BIJOUX INDISCRETS 12 SEXY DAYS – REVIEW #508

Naam: 12 Sexy Days
Producent: Bijoux Indiscrets
Prijs: € 194,-
Formaat: grote doos met diverse producten
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: divers
Waar te koop: Misssteel.nl
Verkooppraatje: ‘12 SEXY DAYS is het perfecte cadeau. Een luxe doos waarin 12 iconische producten van Bijoux Indiscrets op je wachten om je meest sensuele kant te onthullen.’
Is dat ook zo: Nou, het zijn prachtige, sensuele producten inderdaad!!!
Cijfer: moeilijk om zoveel awesomeness een cijfer te geven

Dit is een afbeelding van bijoux indiscrets 12 sexy days

Nog een adventskalender! Ja. En nee. Het is de ’12 sexy days’-kalender van Bijoux Indiscrets! En het is zeker een adventskalender voor ’tijdens’ de feestdagen, maar hé, je kan van elke dag een feestje maken! Ik kreeg ‘m opgestuurd door Bijoux Indiscrets zelf en ik wilde eigenlijk elke dag tot aan kerst (zo ongeveer dan) een vakje open maken, maar dat is me precies 3 dagen gelukt. Daarna heb ik alle vakjes open gemaakt, want ik wilde weten wat erin zat! Nu! Nu! Nu! Wat erin zat, inclusief foto’s van alles, dat lees en zie je in deze review!

Ik durf mezelf best wel een beetje fan van het merk Bijoux Indiscrets te noemen. Het is dan wel geen seksspeeltjes-merk (al hebben ze wel sekstoys uitgebracht) (er zit er ook eentje in deze box), maar het is wel een heel sexy merk! De Maze-collectie van vorig jaar; YES PLEASE! En ook hun Horoscope-collectie van dit jaar; YES PLEASE!!! Deze ’12 Sexy Days’ box is ook een dikke YES PLEASE, want alles wat erin zit is prachtig!

De verpakking van de 12 Sexy Days-box van Bijoux Indiscrets

Echt! WOW! Als je toch zo’n doos krijgt (wanneer dan ook), dan ben je BLIJ! Echt BLIJ! De doos zelf ziet er prachtig en sexy uit (ik denk dat ik het woord ‘sexy’ heel veel ga gebruiken in deze review). Hij is heel, heel donkergrijs, met op de voorkant een grote zwarte, gedrukte veer. Daarover heen lees je de woorden ’12 SEXY DAYS, all you need to become a sex goddess’. Nu heb ik er 43 jaar over gedaan om een ‘seksgodin’ te worden, maar ik heb er vooral 43 jaar over gedaan om te weten dat ik het woord ‘seksgodin’ vreselijk vind. Maar goed! De box opent zich als een boek en binnenin vind je 12 afgesloten vakjes. Die vakjes moet je echt openscheuren en er is niet echt een nette manier om dat te doen (vast wel als je het heeeeeeeel voorzichtig doet) (niet mijn stijl).

Dit is een afbeelding van 12 sexy days bijoux

Op een paspop staan alle producten natuurlijk supergoed. Aan alle items uit de 12 vakjes hangen kaartjes en op die kaartjes staan zwart-wit foto’s van modellen met het betreffende item aan of op.

Dit is een afbeelding van kaartje 12 sexy days

En ja, een model maatje 36 staat het natuurlijk allemaal perfect! Maar hoe staat het mij? Een gezonde Hollandse vrouw met net zulke gezonde Hollandse heupen? Ik heb alle items per vakje besproken en gefotografeerd!

Vakje 1 – Maze – Tassel choker (€ 29,95)

Dit is een afbeelding van vakje 1
Ja, deze is heel gaaf! Maar… ik had ‘m al! En er dus ook al een keer een review over geschreven! Die review kun je hier nog een keer lezen: MAZE-COLLECTION CHOKER MET FLOGGER: SEXTOY REVIEW #432. Topstuk! Heel mooi en fijn vegan leather. Mooi afgewerkt.

Vakje 2 – Flash – Cross Black Pasties (€ 12,95)

Dit is een afbeelding van tepelstickers
Ik zit al 18 jaar ‘in het vak’ en ik heb nog nooit pasties gebruikt! Pasties zijn dus tepelstickers en nu moet ik zeggen; ik zag het ‘nut’ er eigenlijk niet echt van in, maar… aangezien je op Instagram en Facebook dus geen tepels mag laten zien (en ik er eigenlijk ook niet op zit te wachten om mijn tepels te flashen) (al heb ik hele mooie tepels) komen deze kruis-pasties wél heel goed van pas als ik doorzichtige lingerie wil gaan showen op Instagram (of hier op Climaximaal.nl). Overigens moeten je tepels qua diameter wel kleiner zijn dan 3,5 centimeter, anders piepen ze buiten de sticker (dingen die ik nooit eerder deed; m’n tepels opmeten) (3,5 centimeter)! Ze plakken goed én je kan ze gemakkelijk meerdere keren gebruiken. NICE! Ik voel me lekker sletterig met die stickers; prima gevoel!

Vakje 3 – Magnifique – Rug- en decolletieketting (€ 39,95)

Dit is een afbeelding van rugketting

Deze ketting is echt WOW! Echt!!! Maar ja, hij is vooral WOW op de foto van Bijoux Indiscrets zelf. Die vrouw heeft een prachtige rug en vooral een prachtige jurk met blote rug waardoor de ketting prachtig uitkomt. Ik heb geen jurken met een blote rug. Ik vind mijn rug ook niet echt een lichaamsdeel waar ik de aandacht nou eens lekker op zou willen vestigen. Daarnaast; de ketting is extreem delicaat. Té delicaat voor types zoals ik. Na mijn eerste WOW-moment heb ik de ketting op een hoopje gegooid om ‘m daarna op de foto te zetten. Voordat ik de ketting uit de knoop had was ik 10 minuten verder. Niet mijn ding, al vind ik ‘m dus echt prachtig! Maar ik kan me geen moment bedenken dat ik een ketting als dit zou dragen. Een paar keer bewegen en draaien en die hele ketting hangt de verkeerde kant op. Seksen terwijl je deze ketting draagt; ook niet handig. Dansen; niet handig. Mooi zitten en blijven zitten zoals het model op de foto dus, dat is het enige dat je hiermee kan. Oh! En je moet je haar wel opgestoken hebben, want als je haar in de knoop komt met de ketting, dan… you get the picture.

Vakje 4 – Kristine – Vinyl masker (€ 12,95)

Dit is een afbeelding van masker

Een masker is iets wat ik niet zo snel zou dragen. Een blinddoek; ja. Maar een masker? Waarom? Al heeft het heus wel iets sexy’s als je ‘m draagt en in de spiegel kijkt. Iets ‘Eyes Wide Shut’-terigs. Maar ja, als je een masker draagt, dan kun je niet de hele tijd in de spiegel kijken, want je hebt dingen te doen! En… dit masker loopt ook over je ogen, dus dat is helemaal niet prettig als je ‘m draagt en je wil nog iets kunnen zien. Daarnaast; na 1 keer dragen deden de plakkertjes het niet meer, dus je kan ‘m eigenlijk maar 1 keer gebruiken (ik moest ‘m voor de foto dan ook vasthouden met m’n vingers) (update: ik kwam er net achter dat er 12 extra stickers bij zaten en je hebt 3 stickertjes per keer nodig, dus… je kan ‘m totaal 5 keer dragen). Stel dat je tijdens het dragen nou ontzettend gaat zweten, dan denk ik dat-ie zo van je hoofd af glijdt. Leuk bedacht, ziet er sexy uit, maar je kan beter een masker van stof of kant dragen.

Vakje 5 – Maze – Gordeltje (samen met de kousenband € 45,-)

Dit is een afbeelding van gordeltje
Hmmm… ik ben hier niet heel kapot van, al staat het wel weer enigszins sexy met de bijpassende kousenbanden uit vakje 6, maar ik moet niet nog een kilootje aankomen, want dan past het gordeltje niet meer en dan ik er niet meer vrij mee bewegen. En doordat het dingetje precies over je buik en navel gaat worden die punten nogal geaccentueerd en nou ja, ik voel me hier dus niet volledig comfortabel in. Jammer, want alle harnasjes van Bijoux Indiscrets (waarvan er helaas niet 1 deze box zit) zijn allemaal waanzinnig gaaf en geil.

Vakje 6 – Maze – kousenbanden

Dit is een afbeelding van jarretelxs
Topstukken uit de Maze-collectie als je het mij vraagt! En… jullie vragen het mij! Je krijgt 4 ‘jarretelletjes’ van vegan leather en het mooie is; ze passen altijd (dus er zitten er ook 2 aan de achterkant)! Je hoeft geen gordeltje om zoals normaal gesproken bij jarretels (die zit dus wel in vakje 6), maar je hebt dus te maken met de 4 kleine ‘riempjes’ die je aan een slipje of body vastmaakt en aan je kousen. SUPERSEXY dingen en iedereen past ze, van size XXS tot size XXL!

Vakje 7 – Shhh – Satijnen blinddoek (€ 14,95)

Dit is een afbeelding van blinddoek
Een blinddoek is altijd handig en ik moet zeggen; dit is een zeer sexy exemplaar van satijn en… je ziet ook echt niks als je ‘m 2 keer om je hoofd geknoopt krijgt. Leuk ook met dat ‘Shhhh’ aan de zijkant. Blijvertje.

Vakje 8 – Magnique – Metalen zweepje (€ 39,95)

Dit is een afbeelding van ketting
Ja! Mooi! Het is een gouden ketting met daaraan een zweepje en dit staat vooral mooi als je een zwart jurkje draagt (vind ik dan hè, je moet zelf weten hoe je iets draagt uiteraard). Het zweepje ‘werkt trouwens ook echt’, als in; bloody fucking hell, wat een vieze, venijnige, snijdende pijn als je ermee slaat (of geslagen wordt dus). De ketting zelf is overigens erg lang dus het zweepje hangt ergens bij je kruis, maar dat heeft wel wat.

Vakje 9 – Pom Pom – Tickler (€ 10,95)

Dit is een afbeelding van veren tickler
Ja, het lijkt haast wel of het een verplicht nummertje is om zo’n feather tickler, oftewel een kriebelding in een adventskalender te stoppen (alle 3 de kalender die ik dit jaar eerder testte hadden zo’n veer erin). Ik heb er zelf helemaal niks mee, want ik hou totaal niet van gekriebel aan m’n lijf, maar dat ligt dus aan mij. Mijn M. houdt er wel heel veel van.

Vakje 10 – Désir Metallique – Metalen handboeien / armbanden (€ 24,95)

Dit is een afbeelding van handboeien

Voor echte bondage zijn deze handboeien natuurlijk totaal niet geschikt, maar als armband zijn ze PRACHTIG en voor een beetje soft-bonage zijn ze prima (en supersexy, supersensueel). Je hebt wel iemand anders erbij nodig om de armbanden om en af te doen, want de sluiting is erg klein. Stel je gaat hiermee aan soft-bondage doen, dan kun je gemakkelijk los komen door de boel kapot te trekken, maar dan is het wel meteen voor altijd stuk. En omdat je dat niet wil (want ZONDE) is het eigenlijk een heel goed ‘mentaal’-sluitsysteem.

Vakje 11 – Désir Metallique – Metalen netkraag (€ 24,95)

Dit is een afbeelding van ketting voorkant
WOW! Ook een heel erg delicaat product, maar dan wel een product dat blijft zitten als je het draagt en ermee rondloopt of danst of sekst! Je moet er niet ergens mee aan blijven haken, want dan trek je het stuk, maar supersexy! Staat mooi als je niks draagt, staat mooi over een body of lingerie, staat mooi over een jurkje! Topstuk! Deze ketting matcht volledig met de armbanden/handboeien die ook in de box zitten.

Vakje 12 – TWENTY ONE – Vibrerende diamant (€ 49,95)

Dit is een afbeelding van diamant vibrator
Ik heb deze vibrator waaaaayyyyy back een keer gereviewed en ik was er toen niet kapot van. Nu nog steeds niet. Je kan m’n review nog eens lezen: VIBRATOR TEST #198: VIBRERENDE DIAMANT, BIJOUX INDISCRETS! Hij heeft een onhandige vorm en is onhandig om schoon te maken en ik was toen niet echt kapot van de trillingen (die vooral aan m’n vingers werden doorgegeven). Maar hij is wel heel erg mooi, dat dan weer wel.

Conclusie

Ik heb even alle losse producten bij elkaar opgeteld en kom dan op een totaalbedrag van € 306,50. De verkoopprijs van deze 12 Sexy Days is € 194,-! Een flink bedrag, maar je bent wel 100 euro goedkoper uit dan als je alles los zou kopen. Dat is een voordeel. Tel daar het ‘verrassings-effect’ van elke dag een vakje open mogen maken en de kwaliteit van (bijna) alle producten bij op en je hebt een supermooie en écht sexy ‘adventskalender’! Maar… jij hebt deze review nu gelezen en alle foto’s bekeken en kunt dus zelf het beste beoordelen of deze 12 Sexy Days-box het bedrag waard is. Ik denk dat het in ieder geval een waanzinnig gaaf cadeau is om weg te geven (en te krijgen)! En niet alleen voor tijdens de ’12 days till Christmas’! Maar… en dat is eigenlijk een nog grotere MAAR! Ik denk eerlijk gezegd dat je beter de top-stukken los kunt kopen (vooral dus uit de Maze-collectie) (YESSSS) (doe het) (en dan houd je nog geld over voor een top-vibrator misschien).

DE 12 SEXY DAYS BOX VAN BIJOUX INDISCRETS IS HIER TE KOOP (€ 194,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. DibbesD schreef:

  Weer een leuke review met echt prachtige foto’s, echt heel mooi! Zelf loop ik niet zo hard voor dit soort verrassings/adventverpakkingen, omdat er ook veel dingen in zitten die ik niet gebruik. En dat vind ik dan weer zonde…… Maar ik vind t wel erg leuk om mee te genieten met jouw review. En die jarretels vind ik dan stiekem toch heel erg mooi en sexy! O Kerstman…..

 2. Rian schreef:

  Het aller mooiste item vind ik toch echt de body. Hij staat je prachtig!

  • Luna schreef:

   Hahaha, ja, die is mooi hè? Daar komt deze week nog een review van (is m’n bedoeling, maar ik doe lekker rustig aan in december) :-)

 3. Marjan schreef:

  Dit is niet aan mij besteed, al heb ik me enorm vermaakt met jouw review. Ik vind de foto waarop je die body draagt echt fantastisch, die staat je echt goddelijk , dat mag ik vast wel even zeggen…

 4. JJ schreef:

  Vakje 6 staat je prachtig!

 5. DeArie schreef:

  Haha, super leuke review dit weer. Lekker jezelf “bloot” geven en je ongezoute mening erbij :) keep up the good work.

  Een must-niet-buy trouwens, twaalf dagen leuke dingen doen voor je partner en/of iets groot en echt meningvols geven kan in bed natuurlijk veel meer plezier opleveren dan elke dag een andere accessoire..

  • Luna schreef:

   Dankjewel!! Het is een prachtig pakket, echt, maar ik snap heel goed dat het een enorm hoog bedrag is en dat je beter wat leuke, losse, andere dingen kunt kopen (of niks kopen, maar iets liefs doen inderdaad)!

 6. Mandy schreef:

  Wauw wat staat het je allemaal prachtig.
  Echt stoer dat je zelf bent gaan poseren met alle items. Je ziet er geweldig uit!

 7. johnny schreef:

  Ziet er goed uit. Zeer classy en staat je erg mooi. Lekker hoor.

 8. dirkie schreef:

  OMG Luna!
  Naast dat je reviews altijd super leuk zijn om te lezen kan ik ook erg genieten van je (soms, in a good way, over the top) foto’s en dit keer zijn ze beide better than ever. De review, onderhoudend, positief en eerlijk, de foto’s werkelijk prachtig stijlvol en heel erotisch.

  Mooi gekozen in zwart/wit, past helemaal bij de verrassingen uit elk vakje. Zo veel moois vooral uit de Maze collectie maar ook de sexy sieraden. Als ik jou foto’s vergelijk met de bijgeleverde kaartjes, dan zie ik jou 100 keer liever. Je ziet er prachtig uit, vooral met je gordeltje en de kousenbanden. Wat betreft de strap over je buik, je kan het zeker hebben, zowel qua schoonheid en esthetiek hoef je je daar absoluut niet oncomfortabel bij te voelen.

 9. Aletta schreef:

  ‘hollandse heupen’ ik heb ze ook. blij dat jij ze showt! Want sexy! Al kunnen dunne vrouwen natuurlijk ook sexy zijn, maar die zien we al zo veel ☺️. De body die je bij de jarretels draagt staat je heel mooi!

  • Luna schreef:

   Je kan het natuurlijk ook Kim Kardashian-heupen noemen tegenwoordig ;-)
   En elk lichaam kan sexy zijn, als je je maar sexy voelt! En een passend setje (zoals die body) helpt mij daar wel bij… :-)

 10. Richard schreef:

  Jeetje! Wat zie je er goed uit!
  Ben je eigenlijk ook een stoere sexy vrouw.
  Kusjes van mij <3

 11. Mirjam schreef:

  € 306,50. De verkoopprijs van deze 12 Sexy Days is € 194,-! Een flink bedrag, maar je bent dus wel 100 euro goedkoper uit als je alles los zou kopen……..
  Volgens mij bedoel je t andersom? Goedkoper als je de box koopt?

  De body staat je hartstikke mooi en sexy, leuke review!

 12. Ier schreef:

  Fijne review! En staat je echt mooi :)

 13. Patricia schreef:

  Gave review weer, was zeker een feestje om alles aan te trekken en te showen. En die body is inderdaad erg gaaf !

 14. M. schreef:

  Beetje off-topic, maar ik moest wel een beetje lachen over dat je het wel hele 3 dagen volgehouden had. Ben ik toch niet zo erg met na 7 dagen mijn gewonnen adventkalender (nogmaals dank!!) plunderen, hihi.

 15. Danny schreef:

  Oprechte review en stijlvolle eerlijke foto’s!

 16. Buuf schreef:

  Wat staat alles je mooi! Prachtig!

 17. Claire schreef:

  Leuke foto,s Luna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.