SEKS TOY TEST #136 – CLONE A WILLY

Naam: Clone A Willy
Producent: Empire Labs
Prijs: € 32,90 tot € 39,90
Formaat: n.v.t.
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: er zit een vibrator bij op batterijen
Het verkooppraatje: ‘Maak met deze Clone A Willy-kit eenvoudig een vibrerend rubberen kopie van je penis. Met de Clone-A-Willy vibrating dildo kit maak je nu zelf thuis in een handomdraai een prachtig levensechte dildo van je eigen penis.’
Is dat ook zo? Mij lukte het niet, maar Cristal wél.
Score: 7/10

clone a willy kit

Cristal schreef op het forum (inmiddels niet meer actief) dat ze zoveel plezier heeft beleefd aan het maken van een Clone A Willy van haar partner en dat herinnerde me eraan dat ik ook ooit zelf met de verkering een poging heb gewaagd om een dildo van zijn pik te maken. Een poging die jammerlijk mislukte omdat, eh, nou ja, het was mijn schuld. Ik had, zoals ik eigenlijk altijd, de gebruiksaanwijzing niet goed doorgenomen voordat we begonnen en toen hij daar zo stond met de broek op z’n enkels en ik met een koker met ‘modelleer gel’ toen moest ik zo ongelooflijk hard lachen. En nou ja, keihard lachen werkt dus niet bevorderlijk voor het stijf houden van een pik en ja, dat wist ik natuurlijk ook wel, maar in plaats van geile woordjes te fluisteren ging ik alleen maar nog harder lachen. Sorry! Zo moet het dus niet.

Hoe moet het dan wel met zo’n Clone A Willy?

Cristal legt even uit hoe het dus wel had gemoeten: ‘Het is even oefenen! En proberen zo lang mogelijk een erectie te houden als man en als vrouw alles zo efficiënt en vlug mogelijk te doen. Het is dus het beste dit samen te doen, met veel dirty talk, geile fantasieën, een goede blowjob, heb ik dit met m’n partner gedaan! Het resultaat is echt de beste dildo die ik heb en veel heel veel gebruik! Als je net als mij de lul van je vriend/lover/man/partner adoreert is dit absoluut een fijn speeltje!’ De verkering denkt nu dat ik zijn pik niet adoreer, maar dat doe ik natuurlijk wel. En humor is ook heel belangrijk in een relatie hoor, laten we dat niet vergeten.

In alle kleuren en dus eh, ook maten

Cristal gebruikt haar Clone A Willy-dildo dus regelmatig: ‘Het materiaal is top! Niet te hard en ook niet te zacht, maar precies goed. Ook oraal geeft-ie geen nare smaak, wat veel goedkope dildo’s wel hebben. Hij is ook makkelijk schoon te maken, de kleur is okay, al is het natuurlijk niet precies dezelfde kleur maar een mooie huidskleur, of donkere kleur of een fantasie kleur. Je krijgt echt de hele afdruk, de aders zijn ook daadwerkelijk te zien!’ Okay, ik wist dus zelf niet dat de Clone A Willy’s ook in andere kleuren te koop zijn, maar dat is dus wel zo. Je hebt ze in een lichte huidskleur, donkere huidskleur, zwart, roze en zelfs als glow-in-the-dark en in een chocolade-versie of een kaars-versie!!!

cloneawillys

Cristal heeft nog meer tips

‘De lul wordt iets slapper op het moment van afdruk, dus dan word de dildo een tikje kleiner. Tip: ballen iets afbinden, een cockring zal wat helpen! En… blijf dirty talking!’ Okay, hier ging het dus mis bij ons. Wij gebruikten geen cockring en in plaats van dirty talk pieste ik bijna in m’n broek.

‘Een Clone A Willy maakt alleen afdruk van de lul, dus niet van ballen, wat ik persoonlijk jammer vind. Je kunt ook een afdruk zonder koker maken uit 2 delen, maar dan moet je wel extra materiaal van Clone a Willy bestellen om de afdruk mee te vullen, want vind het een fijn materiaal! Ook als de lul wat dikker en groter is kun je extra afdrukmateriaal en siliconen materiaal bijbestellen anders heb je te weinig!’ Okay! Okay, ik wist dus ook niet dat je extra materiaal kon bestellen!

cloneawillyextra

‘Tip: kijk op Youtube naar filmpjes over hoe je een afdruk maakt.’ Okay. Ik lees vaak niet eens de gebruiksaanwijzing, laat staan dat ik naar een Youtube-filmpje kijk, maar je hebt helemaal gelijk Cristal. Ik had van tevoren dit filmpje moeten bekijken:


‘Het vibootje wat erin wordt geplaatst doet mij persoonlijk niks. Ik gebruik ‘m alleen als dildo.’ Dit had ik zelf ook al gezien. De vibrator is van het kaliber yukiyuki.

‘Nogmaals oefenen! Het is een lastig werkje om het voor elkaar te krijgen! Maar als je het eenmaal hebt is het een heel goed product! Een superdildo als resultaat! Absoluut mijn favoriet!’ Bedankt Cristal voor je tips en review!!!!

DE CLONE-A-WILLY IS HIER TE KOOP >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. DeArie schreef:

    Misschien een leuke optie om een WeVibe Salsa of iets dergelijks er in te doen?
    Krijg je misschien wel trillingen die je kan voelen.

    Als ik de aktie die je met het product hebt win ga ik het proberen icm een condoom om de salsa. Kan je hem los gebruiken of icm de Clon-A-Willy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.