SVAKOM VESPER – VIBRATOR REVIEW #511

Naam: Svakom Vesper
Producent: Svakom
Prijs: € 56,80
Formaat: 14,8 x 4,2 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Vesper Sterke Dual Motor Warm Vibrator van Svakom is een krachtige vibrator. De unieke V-vorm van de flexibele vibrator heeft twee uiteinden die verschillen van formaat, zodat je de G-Spot en clitoris eenvoudig kunt stimuleren. ‘
Is dat ook zo: Lekker compact
Cijfer: 8

Dit is een afbeelding van svakom vesper vibrator

Ik heb nog stapels en stapels met vibrators, buttpluggen en dildo’s liggen die ik eigenlijk vorig jaar wel getest had willen hebben. Maar ja, ik heb maar 1 lijf en echt niet elke dag zin om te testen, dus… ik doe het lekker in m’n eigen tempo! Alweer een tijdje terug kreeg ik vde Svakom Vesper! Een duo-vibrator die warm wordt (als je dat wil)! In deze review lees je wat ik ervan vind!

Ik was en blijf fan van Svakom. Ze maken af en toe wat missertjes tussendoor, maar ze blijven constant betaalbare sekstoys maken die het ook nog eens goed doen. Het zijn vaak geen 10-en, maar als je gemiddeld met 7’s en 8’en op de markt komt die nooit meer dan 100 euro kosten (en vaak veel minder) dan ben je, vind ik, goed bezig! Ben je dus op zoek naar een goede, betaalbare, oplaadbare en veilige vibrator, dan is Svakom zeker het uitchecken waard! En… de Vesper die ik mocht testen is er ook eentje om in je overwegingen mee te nemen.

De verpakking van de Svakom Vesper

De verpakking van Svakom-producten zien er altijd hetzelfde uit; een witte, strakke doos met daarop een 1-op-1 afbeelding van het seksspeeltje dat erin zit. Over de foto van het product zit een glimmende laklaag en verder is er over de verpakking weinig te vertellen.

Dit is een afbeelding van 51irftvu al. sl1200

M’n eerste indruk van de Svakom Vesper

Wat ik nou eens een keertje leuk vind is dat ze (bij Svakom dus) een wat kleinere duo-vibrator hebben gemaakt. Of dus een kleinere Tarzan, of een kleinere rabbit-vibrator. En met klein bedoel ik dan; een korter intern gedeelte. Bij de meeste duo-vibratoren is het interne gedeelte best lang en die moet je dan ook helemaal inbrengen om ervoor te zorgen dat het clitorale gedeelte tegen het juiste plekje aankomt. Nu heb ik hier over het algemeen nooit zo’n moeite mee, want ik hoe van groot en veel en gevuld, maar eigenlijk is het helemaal niet nodig.

Het uiteinde van het interne gedeelte van de Svakom Vesper komt namelijk ook prima tegen je G-spot aan met z’n ‘slechts’ 9 centimeter lengte. En dat is precies wat je wil toch? Dat je G-spot en je clitoris worden gestimuleerd. Eigenlijk heeft de Vesper wel iets wel van een grote We-Vibe Sync (en zelfs bij de Sync worden zowel m’n clitoris als G-spot nog gestimuleerd).

Dit is een afbeelding van svakom vesper vibrator 3

De Vesper is gemaakt van 100% siliconen, dus helemaal lichaamsveilig en goed schoon te maken, al moet je wel even wat extra aandacht besteden aan de verzonken knopjes en de zilveren stukjes aan de zijkant, want daar kan gemakkelijk wat tussen blijven zitten.

De Vesper wordt… warm!

Op de site (en de verpakking) staat dat de Svakom Vesper binnen 3 minuten is opgewarmd naar 38˚, maar maak daar maar 10 minuten van. Is overigens geen enkel probleem. Ik schreef al eens eerder; speeltjes die op kunnen warmen voegen écht iets toe aan het hele seksspeeltjes-gebeuren. Het is veel lekkerder om iets warms in te brengen dan iets kouds. Je kunt uiteraard je ‘gewone speeltjes’ ook van te voren even opwarmen door ze op een kruik te leggen (mijn voorkeur) of ze even onder de warme kraan te houden. Hoeft dus allemaal niet bij de Vesper. Die heeft gewoon een knopje dat je 2 seconden ingedrukt moet houden zodat-ie begint met opwarmen.

De knopjes van de Svakom Vesper

Afgezien van het feit dat de knopjes verzonken liggen in het siliconen en dus niet alleen onhandig schoon te maken zijn, zijn ze ook niet heel erg goed te voelen. Dat is wel een beetje jammer, want je drukt al snel op een verkeerd knopje. Het knopje dat je het meeste zal gebruiken als je ‘m eenmaal hebt ingebracht is namelijk het middelste knopje. Hiermee scroll je namelijk door de 10 verschillende vibratiepatronen.

Als je verkeerd drukt, dan druk je gemakkelijk of op het ‘warm-knopje’ (en die verwarming gaat dan uit) of op de ‘S’-button en dit is de knop die zorgt voor de ‘Climax-mode’. De Climax-mode is niets meer en niets minder dan een standje waarop de Vesper op z’n hardst steady trilt. Deze Climax-mode wordt voorafgegaan aan 2 ‘waarschuwingstrillingen’. Op zich wel geinig, maar had van mij niet gehoeven, deze Climax-mode. Doe maar gewoon vibratiepatronen die je harder en zachter kunt zetten. Kan niet met deze Vesper. Het zijn de 10 voorgeprogrammeerde standjes en that’s it.

Dit is een afbeelding van svakom vesper vibrator 2

De trillingen van de Svakom Vesper

Waarom de Vesper een 8 krijgt en geen 9 is het feit dat ze bij deze toy weer de klassieke ‘fout’ hebben gemaakt om een sterker motortje in het G-spot-gedeelte te zetten dan in het gedeelte dat tegen je clitoris trilt. Ik wil juist de diepere, betere trillingen tegen m’n klilt en de wat mindere tegen m’n G-spot! Of nee, ik wil gewoon hele diepe trillingen op allebei die plekken. De trillingen van het G-spot gedeelte scoren een 8 (als een Europe Magic Wand een 10 zou zijn) en die op je klit een 6.5 (op mijn persoonlijke tril-schaal dan hè)? Maar… nog steeds een goede voldoende qua trillingen en performance en voor mij geen enkele moeite om hiermee tot een orgasme te komen (maar dat wil dus niets zeggen over jouw orgasme) (al doe je er een uur over) (of de hele dag) (oh, nee, de accu gaat ook weer niet zolang mee) (2 uur om precies te zijn)!

Conclusie

Helemaal niks mis mee met deze wat kleinere duo-vibrator. Hij is precies groot genoeg om alle fijne plekjes te raken en dus erg geschikt voor vrouwen die niet zo’n size queen zijn of die gewoon op zoek zijn naar een wat handzamer, betaalbaar, veilig en best prima trillend speeltje dat ook nog eens een hele fijne opwarmfunctie heeft.

DE SVAKOM VESPER IS HIER TE KOOP (€ 56,80) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Sandra schreef:

  Dat is best een schatje, en wat is ze betaalbaar!!!
  Ik snap ook echt niet dat de trillingen in het clitoris gedeelte onder moeten doen, minder moeten zijn dan de trillingen tegen je G-spot. Zó niet wat ik wil!! Zullen we handtekeningenacties gaan houden?

 2. Patrick schreef:

  Svakom, een interessant merk en budget technisch ook erg leuk . Bedankt voor de review weer.

 3. Rian schreef:

  Wat een mooi vormgegeven vibrator! Zelf heb ik de Adonis, welke ook warm wordt. Persoonlijk vind ik dat super fijn, al helemaal in de winter…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.