, maar als je van pin-point-stimulatie houdt, dan is dit helemaal je ding.

Dit is een afbeelding van dame product kip vibrator

Ik vond het prettiger om de hele driehoek op m’n klit te zetten of de ‘de hele driehoek’ tussen m’n schaamlippen op en neer te laten gaan. Je voelt wel dat het een andere vorm is dan een ‘zachte, ronde bullet’, maar de randjes van de Kip voelen eigenlijk heel prettig.

De driehoekige vorm zorgt ook voor een heel prettige, goede grip. Een beetje zoals van die speciale schoolpennen (als je een gewone, ronde pen niet vast kan houden).

Conclusie

Over deze toy is heel goed nagedacht en dat merk je aan alles! Aan de vorm, aan de trillingen, aan de knopjes; alles! Het puntje kun je gebruiken voor pin-point-stimulatie, maar ook voor wat bredere stimulatie; YES! De Dame Products Kip mag wat mij betreft wel een prijs winnen voor de meest stylish en meest ergonomische bullet vibrator van het moment (en sowieso punten voor het leuke kleurtje)!

DE DAME PRODUCTS KIP IS HIER TE KOOP (€ 79,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Sandra schreef:

  Wat een tof ding! Vooral de kleur en dat platte stukje! Ik zie het wel zitten in mijn make-up tasje.

 2. Anne schreef:

  Ik had deze al op mijn verlanglijstje gezet na de review van Tess.. 2 testers die hem goed vinden, nu wil ik hem zeker :)

 3. Locusta schreef:

  Nieuwe vorm! Heeft ook wel iets weg van een snavel.
  Verpakking is inderdaad heel strak en “zakelijk” kan zo in de schappen van de meeste winkels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.