SEX TOY TEST #96: PARELSTRING

Naam: Parelstring… G-string met parels
Producent: Rimba
Prijs: € 9,95
Waar te koop: Bol.com
Formaat: one size fits most (tot XL zeker)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje:’ Deze spannende g-string heeft een parelketting die lekker langs je schaamlippen bewegen als je loopt.’
Is dat ook zo? Nee
Aantal punten: 2/10

Dit is een afbeelding van parelstring g string climaximaal.nl

Op de verpakking staan 2 foto’s; 1 van het vooraanzicht en 1 van het achteraanzicht van een vrouw die deze string draagt. Al vraag ik me af of die foto van het achteraanzicht wel een vrouw betreft want degene die de string draagt knijpt zo ontzettend met zijn of haar billen, dat het nogal een vlak geheel lijkt. Een skinny bitch. Het is geen geil plaatje en als ik in een winkel zou zijn, zou ik dit slipje nooit uitkiezen op z’n verpakking.

Het slipje is van het merk Rimba en dat merk is in mijn beleving nooit hoog aangeschreven geweest. Toen ik nog (jaren geleden) op de Kamasutra-beurs werkte, kwam ik regelmatig met een grote zak met Rimba-slipjes, Rimba-negligés, Rimba-catsuits en Rimba-bodystockings thuis. Allemaal niemendalletjes die na 1 keer dragen in de vuilnisbak belandden. Maar voor die ene keer dragen is het best geinig om als een tijger in een rood kanten visnet catsuit met open kruis door de slaapkamer te sluipen. Grrrrrr.

Dit is een afbeelding van parelstring g string 2 climaximaal.nl

Maar qua draagcomfort zijn de producten van Rimba vaak ruk (hét yukiyuki-lingeriemerk). Zo ook met deze parelstring. Allereerst draag ik nooit G-strings, dus toen ik dit stukje kant met een lintje en wat plastic parels om mijn dikke reet drapeerde had ik niet zoiets van; zit lekker. En toen ik in de spiegel keek had ik al helemaal niet zoiets van; goh, dat staat geil. Ik had wel de verkering ge-sms’t dat ik een string aanhad en die wilde al op stel en sprong vanuit z’n werk naar huis komen, want ik in een string, dat moest hij zien. ‘Ik zie eruit als een wit nijlpaard met een zwart touwtje’, sms’te ik terug. De verkering had uiteindelijk nog wat belangrijke dingen te doen op z’n werk.

Het leek mij een ideaal moment om de hond uit te gaan laten.

Zo’n parelstring stond dan misschien wel niet zo geil bij me, misschien werd ik wel hartstikke geil als die parels op en neer tussen m’n schaamlippen zouden glijden? Dus joggingbroek aan, T-shirt aan, hond aan de lijn en hop, het lentezonnetje in. De eerste paar minuten vielen nog wel mee. Daarna begonnen de parels ietwat te irriteren. Het leek wel of er een velletje tussen de parels kwam met iedere stap die ik deed. Niet lekker. En ik werd er al helemaal niet geil of nat van. En misschien had wat vocht de hele boel juist wat soepeler doen glijden, maar misschien ook niet.

De hond en ik deden die middag geen extra lang rondje.

DE PAREL G-STRING IS HIER TE KOOP (€ 9,95) »

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.