OBSESSIVE MOKETTA TEDDY – LINGERIE REVIEW

Naam: Obsessive Moketta Teddy
Producent: Obsessive
Prijs: € 44,90
Formaat: S/M L/XL XL/XXL
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: polyadmide/elastaan
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Moketta Teddy van Obsessive is een prachtig afgewerkte elegante outfit waarin jij je sexy voelt.’
Is dat ook zo: Hell to the YESSSS!
Cijfer: 10

Dit is een afbeelding van obsessive moketta teddy lingerie

Ik was wat aan het rondsnuffelen op zoek naar geilige catsuits of body’s of slipje met open kruis. Die vond ik, maar ik kwam ook deze ‘Moketta Teddy’ van het merk Obsessive tegen. “Deze is ook wel heel mooi of niet?”, vroeg ik aan P. terwijl ik haar het Obsessive-doosje liet zien. “Dat is een heel goed merk”, zei P., “en met een heel goede pasvorm, maar deze heeft geen open kruis hè?” Voor een keertje liet ik mijn open-kruis-fetish voor wat het was en nam ik het Obsessive-doosje mee naar huis. Hieronder vind je mijn review in woord en beeld. Ik. Ben. Blij.

Ik schaam me 0,0 voor m’n lichaam, want nou ja, het is wat het is en het doet wat het doet en het is (soort van) gezond (met een zieke geest). Maar ja, om met dat lichaam zomaar volledig op Instagram te gaan, of hier op Climaximaal.nl, ja, daar had ik wel even een heel goed lingeriesetje voor nodig! Dat setje was deze Obsessive Moketta Teddy.

Dit is een afbeelding van jarretelxs

Ik reviewde een tijdje terug de ’12 Sexy Days’-box van Bijoux Indiscrets (BIJOUX INDISCRETS 12 SEXY DAYS – REVIEW #508) en daar zaten jarretel-dingetjes bij. Die fotografeerde ik in combinatie met de Obsessive Moketta Teddy en tadaaaaa, ik kreeg nog nooit zoveel likes op een foto op Instagram. Kan door de jarretel-dingetjes komen, maar ik denk eerder door deze waaaaaanzinnig goede bodystocking. Mede door het overweldigend succes (kuch) van die foto en m’n review van een ‘one size fits all’-catsuit) (OPEN KRUIS CATSUIT MET BODY LOOK – LINGERIE REVIEW #509) dacht ik; laat ik maar eens vaker lingerie gaan reviewen. Tijd voor foto’s en reviews van een gezonde Hollandsche vrouw die zich in allerlei geile pakjes hult!

De verpakking van de Obsessive Moketta Teddy

Hoewel het me aan de ene kant geen ene flikker uitmaakt hoe iets verpakt is (sekstoys, lingerie, chocolaatjes, of weet ik veel wat), ben ik toch ook wel gevoelig voor de wat chiquere verpakking. ‘Iets wat goed is hoeft geen mooie verpakking’, maar vaak gaan mooie producten toch ook wel gepaard met een wat mooiere verpakking. De Moketta Teddy van Obsessive zit in een doosje, of eigenlijk een sleeve met daarop een afbeelding van een dame in de teddy. Tot zover is het best basic eigenlijk. Maar als je de sleeve verwijderd, dan blijft er een schattig, wit doosje over met ‘Open at your own risk’ erop. Dat doosje maak je weer open en aan de binnenkant staat ‘Your pleasure starts here’. Bovenop ligt een briefje (oooh, CUTE) en de teddy (of bodystocking) ligt keurig opgevouwen in het doosje (ik heb dit uiteindelijk allemaal opengerukt, dus geen mooie, strakke productfoto’s kunnen maken).

Dit is een afbeelding van verpakking obsessive

Mijn eerste indruk van de Obsessie Mokette Teddy

Meteen als ik de teddy uit de verpakking ruk en in m’n handen houd wil ik maar 1 ding; dat-ie past. Ik wil zooooo graag dat-ie past. Alles voelt zo lekker zacht en het kant voelt zo lekker als kant en oooooh, er zitten ook beugels in voor wat tiet-stevigheid en oooh, ik wil dat-ie past!!! Het kant is prachtig en stevig en niet van dat ‘1 keer rukken en kapot’. En oh, kijk, zelfs een strikje op de achterkant! Dit is een ontzettend mooi en afgewerkt stukje lingerie voor niet eens zo heel veel geld. Ik wil dat het past. Ik wil het. Ik wil het! Maar… ik blijk de maat S/M mee te hebben genomen. Oh. NO!

Dit is een afbeelding van lingerie obsessive

Thank You Obsessive, ik pas in S/M

Ik heb wel eens staan vloeken in pashokjes. Stond ik met een jurkje maat L die ik niet eens over m’n schouders kreeg. Of een broek die ergens halverwege m’n knieën bleef hangen. Of dat ik een bepaald shirtje echt heel, heel, heel graag wilde, maar dat alleen de maat 48 me paste. En nu is size just a number, maar lieve kledingmannetjes en -vrouwtjes, doe als Obsessive! Verkoop maatje L (42/44) als een maatje M (38/40) en je maakt the world a better place! Want… ik pas dus met mijn maat 42 en cupmaat 85C in een maatje S/M! En dat is fijn (voor mij).

Dit is een afbeelding van obsessive lingerie setje moketta teddy

Ben je heel slank (maatje 32/34), dan denk ik dat de boel een beetje gaat lubberen (en de kleinste maat is dus S/M) (die ik draag). Zeker bij je borsten. Cupmaat B is het minste wat hier nog een beetje mooi in gaat, denk ik. Maar!!!! Dit setje heeft wel nog 2 grote maten! De M/L en de XL/XXL! En hoewel ik deze dus niet heb gezien of gepast, klinkt dit wel heel tof! Het is gewoon heel erg rekbare,i ietwat glimmende stof en de pasvorm is heel goed. En met heel goed bedoel ik; rekening houdend met het vrouwelijk lichaam.

Ik trok de Obsessive Mokka Teddy aan… en… ‘God bless mother nature, she’s a single woman too / She took off to heaven and she did what she had to do!!!’ En what she had to do was supergeilige en supergoedzittende setjes maken voor het merk Obsessive! Want… wat zit deze bodystocking goed. Echt. Het materiaal voelt zacht om m’n lichaam en de ‘baleinen’ (al zijn het nepbaleinen) op m’n buik zorgen voor een ietwat afslankend effect en dat is precies waardoor ik me zo sexy voel.

Dit is een afbeelding van obsessive lingerie
Jullie denken dat M. al die lingeriefoto’s van me maakt? Mocht-ie willen! Of eigenlijk wil hij dat helemaal niet, want dat wordt gegarandeerd een drama! Ik heb een soortement van afstandsbediening gekocht bij de AliExpress! SUPERHANDIG ding! Jammer alleen dat-ie blauw licht geeft als je erop drukt.

De Mokette Teddy van Obsessive is dan wel geen setje met open kruis, maar het is wel een bodystocking met een sluiting aan de onderkant die je op 3 standjes kan zetten. Je kan deze bodystocking dus prima de hele dag dragen (naar je werk, whatever) en tussendoor naar de wc gaan zonder jezelf helemaal uit te hoeven kleden. Gewoon de haakjes losmaken en klaar ben je.

Dit is een afbeelding van obsessive moketta teddy
Al moet ik toch eerlijk toegeven dat een L/XL me echt wat beter zou passen, want nu moest ik de bodystocking een paar keer naar beneden trekken om het een beetje een keurige foto te houden, hahaha! En het kant aan de onderkant, dus bij de pijpjes, zit een heeeeeeel klein beetje te strak misschien.

Conclusie

Lingerie van Obsessive?!!!!! Ik ben fan! Maar dan echt! Prachtig afgewerkt, hele goed pasvorm, leuk doosje (echt een cadeautje om te krijgen en te geven) en vooral; niet al te duur. Ik ga de komende tijd op zoek om te kijken of alle setjes van Obsessive zo mooi zijn (met goede pasvorm) of dat deze Mokka Teddy een eenmalige treffer is (ik kan jullie alvast verklappen; neen) (al past L/XL me nóg beter)!

DE MOKETTA TEDDY VAN OBSESSIVE IS HIER TE KOOP (€ 44,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Patrick schreef:

  Sexy!!
  Mooie review. Top om te zien dat er ook mooie setjes zijn die goed passen voor de “grotere” maten. Xl zou uitkomen op 46/48? Of eerder 48/50 naar jouw idee?

 2. DibbesD schreef:

  Prachtige body! Ik vind m je geweldig staan. Het heeft wat vintage chique achtigs. Heel mooi en sexy zonder erg veel te laten zien.

  • Luna schreef:

   Ja, door die schoudertjes heeft het wel wat vintage-achtigs… je zou ‘m prima onder een spijkerbroek kunnen dragen ook… met een vestje ofzo erover…

 3. Marjan schreef:

  Je hebt gelijk, die instagramfoto kreeg zoveel likes door deze bodystocking die jouw goddelijke lijf nog mooier maakte * grijns…. Nee ff serieus… je ziet er prachtig uit in deze bodystocking… dan maar geen open kruis…, nou ja je kan die knoopjes onderaan gewoon loslaten voor M, dan heeft ie wel een open kruis, die bodystocking dan he, niet M…..
  Liefs!

 4. D schreef:

  Luna, wat een mooi begin van 2019, een lingerie review van een gezonde Hollandse vrouw, en wat voor een. Zo enthousiast als jij over dit setje bent, zo enthousiast ben ik over je mooie gezonde Hollandse vormen!
  Nog een paar van deze reviews met zulke foto’s hier of op Insta and it’s raining men die je gaan volgen hahahaha

  De kwaliteit verpakking is misschien niet belangrijk maar ook dit geeft aan dat Obsession kiest voor kwaliteit, zo wel in materiaal als verpakking en ondanks dat het een jeukwoord is, ook de verpakking draagt bij aan stukje ‘beleving’.

 5. Ier schreef:

  Ja, echt mooi! En leuk verpakt ook nog voor de prijs :)

 6. Frede schreef:

  Wauw, dan hebben ze ook een maat voor mij (42/44)! Ik had het al opgegeven. Bedankt voor de tip!

 7. Bob Walberg schreef:

  Weer een geweldig artikel en ja dat het dan geen open kruis heeft, heeft ook voor jou voordelen, dan hoef je niet zoals bij sommige grote lingeriewinkels met je hand ervoor te staan, en dat vind ik ook geen gezicht. Mocht je ooit wel kruisloos materiaal gaan testen, dan doe je gewoon een niet te opvallende slip eronder, nagenoeg iedereen hier weet toch wel wat je daar “ongeveer” aan zou treffen.

  • Luna schreef:

   Deze maand nog een kruisloos exemplaar, maar ik draai m’n kont gewoon dusdanig dat het allemaal in het nette blijft ;-) (en anders gewoon een slipje eronder) :-)

 8. Ka. schreef:

  Leuke review. Mag ik vragen hoe lang je bent? Dan weet ik dat ik de juiste maat bestel. Mijn partner is 1.61

 9. E schreef:

  Hoi Luna,
  Zijn de cups ook een beetje rekbaar? Zelf heb ik maat 36 maar cupmaat 65K, het is onmogelijk om hier iets spannends voor te vinden.

 10. M. schreef:

  Staat je erg mooi!

 11. A! schreef:

  Staat direct op mijn verlanglijst! Misschien kun je het blauwe lichtje omzeilen door een timerfunctie op je camera te gebruiken. Alhoewel de foto’s door het blauwe lichtje zelfgemaakt overkomen, wat leuk is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.