SEX TOY TEST #48: PALM POWER, WAND VIBRATOR

Naam: Palm Power
Producent: BMS Factory
Prijs: € 69,90
Formaat: 195 mm x 40 mm (diameter bolletje)
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: 220 Volt
Het verkooppraatje: ‘Met de PalmPower heb je een super massager in de palm van je hand. Aangedreven door de nieuwste techniek van Powerbullet maakt dat de trillingen onevenaarbaar zijn.’
Is dat ook zo? Onevenaarbaar, dat niet, goed, dat wel
Aantal punten: 6

Dit is een afbeelding van de palm power vibrator

Ik, als fan van de Europe Magic Wand, moest toch ook echt de Palm Power een keer zou proberen. Want die ging dus net zo hard als de Hitachi, maar ziet er stukken beter uit.

En hij heeft gelijk wat het uiterlijk van de Palm Power betreft; het ziet er allemaal stukken appetijtelijker uit dan de Hitachi en de Palm Power is ook stukken handzamer (precies zo lang als mijn hand). De Palm Power is donkergrijs met donkerroze (die kleurencombinatie wordt het helemaal in de winter 2017, ik sprak onlangs een trendwatcher). Het ziet er mooi, vrouwelijk en heel solide uit en puur optisch gezien lig je natuurlijk 100 keer liever met deze Palm Power in bed dan met zo’n Hitachi.

Dus ik zet dat ding meteen aan (nou ja, nadat ik het snoer in het stopcontact had gedaan) door op de aanknop te duwen (er zit maar 1 knop op en dat leek me typisch de aanknop). De Palm Power begint lafjes te trillen en toen moest ik lachen! Ik had bijna de klantenservice van Palmpower gebeld om ze uit te lachen en te zeggen dat ze dus totally not verstand hebben van trillende zaken, maar toen besloot ik toch maar even de gebruiksaanwijzing te lezen en toen las ik iets over de ‘one touch press and hold button waarmee je de multispeed vibraties regelt’. Oh.

Dit is een afbeelding vande palmpower vibrator test

Hoe zit het met de trillingen van de Palm Power?

De Palm Power heeft dus een one touch press and hold button waarmee je de multispeed vibraties regelt. Dit betekent dat hoe langer je die knop ingedrukt houdt, hoe harder het hele apparaat gaat trillen. Als je daarna een keer zacht op de knop duwt gaat alles uit. En dat is gewoon KUT. Als je lekker bezig bent wil je kunnen variëren in snelheid, van harder naar zachter, maar als je ‘m zachter wil zetten en het apparaat dan gewoon uitslaat, dat is gewoon irritant. Dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen in je tripje naar een orgasme. Maar als je ‘m ingeduwd houdt kun je dus wel harder en harder en harder gaan. Tot een werkelijk hele, hele harde trillingen, die bijna net zo hard gaan als de Hitachi, maar die wel anders zijn. De trillingen van de Palm Power trillen (volgens mij) op een andere frequentie (ja, ik moet me hier echt een keer wat beter in verdiepen). Ze trillen iets ‘hoger’ dan de Hitachi. Minder diep dus. Een Hitachi is meer een brom-trilling en deze Palm Power geeft meer een piep-trilling. De Hitachi maakt ook veel meer herrie, qua volume, terwijl deze Palm Power echt fluisterstil is. Qua trillingen vind ik de Hitachi lekkerder, maar ik denk dat dit per vrouw verschillend is (ik ga me er echt beter in verdiepen, sommige vriendinnen van me willen dus never nooit zo’n Hitachi, maar vinden deze Palm Power wél leuk en lekker).

Hitachi, Fairy of Palm Power?

De Hitachi kreeg van mij een 10 en de Fairy Wand een 9 (die laatste is helaas niet meer te koop) en ik zou deze Palm Power wand vibrator eigenlijk aan niemand aanraden, vanwege het volledig uitvallen van het apparaat als je ‘m zachter wil zetten… maar met de opzetstukjes van de Palm Power erbij wordt het allemaal wel een klein beetje leukerderder… waarover morgen meer!!!!

DE PALM POWER IS HIER TE KOOP (€ 54,90) >>

p.s. Wil je meer lezen over wand vibratoren? Lees dan mijn item: WELKE WAND VIBRATOR IS DE BESTE!

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. sofie schreef:

    Of het door jouw goede beoordeling komt weet ik niet maar hij is een stuk duurder nu :-(
    Hele leuke site trouwens! Als rookie op sex toy gebied heb ik hier veel geleerd, nu nog eens wat aanschaffen.

  2. linde schreef:

    Helemaal mee oneens, beste vibe ever en 10 maal beter dan de hitachi!! Ook de DOXY is beter dan de Hitachi!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.