VIBRATOR REVIEW #175: BLACK SWAN VIBRATOR

Naam: Black Swan
Producent: Swanvibes.com
Prijs: € 99,90
Formaat: 19 cm x 3,7 cm (onderkant) x 2 cm (midden) x 3,7 cm (kop)
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Het verkooppraatje: ‘Volledig onvoorspelbaar en mysterieus, lijkt deze vibrator simpel qua verschijning, maar is gevorderd in zijn vaardigheden van het vervullen van genot.’
Waar te koop: Bol.com
Is dat ook zo? Onvoorspel en mysterieus?? HAHAHAHA!
Score: 5

black swan vibrator 2

Het uittesten van een Swan stond al een tijdje op mijn want-to-do-list en gelukkig werd deze me eindelijk toegestuurd in ruil voor een eerlijke review! Zo kon ik ‘m de afgelopen week dan ook eindelijk uittesten!!!!

Swan heeft een erg uitgebreide collectie, die er, zo op het beeldscherm, erg mooi uitziet. Swan is de Europese lijn van de Vanity-lijn van het merk Jopen (en Jopen schijnt een erg goed merk te zijn, heb ik mij laten vertellen door Amerikaanse toytesters).

swan vibrator 3

Ik kreeg de Black Swan vibrator toegestuurd en ik heb ‘m nu een aantal keer gebruikt (al was mijn conclusie na 1 keer eigenlijk al gevormd), maar het is zeker geen speeltje dat een permanente plek in mijn nachtkastje heeft gekregen. Why not?

De Black Swan vibrator trilt niet tegen m’n klit

De Black Swan vibrator heeft 2 bullits; eentje trilt tegen je G-spot en eentje zou tegen je clitoris moeten trillen. Maar dat laatste is dus niet zo. De clitoris-bullit zit nogal ver verwijderd van je clitoris (en dit ligt echt niet aan mijn lichaam, want een vrouw die haar clitoris op 1 centimeter vanaf haar vagina-opening heeft lijkt me erg zeldzaam). Nu heeft de Black Swan daarvoor een soortement van flapje en dat flapje (de bek van de zwaan, hahaha) zou de trillingen van de clitoris-bullit door moeten geven aan je clitoris, maar zelfs het flapje is te kort om in de buurt van mijn klit te komen. En daarnaast; het materiaal geeft de trillingen sowieso niet door. Dikke vette fail, wat mij betreft.

blackswan1

Als G-spot-triller trilt-ie best wel lekker, maar ja, je wil ‘m uiteindelijk toch wat op en neer laten bewegen tegen die G-spot in plaats van ‘m passief te laten liggen en als je dat doet, dan gaat dat clitoris-flapje dus tussen je schaamlippen door en dat voelt gewoon niet lekker, omdat het dus een niet-trillend minuscuul stukje siliconen is. Fail!

Ik vind ‘m wayyyyy te duur

Maar misschien wel de allergrootste fail is het feit dat dit een vibrator is van € 99,90 (!) en dat je er geen enkel vibratiepatroon op kan vinden! Hij kan dus alleen maar steady trillen!!!! Je kan de G-spot bullit zachtjes laten trillen (door een knopje in te drukken). Als je dat knopje ingedrukt houdt, dan gaat de bullit wel steeds harder, maar er zijn géén vibratiepatronen. Ook het clitoris-trillertje (wat dus niet tegen je clitoris trilt) werkt op deze manier en je kunt de 2 bullits dus los van elkaar laten trillen (en dat is fijn en handig), maar echt spannend wordt het niet. En… heeeeeeeeel irritant; stel dat je 1 van de bullits op z’n hardst laat trillen, maar je wil ‘m een standje zachter laten trillen, dan kan dat dus NIET zonder ‘m eerst helemaal uit te zetten. FAIL!

black swan vibrator

Is er dan niets goed? Oh, jawel hoor! De verpakking is chique en awesome! Het gebruikte materiaal is super! Het stinkt niet en voelt heerlijk zacht en glad aan. De knopjes zijn gemakkelijk te bedienen (en schoon te maken) en… de vibraties van de G-spot-bullit zijn lekker diep. Heel lekker diep zelfs. Zo lekker dat ik uiteindelijk het gedeelte dat eigenlijk in m’n kutje moest tegen m’n klit heb gehouden om zo toch nog tot een orgasme te komen. Maar dat kan niet echt de bedoeling van dit speeltje zijn. Toch? Fail dus.

Er zijn dus nog veel meer Swans op de markt en ik zou echt HEEL GRAAG van anderen (jullie dus) horen wat zij ervan vinden! Heb jij een Swan? En wat vind je ervan? Is alleen de Black Swan vibrator zo ‘slecht’? Zijn de anderen beter? Ik hoor het graag!

DE BLACK SWAN VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 99,90) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marjan schreef:

  Jammer he? Dat ding moet 100 euro kosten en doet gewoon niet wat je er van mag verwachten….
  dat is kut :-(

 2. Suus schreef:

  Ik heb zelf the trumpeter swan. Dat is hun klassieker geloof ik.
  Ook deze heeft geen vibratiepartonen (maar aangezien ik patronen dus helemaal niets vind komt dat mij goed uit). Deze Swan kan je dus aan 2 kanten gebruiken en dat is echt wel handig, beetje 2 in 1. Vermoed alleen dat deze wellicht te flexibel is voor echt goed G-spot stimulatie, maar daar heb ik niet zoveel verstand van.

 3. Mimi schreef:

  Ik heb helaas dezelfde ervaring. Ik had de adore power. ‘Had’ inderdaad. Hij was reteduur, maar lag te verstoffen in een laatje omdat hij gewoon niet lekker genoeg was. Vond de buzz ook niet zo heftig. Heb ‘m weggegooid. Je kunt zoiets helaas niet op Marktplaats zetten ;)
  Gebaseerd op mijn eigen ervaring zou ik dit merk aan niemand aanraden.

 4. Suus schreef:

  Ik vergat nog te melden dat ik dus wel blij ben met mijn swan.
  De trillingen zijn inderdaad niet het krachtigst, maar voor mij is het meer dan genoeg. Nou kreeg ik bij rondshoppen op het internet wel het vermoeden dat de rabbit-varianten van de Swans beduidend minder goed zijn dan de dual-ended Swan’s (zoals de Trumpeter en Tundra swan)

 5. Anna schreef:

  Eerlijk gezegd goed om te lezen dat het dus niet aan mij ligt dat ik de Royal Swan enigszins vind tegenvallen. Ik wilde een topproduct voor g-spot met wat clit stimulatie erbij, en om eens iets ander te gebruiken dan permanent de European Wand ;) maar het komt erop neer dat ik als ik de Swan gebruik alsnog standaard de Wand erbij heb omdat het niet heel makkelijk is om alleen hiermee tot een orgasme te komen. De vibratie in het clit-stuk is niet sterk genoeg, en daarbij inderdaad kun je ‘m niet langzamer laten gaan zonder hem eerst uit te zetten. Ik was ervan uit gegaan dat bij zo’n duur product er patronen op zouden zitten, en dat viel mij dus inderdaad ook erg tegen. Online is men zo lovend over de Swan overal dat ik geloofde dat het fantastisch zou zijn. Jammer.

 6. alx schreef:

  Ikzelf heb de adore beauty. Als je dit koopt als ‘eerste vibrator’ vind ik hem best nog meevallen qua trillingen, al had ik misschien een ander model moeten aanschaffen. Het konijntje komt bij mij ook niet waar het moet komen en is minder flexibel dan dat het zou moeten zijn… Dit laatste is heel vervelend omdat het niet op de juiste plaats zit en dus wel wat pijn doet. Ik dacht eerst dat ik misschien niet juist gebouwd was, niet de vibrator. Ik vind de swan-collectie zelf heel mooi en dacht dat dit dé vibrators waren, maar ik ben uiteindelijk een klein beetje teleurgesteld gaan slapen…

 7. Marit schreef:

  Ik heb ook de trumpeter swan. Hij bevalt mij prima en was jaren lang mijn enige vibrator. Ik kom alleen klaar van stimulatie van mijn clit en dan ook nog constant op precies dezelfde plek. Daarvoor vind ik de kop van de trumpeter ideaal. Verder is hij mooi, voelt zacht aan en is makkelijk schoon te maken. Ik hou van hem en hij ligt altijd in mijn bed onder handbereik :-) Pas sinds ik deze blogs lees ben ik op het idee gekomen dat het tijd werd voor een tweede vriendje, niet als vervanging maar voor erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.