OBSESSIVE FIORENTA TEDDY – LINGERIE REVIEW #568

Naam: Obsessive Fiorenta Body
Producent: Obsessive
Prijs: € 37,95
Formaat: S/M en L/XL (ik heb de L/XL)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t
Materiaal: 88% polyester, 12% elastaan
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Fiorenta body is een luxueus ogende body met een open kruisje en een diepe decolleté. De fraaie diamantjes houden aan zowel de voorkant als de achterkant de zijdes van de body bijeen.’
Is dat ook zo: Dit zijn geen diamanten, maar parels! Maar; mooie body!
Cijfer: voldoende

Dit is een afbeelding van fiorenta teddy obsessive lingerie review

Eigenlijk vind ik dat het merk Obsessive me permanent zou moeten sponsoren voor de lingerie-dinsdagen, want het lijkt wel alsof ik alleen hun merk bespreek! En dat is niet voor niks, want het is gewoon een heel mooi, luxueus lingeriemerk met gewone sexy lingerie, maar ook slettie lingerie en vooral hele leuke ‘verkleedsetjes’! Gelukkig wil Easytoys.nl me ook zo af en toe sponsoren met een mooi setje! Ik koos dit keer voor de Fiorenta Teddy (jawel, wéér van Obsessive)! Hieronder lees en zie je wat ik ervan vond!

De verpakking van de Fiorenta Teddy

Ja, ja, ja, nu weten we het wel of niet? De verpakkingen van Obsessive zien er altijd écht goed uit! Dus ik zal jullie een volgende lofzang besparen, maar gewoon de foto’s laten zien.

Dit is een afbeelding van lingeriesetje obsessive

Eerste indruk van de Fiorenta Teddy

Eigenlijk zit de bodystocking meteen goed. Hij past perfect en staat ook perfect en ik kan niets meer zeggen dan; ik voel me hier helemaal lekker in! Sexy! De hele snit, met zo’n laag uitgesneden decolleté dat doorloopt richting buik, de brede rand van kant langs de randen, de lage ‘pijpjes’ van het ‘broekje’; het past heel goed bij mijn vormen. Dit hele setje geeft natuurlijk totaal geen steun aan je borsten, dus als je die nodig hebt of graag wil hebben; dan kun je dit setje beter overslaan. Ik draag hier een maat L/XL en hij zit goed, maar veel dikkere benen, heupen, taille moet je niet hebben, want dan wordt het allemaal te krap en dan gaan vooral de randjes om je benen snijden.
Dit is een afbeelding van obsessive lingerie teddy
Je ziet op deze foto meteen waar het niet zo lekker en mooi zit.

De zijkant van de Fiorenta Body

Als ik met m’n handen omhoog gaan staan, dan sluit deze body helemaal goed aan. Maar ga ik iets naar links of iets naar rechts, steunend op m’n linker- of rechterheup sta, dan flappert er een flapje of links of rechts aan de zijkant van de body.
Dit is een afbeelding van lubberend velletje
Kijk hier flappert-ie links. Het stoort me niet heel erg, maar het valt wel op. Dit flapje ontstaat omdat de achterkant van de body alleen maar bestaat uit de bandjes. De body stopt dus aan de zijkant, waardoor de boel wat gaat flapperen. Je kan de bandjes aan de achterkant wel wat verstellen, maar het lukte me niet om het flapperen te voorkomen. Ik weet ook niet of die flapjes er bij elk lichaamstype zullen zijn. Het lijkt me van wel eigenlijk (behalve natuurlijk bij het lingeriemodel op de foto, die heeft nergens last van).

Ik heb een mooie buik!!!

Ik denk dat we allemaal wel onderdelen van ons lichaam kunnen benoemen die we niet zo mooi vinden. En zo kan ik op sommige dagen alles lelijk vinden. Of lelijk, lelijk? Dan kan alles wel wat verbetering gebruiken. En dan kan ik wel heel erg proberen om zo lekker bodypositivity te doen, maar daar verdwijnt m’n dikke buik niet van. Dan kan ik wel houden van die buik, omdat het mijn buik is, maar dan nog had ik er graag een paar kilootjes vanaf gewild. Maar! In deze Fiorenta body vind ik m’n buik dus helemaal sexy. Wel lekker chubby, maar vooral; lekker! Komt door de snit, het feit dat-ie bijna helemaal bedekt is met prachtig kant, doordat m’n navel er zo gezellig tussenuit piept, nou ja, gewoon omdat het best een lekkere buik is!

Dit is een afbeelding van obsessive spicy fiorenta teddy

Een body met een verrassing!!!

En nu het allerleukste, iets wat waarschijnlijk nog niemand is opgevallen aan de foto’s; het is een body met een open kruisje!!!! Jawel! Dus dat maakt ‘m (voor mij) nog veel leuker en sexier dan-ie al was! Je kan de bandjes onderaan het kruis een klein beetje verstellen (2 centimeter) zodat je, in mijn geval, je schaamlippen net niet ziet van voren. Vind ik leuk! Even over het woordje ‘schaamlippen’; er wordt geroepen (door ‘men’) dat het woordje ‘schaamlippen’ ouderwets is, want met het woord ‘schaam’ erin en schaamlippen zijn natuurlijk helemaal niets om je voor te schamen. True. True. Nu worden er woorden als ‘vulvalippen’ of ’trotslippen’ geopperd om in plaats van ‘schaamlippen’ te gebruiken. Ik weet het nog niet. Ik vind ‘vulva’ ook niet zo’n lekker woord eigenlijk. En nu vind ik absoluut dat er qua voorlichting, educatie en informatie op het gebied van seksualiteit het een en ander moet veranderen, maar ja, ik denk dan meteen aan het verschil tussen de zinnetjes ‘ik wil dat je met je kut op m’n gezicht komt zitten’ en ‘ik wil dat je met je vulva op m’n gezicht komt zitten’. Noem mij simpel, maar dan kies ik toch voor optie 1.

Maar m’n schaamlippen, vulvalippen of trotslippen zijn in ieder geval niet meteen zichtbaar, behalve als ik met m’n kut op z’n gezicht ga zitten, dan ziet hij meteen dat deze body een open kruis heeft.

De achterkant van de Fiorenta Body

Het is een beetje jammer om met het minst mooie onderdeel van de body te eindigen, maar het is wat het is. En mijn vetrollen zijn ook wat ze zijn. Doordat de achterkant ‘ontbreekt’ wordt de nadruk aan de achterkant dus ook nogal op die vetrollen gelegd. En konttechnisch vind ik het ook niet helemaal supersexy (maar dat ligt dan misschien aan mijn kont).

Dit is een afbeelding van vetrol achterkant setje
Zou je deze foto wel doen Luun? Ja, nou, zoals ik al schreef; het is wat het is! Daarom een stukje empowerment naar de vetrol toe! Overigens is de achterkant met dat kant en die grote strik en die 3 pareltjes wel écht heel mooi.

Conclusie

Ondanks de nogal zichtbare vetrol en ondanks het flapperende flapje aan de zijkant vind ik dit een prachtige bodystocking! Hij zit lekker, hij past, ik voel me sexy en het feit dat je niet meteen kan zien dat je met een bodystocking met open kruisje te maken hebt maakt ’t voor mij nog leuker!

DE FIORENTA BODY IS HIER TE KOOP (€ 37,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Mark schreef:

  Je hebt geen vetrollen het zijn knuffelspekjes ;)

  Maar eerlijk is eerlijk, mijn vriendin heeft zowat hetzelfde postuur als jou en daar is niks mis mee, maar dankzij jouw reviews en foto’s erbij weet ik wel zeker dat het haar ook super sexy zal staan, dankjewel voor deze review en ja ook jou staat het super sexy, echt een vrouw naar mijn hart.

 2. DP schreef:

  Bij die eerste foto zag ik echt niet meteen waar het niet zo lekker en mooi zit, mijn eerste gedachten waren WOW wat een mooi decolleté en wat een heerlijke snit (vooral de pijpjes). Eigenlijk pas na het lezen van het onderschrift zag ik de kleine onvolkomenheden.
  A beautiful body in more than one way.

 3. Ier schreef:

  Staat je prachtig! En ik vind het woord “trotslippen” echt verschrikkelijk, maar dat terzijde.

 4. Sandra schreef:

  Hou op (met me)! Schaamlippen, schaamhaar, het duid alleen maar een plek aan.
  Dit pakje staat je echt lekker.

 5. Maurice schreef:

  Roosje en rozenblaadjes

  Het staat je super,ondanks dat flapje

 6. Lola schreef:

  OMG, trotslippen.. ik heb het niet meer. Deze movement is me volledig ontgaan. Ik houd het maar gewoon bij schaamlippen. Ook al schaam ik me niet, het klinkt wel net zo lief..

 7. K. schreef:

  Nou sorry hoor maar wat zet jij jezelf voor lul !!
  Ziet er niet uit niks aantrekkelijks aan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.